Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merhaba kızlar,iyi haftalar hepinize

gülsün, eşine nice senelere canım

böcük, karabasan o banada oluyo hatta en son 1,5 ay önce oldu sabah eşimi yolcu ettim yattım üzerime bi ağırlık çöktü kıpırdıyamıyorum bildiğim tüm duaları okudum tam gider gibi oldu bidaha üzerime ağırlık bastı mutfakdan bardak çanak sesleri geliyo ama evde benden başka kimse yok o ara telefonun saatini kurmuştum 09.15 e o çalıyomuş ama kapatamıyorum. dedim ölüyorum cesedimi bulcaklar o an sanki uykudan uyanır gibi oldum kan ter içinde kalmışım. telefona bi baktım saat 09.14.kaç gün kendime gelemedim evde tek duramadım akşam işten gelince bile.bakara,felak,nas,ayetel,amentüyü okudum evini sirkeli suyla sil dediler sildim hatta kendim bile yıkanırken bi iki damla sirke koydum.sonrada yatmadan felak,nas ayetel i okumaya başladım.ama çok kötü bi durum bana ara ara olur ama hiç bukadar korkmamıştım.

prensesi, hoşgeldin bende aralıkda 6 aylık evli olcam:)

priju hayırlısı olsun canım inşallah memur olursun

ikraa,geçmiş olsun cnm

brck, annene kavuştunmu kızz

dğer kızlar nasılsınızz

canlar merhaba sınava giren arkadaşlar allah hayırlı olanı nasip size sanırsam forumda ne kadar evlisiniz diye sorulmuş bugün itibariyele 50 günlük gelinim hem bugün nişanlandığımızın 1. yılı yıldönümümüzü kutlayamadan evlendik

merhaba duyhas. pek taze gelinmişin sen
nasıl geçiyor bakalım cicim ayları

güzel geçiyor misafir ağırlıyorum haftada iki kez hem çalış hem ev hanımı ol zor ama en güzeli evimiz aşk kokuyo

ooo pek bi taze..cicim ayları tam...

hoşgeldin cnm , saol şekerim inş.
hoşgeldin...

ama burda songülümüz ve bublemiz var... daha büyükler.. için rahat olsun lütfen:))

prijuva.. teş.ederim.. sana da geçmiş olsun canım..
çok saol cnm
prijuva bu gece nasl uycam bılmem:18:ama Allahım yardımcımız olsun
sınava hıc calısmadan grdım bende sallladım baya
korkma cnm ,dua et öyle uyu
ama sana bşi diyim mi ben hayatta evde yalnız uyuyamam, sabaha kadar otururum korkarım :18:
off yaa deli gibi bi soruyu bile bile yanlış yaptım
aklıma geldikçe sinir oluyomm
bende çoğusunu salladımm :26:

saol organikcim
hoşgeldin songül abla
brck resimler çok güzel rabbim isteyen herkese gitmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…