dılekcım hayırlısı olsun cnm:teselli:
buble h geldın
ben senle tanışmadım
kızlar kocam karnıyarık yapiomuş:)) akşama ziyafet var:))söyliim de maydonozu unutmasın:)))
kk ya girio ya yeter:))
he he bal alemsin...
böcük bnmde sık sık ağrır..hatta bnmkilerden süt geliyo bazı bazı :)) çünkü bende prolaktin yükselme sorunu var..3 yıldır ilaç kullanıyorum bu yüzden ,her yılda beyin MR ına giriyorum çünkü beyinde hipofiz adenomu (minik ur) oluşturuyo çok büyük olunca bende 7 mm çıktı maalesef ve küçülmüyo nalet..bu yıl daha girmedim bi ara onada gidicem..doktora gitmekten bıktım valla..
allah ım korusun canm
maşallh direk teşhisi koyup doktora gitmişsn :)))
benm internette sorn var kk dan başka siteye giriş yapmıo:bbo:
kısss benimkiler küçüktü evlendikten sonra büyür diolardı gerçekten büyüdü:))) keşke daha önce evlenseydim :))) hayret ettim yawf... bi göğüs her zaman diğerinden büyük olurmuş caaaaaaaaanımmmm..Aynada memelerinizden birinin diğerine göre daha farklı bir boyutta olduğunu farkederseniz endişeye kapılmayın. Başka bir bulgunun yokluğunda bu, yapısal normal bir durum olarak kabul edilir.
aha benım sol memış daha büyük
valla çok alemsin yani:)))) doktorlar seni görünce kaçışıo mu yoksa:)bu neydiki cnmm :))
neler var neler daha
mesela üşütünce kulaklarımızın arkasında hafif şiş yerler dahada şişermiş
ben onları tümör sanıp doktora koşmuştum :))
kulaklarım bi defa tıkandı neden geçiciymiş
hemen doktora sağır oldumm diye
işitme testi vs yaptırdım
testler bitene kdr açıldı zate kulaklar :))
şimdi böle değilim ama genede kendimi garantiye alırım
doktora mutlaka giderim anormal bi durumda
kısss benimkiler küçüktü evlendikten sonra büyür diolardı gerçekten büyüdü:))) keşke daha önce evlenseydim :))) hayret ettim yawf... bi göğüs her zaman diğerinden büyük olurmuş caaaaaaaaanımmmm..
hayırdır kıss bi rahatsızlığın mı var?bal bnm yerimde olsan neler yaparsın acaba merak ettim :roflol:
:))))))) haklısın sustum:)))kız nurdan öle deme bekarları yanlış yollara itme cnm :)))
sende fazla abartmışsın canım.bende çok zor doktora giderim.evlenmeden 10-15 gün önce gözüm şişmeye başladı evlendik o günün sabahı gözüm dayak yemiş gibi şişmişti dışarı bile çıkamamıştık sonra 9 ay boyunca gözümde bi yağ bezesiyle dolaştım arada patlatıodum uç yapınca falan alışmıştım artık benden bi parça gibi olmuştu:)))) eşim 5 ay sonra bağır çağır doktora götürdü yağ bezesi ne olcak ilaç verdi tabi ben kullanmadım hep söyledi ama artık geçti:))hiç kıymetli değil canım hiççç....
kızlar kocam karnıyarık yapiomuş:)) akşama ziyafet var:))söyliim de maydonozu unutmasın:)))
he he bal alemsin...
böcük bnmde sık sık ağrır..hatta bnmkilerden süt geliyo bazı bazı :)) çünkü bende prolaktin yükselme sorunu var..3 yıldır ilaç kullanıyorum bu yüzden ,her yılda beyin MR ına giriyorum çünkü beyinde hipofiz adenomu (minik ur) oluşturuyo çok yüksek olunca, bende 7 mm çıktı maalesef ve küçülmüyo nalet..bu yıl daha girmedim bi ara onada gidicem..doktora gitmekten bıktım valla..,
hemen hemen herkezin böyledir ama biri diğerinden az daha büyüktürAynada memelerinizden birinin diğerine göre daha farklı bir boyutta olduğunu farkederseniz endişeye kapılmayın. Başka bir bulgunun yokluğunda bu, yapısal normal bir durum olarak kabul edilir.
aha benım sol memış daha büyük
kısss bana kalsa ben hiç gitmicektim onun zoruyla gittim amaaaan ne var canım der geçerim bi keresinde de elime kaynar su dökülmüştü bilekten aşağı ertesi gün temizlik yapmıştım çamaşır suyuyla.hiç dikkat etmiyorum hele deterjan konusunda... her yerim yarıktır benim küçüklükte baya yaramazmışım doktora bile gitmezdim sadece tırdan düştüğümde babam çok korkmuştu çeneme 6 dikiş atmışlardı.sonra bileğim kesildi,kafam yarıldı alnım 2 kez yarıldı oooo daha neler neler çocukken bile gitmezmişim doktora:)))aslında hiç iyi değil ama böyleyim işteanammm aynı eşimmm
oda hayatta gitmez doktoraaa
nasıl durdun cnm 5 ay...
çok geçmiş olsun cnm,ihmal etme cnm...
hemen hemen herkezin böyledir ama biri diğerinden az daha büyüktür
o yüzden sağ memişimi daha çok seviyom :)
ahh canım yaaa... çok sevindim arkadaşın adına... uamrım herşey yoludna gider onun için..ikimizde sanırımguzel haber bi arkadasımla ilgili canım çok bekledigi bi iş vardı bana ilk sordugunda olacak dedim buraya gelecek 8 hafta egitime işte en gec dun cevap gelmesi gerekiyordu 3 gun önce fln konustuk olmıcak dedi biliyorum dedi bende kesme ümidini dedim olacak dedim bide burada amonra var bilirsin canım benim o ona anlatmıstım dediki olacak ama o ümidini kestigi an olacak beklediginden gec arıyacaklar kalbi cok temzi kuşumun inanıyorum onun yorumlarına az önce aradı cocuk ağlıo gibi ilk sana söledim dio oldu dio nasıl sevindim cunku cok ama cok ihtiyacı var
böcük bnmde sık sık ağrır..hatta bnmkilerden süt geliyo bazı bazı :)) çünkü bende prolaktin yükselme sorunu var..3 yıldır ilaç kullanıyorum bu yüzden ,her yılda beyin MR ına giriyorum çünkü beyinde hipofiz adenomu (minik ur) oluşturuyo çok yüksek olunca, bende 7 mm çıktı maalesef ve küçülmüyo nalet..bu yıl daha girmedim bi ara onada gidicem..doktora gitmekten bıktım valla..[/COLOR],
hayırdır kıss bi rahatsızlığın mı var?
neden kıss ne yaptım yine:)casper bende faceyı acamadım
acep bende mı sorun
başka sıtelerede bı bakım
nurdann içim rahatladı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?