Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

he he bal alemsin...

böcük bnmde sık sık ağrır..hatta bnmkilerden süt geliyo bazı bazı :)) çünkü bende prolaktin yükselme sorunu var..3 yıldır ilaç kullanıyorum bu yüzden ,her yılda beyin MR ına giriyorum çünkü beyinde hipofiz adenomu (minik ur) oluşturuyo çok yüksek olunca, bende 7 mm çıktı maalesef ve küçülmüyo nalet..bu yıl daha girmedim bi ara onada gidicem..doktora gitmekten bıktım valla..
,

kızlar kocam karnıyarık yapiomuş:)) akşama ziyafet var:))söyliim de maydonozu unutmasın:)))

ohh afiyt olsn canmcmm

kk ya girio ya yeter:))

bencedee

canmcmm çook geçmş olsnn..

ee kızlar akşama ne var menüdee
nurdanda karnıyarık varmışş hadi bakalm sayın )))

Aynada memelerinizden birinin diğerine göre daha farklı bir boyutta olduğunu farkederseniz endişeye kapılmayın. Başka bir bulgunun yokluğunda bu, yapısal normal bir durum olarak kabul edilir.

aha benım sol memış daha büyük

allah ım korusun canm
maşallh direk teşhisi koyup doktora gitmişsn :)))
benm internette sorn var kk dan başka siteye giriş yapmıo:bbo:

bu neydiki cnmm :))
neler var neler daha
mesela üşütünce kulaklarımızın arkasında hafif şiş yerler dahada şişermiş
ben onları tümör sanıp doktora koşmuştum :))
kulaklarım bi defa tıkandı neden geçiciymiş
hemen doktora sağır oldumm diye
işitme testi vs yaptırdım
testler bitene kdr açıldı zate kulaklar :))
şimdi böle değilim ama genede kendimi garantiye alırım
doktora mutlaka giderim anormal bi durumda

kısss benimkiler küçüktü evlendikten sonra büyür diolardı gerçekten büyüdü:))) keşke daha önce evlenseydim :))) hayret ettim yawf... bi göğüs her zaman diğerinden büyük olurmuş caaaaaaaaanımmmm..

valla çok alemsin yani:)))) doktorlar seni görünce kaçışıo mu yoksa:)

kız nurdan öle deme bekarları yanlış yollara itme cnm :)))

kızlar kocam karnıyarık yapiomuş:)) akşama ziyafet var:))söyliim de maydonozu unutmasın:)))

anammm aynı eşimmm
oda hayatta gitmez doktoraaa
nasıl durdun cnm 5 ay...

çok geçmiş olsun cnm,ihmal etme cnm...

hemen hemen herkezin böyledir ama biri diğerinden az daha büyüktür
o yüzden sağ memişimi daha çok seviyom :)

dün gece eşime şort almıştık önceden onun kıyafetleri bana bol gelirdi şimdi tam üstüme oluo şişmanlamışım ben yaaa(((((((((((( akşam çok moralim bozuldu:))eşime diom ki bak beni çok mutlu edion böyle şişmanlıom .)))) adam da dio yaranılmaz size:))

casper bende faceyı acamadım
acep bende mı sorun
başka sıtelerede bı bakım

nurdann içim rahatladı valla

kısss bana kalsa ben hiç gitmicektim onun zoruyla gittim amaaaan ne var canım der geçerim bi keresinde de elime kaynar su dökülmüştü bilekten aşağı ertesi gün temizlik yapmıştım çamaşır suyuyla.hiç dikkat etmiyorum hele deterjan konusunda... her yerim yarıktır benim küçüklükte baya yaramazmışım doktora bile gitmezdim sadece tırdan düştüğümde babam çok korkmuştu çeneme 6 dikiş atmışlardı.sonra bileğim kesildi,kafam yarıldı alnım 2 kez yarıldı oooo daha neler neler çocukken bile gitmezmişim doktora:)))aslında hiç iyi değil ama böyleyim işte

ahh canım yaaa... çok sevindim arkadaşın adına... uamrım herşey yoludna gider onun için..

canım bende de prolaktin sorunu var ama öyle süt elcek kadar yükselmedi.... buda tamamane stres kaynaklı bir durum... ben mr falanda çektirmedim hiç... doktor gerek görmemişti.. ahh zaten başımıza ne gelse hep bu stres yüzüdnen yaa.....

hayırdır kıss bi rahatsızlığın mı var?

yazdımya önceki sayfada kaldı..böcüğe hitaben oldu ondan okumadın heralde..
boyun fıtığıda çıktı..-(bu arada hafta sonu doktor ameliyat sınırında dedi uff ...
idrar yolları iltihabı bi kaç ay arayla dvm ediyo..
midem sık sık rağatsızlanır ...,daa aklıma gelmeyen vardır eminim...akannehir kaydirigubbakcemile3 böyle artık gülüp geçiyorum..bnmki bana ''acıların kadını'' diyo sürekli bişi için ağrı sızı çekiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…