Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsün sipariiş ama biraz ben değişik bişey çıkardım ortaya :))
değiştiremiyomda eşim kararsızlığıma kızdığı için
işllh güzel olur
beyaz dolap düşün
ön iki kapak siyah cam
kulpları ve ayakları krom :))
tv sehpası siyah cam ya bizim ve krom ayaklı ona uysun dedim ama
kel alaka olmaz işllhh...

ilkyardım kolay motorda tekliycem sanırım cnm
işllh geçerim ama

geçmiş olsun eylül işllh bidaha yaşamassın..
yaş kaç bu arada??
düşük sebebi bellimi cnm??

sağolun kızlar düşük sebebi belirsiz 7 haftalıkken düştü. Yaşım söylemesem yaşlı kacarım sımdı aranızda neyse yazayım (27( )

eylül güldüm valla 27 yaşlımı yaa ayıpsın yamacıma gell :))
işllh cnm bidahaki hamişşliğin sağlıklı geçer cnm
ne iş yapıyosun cnm

brck ütünü güle güle kullan
balcım sanada geçmiş olsun
kayınvalideminde çamaşır makinesi bozulmuş dedim anne 7kgluk al enaz kolaylık oluyo bak benim 5kg çok zorlanıyorum ozman kızım sen onu bana ver sen kendine yenisini al dedi ay nasıl hoşuma gitti eşimede soylemiş makinenin fiyatı neyse verelim oğlum demiş tabi biz almayız

ben araba kullanmayı bilmeyen kadınların trafiğe çıkmasına çok karşıyım canavar gibiler dikkatsizler.çok saydırıyorum onlara.çok komikler
bence bunu bayanlara diye genellemelisin canım.. dün ben eve dönerken ana yoldayım ve sola giricem... giriceğim yolda çift yönlü ve tam giriş yapacağım sırada aniden bir araba çıktı... adam ters yönde... eğer ben dikkatli olmasam çarpacaktık.... bumu yani.....

hmm bir an canlandırdım da gözümde..güzel olur sanki canım yaaa... bence vazgeçme... koltuklarında acı kahve... uyar diye düşünüyorum...
bencede en zoru motor... ben ilk sınavda ama zor geçmiştim....:))

eylül.. geçmiş olsun... rabbim ir daha yaşatmasın..

mühendisim canım ama devletin güvenli kollarında işim rahat sayılır.inşallah gecer canım ya hayırlısı artık sizler ne iş yapıyorsunuz

ikrcım ohh ne güzel.... şimdiden hayırlı olsun canım:))

yaa bugünde yaşlıyız diyip yaşlarını söyleyine küçük oldukları ortaya çıkanlar bastı haa topiğii:86:

yok gülsün yaa çok dikkatsiz bayanlar var ben onlara sinir oluyorum ne cesaretle çıkıyorlar trafiğe ben hala çözemiyorum onları.
benimde var ehliyetim ama benim henüz cesaretim yok hiç.
böle kendine güvenerek araba kullanan bayanlara hasta oluyom ben yaa bende öle olsam keşkem:)

Son düzenleme:
eylül hoşgeldin inşallah bidahakinde sağlıkla alıırsın bebeğini kucağına

saol gülsüncüm çok güzel denk geldi

brck göreceli bir kavram... bende erkeklerin orta şerite 80-90 ile gittiğin halde arkadan basmalarına sellektör yapmalarına kızıyorum... yiyiyorsa geç sola bas git... ama yemiyor demekki.... anca bayan denk gelince yaparlar bunu işte... bazen araba kullanıken kendimi kaybediyorum, argo konuşuyorum..... kocam bile şaşırıyor....

kızlar geçmiş sayfaları oku demiceksiniz dimi kısaca sizde bahsetseniz kendinizden hani beni yormasanız geride şimdi 6000 sayfa var gözüm korktu

ikraa sağol cnm
ne iyi yürekli kayınvaliden varmış tebrik koydum valla
almışken 8-yada 9 kiloluk al cnm bidaha uğraşma...

gülsün işllh güzel olur
maşşlh sende trafiğe akmaya BAŞLADIN
Allah kaza bela vermesin cnmm

gülsün trafikte argo konuşmamak mümkünmü canım:)
bende en çok saydığm şeyler
mesela 2 yol var adam sola giricek ama sğadan gidip son anda sola sapmıyormu tam sopalık
ben ilk direksiyon dersinde elim ayağım titriyo normal gidiyorum vitesi takmışım beşe hoca dio vitesi değiştirelim kaldım öyle nasıl değişcem diom çektim elimi direksiyondan firenden çok komikti :=)

Son düzenleme:
adam haklı lenn amam pahalı ama kalıtelıdır ben phlıpsı cok sefyomm

balık varmı ıcınde hanı boştu ya geldı mı balıklar

eylül hoşgeldin cnm geçmiş olsun hayırlısıyla alırsın inş.bebeğini kucağına

bende ehliyet almak istiyorum bende bayılıyorum araba kullanan kadınlara tabii kullanamayanda bisürü bayan trafikte ve trafiği alt üst ediyo ama ben çok heyecanlıyım panik olurum diye korkuyorum(aa bide kendimizi toparlayıp araba almamız lazım eşimde çok istiyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…