Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok canlarım yok ona sinir oldumya zaten 7 kişiydik görümcem kpssye girdim kafam çatlıyo dedi kırıştı bi kenara kayınvalidem desen keza oda eli göbeğinde oturdu eşimin tayzesi var 39 yaşında oda oturdu eşimle ben döne döne bi hal olduk eşim diyo kardeşine kalk diyo yardım et yok anlamıyo güveç yaptım aslında balık yapacaktık istmediler güveç yaptım mercimek çorbası ıspanak yemeği pilav salata felan masayı ben kaldırdım bulaşıkları makinaya ben yerleştirdim onlarda 3 ü ellerine bulmacaları aldılar mutfakta bulmaca çözdüler ağlıcaktım sinirden belim koptu sonra çay kuruyemiş faslı o bitti meyve faslı tam meyve tabakalrını topluyorum kaynanam ordan efsuun kahvemi yapıyosun die beğırdı çıldırdım artık yani sonra nihayet gittiler eşim özür diledi ben bilemedim bunların kendini böle misafir gibi ağırlatacağını dedi ama yorulduğum yanıma kar kaldı

allah sana sabır versin canım çok sinir olurum ben de

efsun_zeren allah eline almayı nasip etsin bal63 geçmiş olsun belki yel girmiştir sıcak tut derim ben
sağol cnm bilmiyorum işllh öyledir
sağol canım şimdi sana benziyo derim erkek çıkar öldürürsün beni en iyisi yorum yapmayım

kızsa tıpkı ben zati :)

hoşbulduk gülsün..
hastaneye kadr gittim kan tahlili yaptırdım ama o tahlil için korktum yaptırmadım

bal geçmiş olsun cnm
efsun maaşallah bebişinee

sağol prijucumm

geçmiş olsun bal nen var

sağol şekerim omzum kopçak gibi koluma kadr ağrıyo

efsunnn yırım onu gıı ne tatlu masallah aynı ball

bal gecmıs olsun cnm

hee tabisi aynı ben :))
sağol böcüş sanada geçmiş olsun
o anlattıklarını bende bi ara çok sık yaşıyodum cnmm

alah onları bildiği gibi yapsın ne deyim yani

efsun nan ne fenamış sizinkiler
yazık eşinde zor durumda kalmış sana karşı
çemkirmeseydin onun suçu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…