olabilir canım... sende bana yabancı gelmedin ama:)))
ilk günden bir ben kaldım.. diğer arkadaşlar pek uğrayamıyor malaaesef....
canlar merhaba sınava giren arkadaşlar allah hayırlı olanı nasip size sanırsam forumda ne kadar evlisiniz diye sorulmuş bugün itibariyele 50 günlük gelinimhem bugün nişanlandığımızın 1. yılı yıldönümümüzü kutlayamadan evlendik
sen kaç yaşındasın Gülsün..hoşgeldin...
ama burda songülümüz ve bublemiz var... daha büyükler.. için rahat olsun lütfen:))
prijuva.. teş.ederim.. sana da geçmiş olsun canım..
ooo pek bi taze..cicim ayları tam...canlar merhaba sınava giren arkadaşlar allah hayırlı olanı nasip size sanırsam forumda ne kadar evlisiniz diye sorulmuş bugün itibariyele 50 günlük gelinimhem bugün nişanlandığımızın 1. yılı yıldönümümüzü kutlayamadan evlendik
haftada iki kez kim geliyo..
hoşgeldin cnm , saol şekerim inş.merhaba kızlar,iyi haftalar hepinize
gülsün, eşine nice senelere canım
böcük, karabasan o banada oluyo hatta en son 1,5 ay önce oldu sabah eşimi yolcu ettim yattım üzerime bi ağırlık çöktü kıpırdıyamıyorum bildiğim tüm duaları okudum tam gider gibi oldu bidaha üzerime ağırlık bastı mutfakdan bardak çanak sesleri geliyo ama evde benden başka kimse yok o ara telefonun saatini kurmuştum 09.15 e o çalıyomuş ama kapatamıyorum. dedim ölüyorum cesedimi bulcaklar o an sanki uykudan uyanır gibi oldum kan ter içinde kalmışım. telefona bi baktım saat 09.14.kaç gün kendime gelemedim evde tek duramadım akşam işten gelince bile.bakara,felak,nas,ayetel,amentüyü okudum evini sirkeli suyla sil dediler sildim hatta kendim bile yıkanırken bi iki damla sirke koydum.sonrada yatmadan felak,nas ayetel i okumaya başladım.ama çok kötü bi durum bana ara ara olur ama hiç bukadar korkmamıştım.
prensesi, hoşgeldin bende aralıkda 6 aylık evli olcam:)
priju hayırlısı olsun canım inşallah memur olursun
ikraa,geçmiş olsun cnm
brck, annene kavuştunmu kızz
dğer kızlar nasılsınızz
çok saol cnmhoşgeldin...
ama burda songülümüz ve bublemiz var... daha büyükler.. için rahat olsun lütfen:))
prijuva.. teş.ederim.. sana da geçmiş olsun canım..
korkma cnm ,dua et öyle uyuprijuva bu gece nasl uycam bılmem:18:ama Allahım yardımcımız olsun
sınava hıc calısmadan grdım bende sallladım baya
maşallah.. allah bağışlasın..bende 25 aylık evliyim. bide 1 yaşında oğlum var
canım ben 30 yaşındayım..sen kaç yaşındasın Gülsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?