buble hoşgeldin cnm
kalan giden varmı
bende öyle dıyorum ama genede korkum var
yürümez dıye
efsunnn yırım onu gıı ne tatlu masallah aynı ball
bal gecmıs olsun cnm
dün akşam kayınvalidmler yemekte bendeydiler resmen geberdim resmen öldüm yanii
dün akşam kayınvalidmler yemekte bendeydiler resmen geberdim resmen öldüm yanii
yok canlarım yok ona sinir oldumya zaten 7 kişiydik görümcem kpssye girdim kafam çatlıyo dedi kırıştı bi kenara kayınvalidem desen keza oda eli göbeğinde oturdu eşimin tayzesi var 39 yaşında oda oturdu eşimle ben döne döne bi hal olduk eşim diyo kardeşine kalk diyo yardım et yok anlamıyo güveç yaptım aslında balık yapacaktık istmediler güveç yaptım mercimek çorbası ıspanak yemeği pilav salata felan masayı ben kaldırdım bulaşıkları makinaya ben yerleştirdim onlarda 3 ü ellerine bulmacaları aldılar mutfakta bulmaca çözdüler ağlıcaktım sinirden belim koptu sonra çay kuruyemiş faslı o bitti meyve faslı tam meyve tabakalrını topluyorum kaynanam ordan efsuun kahvemi yapıyosun die beğırdı çıldırdım artık yani sonra nihayet gittiler eşim özür diledi ben bilemedim bunların kendini böle misafir gibi ağırlatacağını dedi ama yorulduğum yanıma kar kaldı
allah sana sabır versin canım çok sinir olurum ben de
sağol cnm bilmiyorum işllh öyledirefsun_zeren allah eline almayı nasip etsin bal63 geçmiş olsun belki yel girmiştir sıcak tut derim ben
sağol canım şimdi sana benziyo derim erkek çıkar öldürürsün beni en iyisi yorum yapmayım
bal, buble, efsun... hoşgeldiniz kızlar....
balım geçmiş olsun... belki açıkta kalıyordur..dikkat et kendine...
efsun... oo maşallah.... daha neçok resimlerini görcez biz bebişin...
bublecim... bizde seni özledik.. nasılsın... herşey yolundamı canım?
bal geçmiş olsun cnm
efsun maaşallah bebişinee
geçmiş olsun bal nen var
efsunnn yırım onu gıı ne tatlu masallah aynı ball
bal gecmıs olsun cnm
alah onları bildiği gibi yapsın ne deyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?