Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bayanlar bu trafık işini allak bullak edıo ben bu yaşıma kadar görmedım duzgun kullanan
sankı dıreksıyon kaçak gıbı tutuyolar o bıle komık
ben bı kullansam
bı elım camdan dışarda olur bı elımle sürerım olm

Son düzenleme:
var böcüş paramız oldukça alcaz :))
5 tana japon henüz .)

brck bilmeyenlerde trafikte pişecek
bilmeyenlere bişey deme cnm
herkez doğuştan öğrenmiyo yavaş yavaşş
bilipte kurallara uymayanlara kız bence...

organik şeker hoşbulduk
benim ehliyet var ama otomotik vites kullanıyorum.manuel kullanmakta zorlanırım.ilk yardımmı dediniz ilk yardım 96 mı ne almıştım heyt be ama yıllar oldu tabı 9 sene önce aldım ehliyetı
bu arada direksiyon 8 çeyrek unutmayın

oda ıyı
kuzendekı balıklar na balığıydı unuttum ama cok guzellerdı cok beğendım

trafıkte öğrenmesınler bence
onlar yuzunden yarım saatlık evıme 1.5 saate gıdıyo

gülsün işllh güzel olur
maşşlh sende trafiğe akmaya BAŞLADIN
Allah kaza bela vermesin cnmm
amin canım.. inş..

işte bende yılalrca senin gibi cesaret edemedim... hep korktum... ki garajda araba varken.....
ama sağolsun eşim çok yardımcı oldu.....

valla canım bak kursta yakın sana... bence bir an önce al.. ilerleyen zamanalrda zorlaşıcak ehliyet almak..... inş. allah nasip eder...

böcüş nebiçim konuşuyon laa
Allah gecinden versin cnm

hayrlısı olsun ölürsem bı dua edın yeter
yüce Rabbıme kavuscam daha nolsunn demı

bu arada benımde ehlıyetım yok bu yıl o kadar masraf ustune bıde eşimin 2 ehlıyet daha almasından gıdemedım
ınş seneye alcemm ama araba almayı düşünmuyom cok masraflı

bende bu sene alıcam eşim şeker hastası onun için benim almam şart allah korusun bir şey olursa hastaneye götürmem için şart oldu ama bu zamanlar değil malum düğün borcumuz var yaza doğru olabilir

böcük benimde beğendim bi hareket vardı
bekarken tabi
böle sol elle saat olcak sol elinde tek elle direksiyonu çeviriyolar ya tutmadan avuç içiyle
o harekete bayılıyorum yaaa
sapıkmıyım neyim

Son düzenleme:
bende bu sene alıcam eşim şeker hastası onun için benim almam şart allah korusun bir şey olursa hastaneye götürmem için şart oldu ama bu zamanlar değil malum düğün borcumuz var yaza doğru olabilir

evet ya araba kullanmayı herkesin bilmesi şart Allah korusun dünya hali insanın basına her sey gelebılır.bu arada esın işin gecmiş olsun duyhas Allah şifa versin

Allah korusun niye öyle söyluyon bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…