kendi kızınında afedersin totosunda dönüyo allahım onada çektirsin kayınvalidemin şeker gibi kaynanası varmış beni gören herkes allah sana sabır versin diyo zaten
h sonu amma yoruldum ha
işten cıktım zaten akşam olmuştu eve gıttım koçişte ızınlı dışarı yemeğe cıktık
yorulmayım dıesonra eve geldık pazar gunudıe baya geç takıldık
dızı neyımm cektık:86:
pazarda sabah 7de kalktık sınava gıttık ayrı yerlerde
sonra öğlen eve geldım pazara uğradım evı temızledım yemek yaptım
dınlenmeden hopp maça gıttık:82:gece desen öle
gzölerım yanıo lenn sabahta 6 da kalktım
BÖCÜK okadan hızlı geçtiki haftasonu hatırlamıyom
cuma akşam çamaşırları yıkadım
ctesi öğlene kdr temizlik öğleden sonra kurs akşamı annemler geldi
pazar öğlene kadr keyif sonra gene kurs sonra balık haftası olduğu için balık partisi
sonra maçı seyrettik eşimle yüklü bi miktarda iddaa yaptık ilk defa ve son defa kaybettik çünkü
sonra ütümü yaptım çok güzel hareketler eşliğinde ve yattıkk
BÖCÜK okadan hızlı geçtiki haftasonu hatırlamıyom
cuma akşam çamaşırları yıkadım
ctesi öğlene kdr temizlik öğleden sonra kurs akşamı annemler geldi
pazar öğlene kadr keyif sonra gene kurs sonra balık haftası olduğu için balık partisi
sonra maçı seyrettik eşimle yüklü bi miktarda iddaa yaptık ilk defa ve son defa kaybettik çünkü
sonra ütümü yaptım çok güzel hareketler eşliğinde ve yattıkk
bana kolay geldı hemde hıc kıtap acmadım ölesıne gırdımeşime ıddaya gırdık kım yuksek puan alırsa ıstedığını alcek
ben alcem keısn cunku hem yetenk hem kültur sorularından baya yaptım
esım zaman yetmedı dedı
sayısal sorularım yetışmedı ama olsun ben geccem eşimi
kolay ama cok kafa karıştırıcı geldı
ataturk dönemınde cok dusundum bıde türkçede paragraflar cok uzundu
efsun nan insan bişeyin ucundan tutar nasıl insan bunlar bee,
bal dikkat et kendine bacımm
bende cuma akşamı çıktım annemin hediye işini halletim teflon tencere aldım :) eve geldim çamaşır yıka yemek hazırla.cumarteside normalde çalışmıyoz ama 10 da geldik misafir gelcekmiş neyse 13 de çıktım.anneme gittim yemek falan yedik hastaneye eniştem ameliyat olduda onu ziyarete, akşamda anamın doğum günüsünü yaptık 23.30 da eve geldik.dünde bi kalktım saat 12 camları açtım binada bi teyze vardı o vefat etmiş onun cenzaesi için çıktık.13.30 da kahvaltı ettik sonra ev temizliği ütü bi baktım akşam olmuş.markete gittik sebze meyve aldık ordan onları bırakıp kayınvalideme gittik yemeğe nasıl geçti anlamadım haftsonu
akşamada terbiyeli şehriye çorbası,sebzeli mücver ve salata yapıcam.