- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:)) sülemem brck :)))
reklam yapmayın dedi kurs yetkilisi :)
var böcüş paramız oldukça alcaz :))
5 tana japon henüz .)
brck bilmeyenlerde trafikte pişecek
bilmeyenlere bişey deme cnm
herkez doğuştan öğrenmiyo yavaş yavaşş
bilipte kurallara uymayanlara kız bence...
amin canım.. inş..gülsün işllh güzel olur
maşşlh sende trafiğe akmaya BAŞLADIN
Allah kaza bela vermesin cnmm
işte bende yılalrca senin gibi cesaret edemedim... hep korktum... ki garajda araba varken.....gülsün trafikte argo konuşmamak mümkünmü canım:)
bende en çok saydığm şeyler
mesela 2 yol var adam sola giricek ama sğadan gidip son anda sola sapmıyormu tam sopalık
ben ilk direksiyon dersinde elim ayağım titriyo normal gidiyorum vitesi takmışım beşe hoca dio vitesi değiştirelim kaldım öyle nasıl değişcem diom çektim elimi direksiyondan firenden çok komikti :=)
valla canım bak kursta yakın sana... bence bir an önce al.. ilerleyen zamanalrda zorlaşıcak ehliyet almak..... inş. allah nasip eder...bende ehliyet almak istiyorum bende bayılıyorum araba kullanan kadınlara tabii kullanamayanda bisürü bayan trafikte ve trafiği alt üst ediyo ama ben çok heyecanlıyım panik olurum diye korkuyorum(aa bide kendimizi toparlayıp araba almamız lazım eşimde çok istiyo:))
böcüş nebiçim konuşuyon laa
Allah gecinden versin cnm
bende bu sene alıcam eşim şeker hastası onun için benim almam şart allah korusun bir şey olursa hastaneye götürmem için şart oldu ama bu zamanlar değil malum düğün borcumuz var yaza doğru olabilir
hayrlısı olsun ölürsem bı dua edın yeter
yüce Rabbıme kavuscam daha nolsunn demı
bu arada benımde ehlıyetım yok bu yıl o kadar masraf ustune bıde eşimin 2 ehlıyet daha almasından gıdemedım
ınş seneye alcemm ama araba almayı düşünmuyom cok masraflı
evet ya araba kullanmayı herkesin bilmesi şart Allah korusun dünya hali insanın basına her sey gelebılır.bu arada esın işin gecmiş olsun duyhas Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?