kızlar yaa bişi sorcam bilen varsa cvp verebilrmi.
ben şimi bana hakaret eden o şahşiyetsiz şahsa hakaret davası açabilirmiyim??
nasıl yürü bu işler...
bide eğer içeride kalan maaşımı vermezlerse eger onun hakkında nasıl bi işlem başlatabilirim
neyseki haftasonu geldi evimi özlemişim sanırım ben tatildeyken..
hep evimde olmak istiyorum..
yarın erken uyanıcam evimin tadını çıkartıcam valla..pazar dışarıda olucaz nasılsa..
kelebenkçim neden geri çevirdinki eşin tanıyor demek ki davet etmiş sevdiği kişiler demek..
ayıp etmişsin sanki..
bende misafiri severim nurdancım ,hem misafir bereket katar eve..
bu hafta düzene gireyimde haftaya arkadaşları çağırmayı planlıyorum inşallah..
bayılıyorum ya
kalabalık oluo eğlence oluo arkadaşlarla oyun falan da oynuyoruz tabu çok eğlenceli oluo zat,:))))
onların artıklarını toplamak bile ağır gelmio
ama çalışan kadın kendini her yerde belli edio geçen bi misafir geldi kadın benle beraber kalktı önce ortalığı topladı sonra gitti bi gittiler tertemiz ev hayret ettim ama bende aynıyım gittim mi dağınıklığımı toplamadan hayatta çıkmam:))
bulaşıklarımızı bile yıkarım düşün artık:))))))
senin gibi misafir buyursun gelsin
bende öyleyim nurdancım dikkat ederim arkamı toplamaya gittiğim yerde..hizmet edilirkende yardımcı olurum..
bazı evlerde mutfak çok dar oluyor ya da düzensiz oluyor ya napıcağımı şaşırıyorum böyle yük oluyomuşum gibi geliyo :))) alıştırmışım kendimi..
ben toplarım sonra diyorlar üzülüyorum..
aslında en güzeli çalışan bir bayan olarak zaten hizmet edip yoruluyorsun birde bulaşıkları yıka yerleştir iyice yoruluyorsun. misafir gelince amannnnn gene mi demezsin öyle misafirlerine
ben geleyim sana nurdancım tabu bozulsun..bakarsın arkamdan hep öylesi gelir :))
kızlar yalnış anlaşıldı sanırım yada ben yalnış yazdım bu akşam annmeler söz verdim yarın akşam gelsinler dedimmmmm yarın gelecekelr
nurdan bende öleyim cnmm bi üst katta eltim ve koca gün evde çaya falan çıkarız bulaşıkları makinaya atarım toplarım yani
sürekli der otur sen ben yaparım ama alışmamışımmmm yani öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?