evt valla annemle paylaşmadıklarımı onunla paylaşmaya başladım... şaşıyorum kendime... yeri gelince oğlunu şikayet ediyorummm:90:
oda aynı şekilde benle paylaşıyor herşeyini:))
kızlar geceyı anlatayımda kızlar gelınce alıntı ederım artık
onların geleceğı yok
11 gıbı yattım eşimde 12de geldı bısıler yedı sonra geldı yattık
konuşurken konuşurken ben uymuşum ama o anı nasıl anlatsam sıze yaacok kötuydu
bı an bişeyler oldu üzerımde bı ağırlık sonra besmele cekıyorum cekıyorum gıtmıyoo
aşkım dıye cığlıklar atıp kocamı uyandrmaya ona dokunmaya calsııyorum ama elım kolum kalkmıo
sankı felç olmuştum
sonra bırı dıo bana Allahuekber de ıkı kez dıyorum ve ınanılmaz bı acı duyyom bedenımde bütün ellerım ayaklarımdan sankı elektrık cıktı
hala çığlk atıp esıme dokunmaya calışıyom ama nafıle
duymuo benı
o ara kapıdan bırı gırdı yatak odasına işte dıyorum o geldı dıye dıe cığlık atıp uyandırdım kocamı
naısl hıckırarak ağladımm bıdahda uyyamadım
cok kötuydu cokk
böcük benimde eşime oluyor... ben farkettiğim gibi hemen uyandırıyorum onu..... ve gece lambamız hep açıktır bu yüzden.... sana da çok geçmiş olsun canım..
benımde ışığm hep acık
ışık olmadığnda hıc bölr sorun yaşamadım
aslında korkmuyorum ama bı an konusrken bı ara kendımden gecıyom sankı
karabasanda deıl cunku kımse olmadan kendımle savaşıyorum
sankı öldüm dırıldım
tanem gülsüncüm sağolun kızlar
gülsün süper olmuş eşinin doğumgünü nice senelerde hep beraber olursunuz inşallah
kayınvaldenle aranızın iyi olmasıda büyük şans benimde çok iyidi allah bozmasın
böcüküm sanırım karabasan uyumadan once aytel kürsü nas felak bildiğin bütün duaları oku canım
tanem gülsüncüm sağolun kızlar
gülsün süper olmuş eşinin doğumgünü nice senelerde hep beraber olursunuz inşallah
kayınvaldenle aranızın iyi olmasıda büyük şans benimde çok iyidi allah bozmasın
Uğurcum karabasan o . Tıptada adı uyku felciymiş .Bazen vücut beyine beyinde vücuda aynı sinyalleri vermezmiş o zamanlar olurmuş bu siteden öğrenmiştim hatta uyku felci olduğunu . Ve farklı çeşitleri olurmuş aklına kötü şeyler getirme .