evt aynı ağrıyla bende uyuyamamıştım
sabah ilk iş doktora gittim
banada doktor dedi üşütmüşsün no problem...
evet yaa göğüs sıkışması bazen eşimde de oluyor ama o havalar sıcakken klimayı çok açıyor arabanın içi buz gibi oluyor üşütüyor
kışında dışarısı buz gibi ama arabada hamam gibi klimayı çalıştırıyor
içeri dışarı gir çık yaparak üşütüyor
bi ara çok sık olmaya başlamıştı korkuttu beni ama doktora da gitmedi
siz ihmal etmeyin bari böcük doktora gitsin mutlaka
hey allahım yaa ben şimdi bnmkini napıyımm..sabahtan beridir pil arıyorum açılmıyo makine üff diyom biliyo,şimdi kalkmış dio bizim kasalar yenlendiya hafıza kartı takılıyo ...be adam dedim şimdi mi söylenir....fotoları küçültiim ekliyorumm...
selamın hello gacılarrrr
hoşgeldin tatlım... amannn kasma kendini hiç.. bak yaptın tatilini güzel güzel.... keyfine bak.. aldırma sen onlara...merhaba kızlarrrr...tatil bitti malesef:gitme:tıpış tıpış geldim yine ofise,ben bu işten soğumuşum iyice ama yaa.özlemediğim tek yer işyerim ve özlemediğim kişilerde işyerinin içindekiler.ne yapacağım bilmiyorum vallaakannehir
kız sen böyle herşeye ne ağlıyorsun yaaa.... bırak acısın.. bizde onalr içişn azmı acı çekiyoruz... alla alalaacanm gitsin eşinde yaa
geçen göğsüne yatıp uyumuşum uyandırmamş da o gün akşama kadar çok ağrımış
söyleyinde oturdum ağladm ağladm hep benm yüzümden diye senağlama
:sm_cool:hey allahım yaa ben şimdi bnmkini napıyımm..sabahtan beridir pil arıyorum açılmıyo makine üff diyom biliyo,şimdi kalkmış dio bizim kasalar yenlendiya hafıza kartı takılıyo ...be adam dedim şimdi mi söylenir....fotoları küçültiim ekliyorumm...
tamam canmcmkaydirigubbakcemile3
gülsüünn nerdesn canmmm
yaa know yine kayıp....
gtcek cnm
benımde gtmem gerekıyo
memışlerım cok ağrıyo nedense
hey allahım yaa ben şimdi bnmkini napıyımm..sabahtan beridir pil arıyorum açılmıyo makine üff diyom biliyo,şimdi kalkmış dio bizim kasalar yenlendiya hafıza kartı takılıyo ...be adam dedim şimdi mi söylenir....fotoları küçültiim ekliyorumm...
kuşum şimdi girdim baktım beni yazmışsın oy yerim seni
eşim işten çıktı evde o yüzden pek girmiyorum
bu konu hakkındada yorum yapmıyorum
çok sıkkındıııım coook
az önce güzel bir haber aldım kendime geldim bakayım kızlara dedim
kız sen böyle herşeye ne ağlıyorsun yaaa.... bırak acısın.. bizde onalr içişn azmı acı çekiyoruz... alla alalaa
:sm_cool:
burdayım canımda... çok sık bakamıyorum sayfayaa...
kuşum şimdi girdim baktım beni yazmışsın oy yerim seni
eşim işten çıktı evde o yüzden pek girmiyorum
bu konu hakkındada yorum yapmıyorum
çok sıkkındıııım coook
az önce güzel bir haber aldım kendime geldim bakayım kızlara dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?