Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sigortalı olarak çalıştıysan maaş için dava açabilirsin ve ayrılma sebebinmi orda bildirebilirsin de
hakareti ispatlamazsan hakaret davası açamazsın işten çıktı mok atıo derler savunurlar kendilerini.diye düşünüyorum
emin olmamakla beraber.

neyseki haftasonu geldi evimi özlemişim sanırım ben tatildeyken..
hep evimde olmak istiyorum..
yarın erken uyanıcam evimin tadını çıkartıcam valla..pazar dışarıda olucaz nasılsa..

haklısın kesinlikle insan evini özlüo
tatili falan bilmem de ben işteyken bile özlüyorum evimi:)))

kelebenkçim neden geri çevirdinki eşin tanıyor demek ki davet etmiş sevdiği kişiler demek..

ayıp etmişsin sanki..
bende misafiri severim nurdancım ,hem misafir bereket katar eve..
bu hafta düzene gireyimde haftaya arkadaşları çağırmayı planlıyorum inşallah..

isoldecim zaten istifa dilekçesi imzalıcaksın..o dilekçede alacağım kalmamıştır ibaresi olmasına dikkat et..
alacağını almadan imzalama hiç bir belge ayrıldığına dair..

bayılıyorum ya
kalabalık oluo eğlence oluo arkadaşlarla oyun falan da oynuyoruz tabu çok eğlenceli oluo zat,:))))
onların artıklarını toplamak bile ağır gelmio
ama çalışan kadın kendini her yerde belli edio geçen bi misafir geldi kadın benle beraber kalktı önce ortalığı topladı sonra gitti bi gittiler tertemiz ev hayret ettim ama bende aynıyım gittim mi dağınıklığımı toplamadan hayatta çıkmam:))
bulaşıklarımızı bile yıkarım düşün artık:))))))

senin gibi misafir buyursun gelsin

yavaş yavaş kaçayım işyerindeki mesai bitti evdeki mesai başlıyor yemek işi beni bekler patates yemeği yapayım bu akşam hemen pişer :))

iyi akşamlar size

Son düzenleme:
bende öyleyim nurdancım dikkat ederim arkamı toplamaya gittiğim yerde..hizmet edilirkende yardımcı olurum..

bazı evlerde mutfak çok dar oluyor ya da düzensiz oluyor ya napıcağımı şaşırıyorum böyle yük oluyomuşum gibi geliyo :))) alıştırmışım kendimi..

ben toplarım sonra diyorlar üzülüyorum..

kendim dışında böylesine rastlamamıştım
bana gelenler iki adımdan sularını bile almıolar valla.

aslında en güzeli çalışan bir bayan olarak zaten hizmet edip yoruluyorsun birde bulaşıkları yıka yerleştir iyice yoruluyorsun. misafir gelince amannnnn gene mi demezsin öyle misafirlerine

kızlar yalnış anlaşıldı sanırım yada ben yalnış yazdım bu akşam annmeler söz verdim yarın akşam gelsinler dedimmmmm yarın gelecekelr

aslında en güzeli çalışan bir bayan olarak zaten hizmet edip yoruluyorsun birde bulaşıkları yıka yerleştir iyice yoruluyorsun. misafir gelince amannnnn gene mi demezsin öyle misafirlerine

aynen öyle neden yük olasın ki değil mi.
en güzeli yardımcı olmak birlikte yapmak...

ben geleyim sana nurdancım tabu bozulsun..bakarsın arkamdan hep öylesi gelir :))

buyur gel kuzum gel de bana öylesi denk gelmes:))))
ben yinede onlara gittim mi yapıyorum insan anlar değil mi:))
ama nerde şikayetim yok ta tuhaf gelio bana...
mutfakla salon zaten bir yakın yani yerlerinden kalkmiolar bide çoluklu cocuklu olanlar var ne biliim anlam veremiyorum.

nurdan bende öleyim cnmm bi üst katta eltim ve koca gün evde çaya falan çıkarız bulaşıkları makinaya atarım toplarım yani

sürekli der otur sen ben yaparım ama alışmamışımmmm yani öleee

nurdan bende öleyim cnmm bi üst katta eltim ve koca gün evde çaya falan çıkarız bulaşıkları makinaya atarım toplarım yani

sürekli der otur sen ben yaparım ama alışmamışımmmm yani öleee

çalışan kadınlar köle mübark hizmet edilmesi yok hizmet etmek var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…