- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım bende tefal ile ilgili birkaç yorum okudum.. kullananlar çokta memnun değiller... en iyisi fissler ama çok pahallı... arzum uygun.. korkmaz uygun ama kullananlar memnunmu bilmiyorum...
yaa eşim asla izin vermiyor bana... kullanmayacaksın onu diyor... allah korusun.. bende zaten korkarım... sen iyi cesaret ediyorsun valla..
büyük talihsizlik onun için millet dönüp bakmıo diom eşime kızıo millet baksın mı istion dio:))) bu kadar da önle olmaz ki...işe başlarken de onu giymiştim burda bi arızalı var o demişti hamilemisin die takmamıştım ama 70 kişinin önündde biri yer verince çok utandım yawfnurdan bende de var aynından bitane
işyerinden bi arkadaş giyme şunu hamile gibi duruyon dediğinden beri giymedim :)
hemide ozmn bekardım ya..
o kadar garusunuz nan akşama yardım etsenız bana
1 haftadır temızlık yapmadım ctesı heryer un oldu pıknığe bısıler yapcam dıye
bulasık mak.boşalttım sabah ıkıncı bulasıklar kaldı öle
eve gıdnce
ev süpürülcek sılıncek ütü var
çamasr bulasık var
nevresım değişcekk yemek yapılcak
sen yine balayına gitmişsin kuzum ben balayına bilene gidemedim:))))) denize girmek istiorum ama yine gidemicezbizimde maddi durum pek iyi değil ama bütçeye göre arıyoruz bişiler
bulursak gidicez allah izin verirse
ben balayında hiç denize giremedim mart sonu olduğu için. denize girmek istiyom
ablamında clipso var oda çok memnun buharda patatesleri 15 dk da haşlıo valla.hızlı kızdır vesselam...onu tavsiye edebilirim...
ayy bende nişanlyken bir elbise gimiştim.. göğüs altından bantlı... bir mağazaya giridk nişanlımla... kız kaç aylık demesinmi... ayy ne sinir olmuştum yaaa..... helede nişanlımın yanında sormasınaakötükedihüsoayyy benimde göbiş kocaman
ctesi günü kuzenin nikahında pörtlek göbüşümle dolandım herkes bebek mi var diye sordu
kafasına çanta geçircektim artık soranların yooooooooook diye çığlık atmak istedim valla mafoldumben
hadi yaaa... valla şimdiye kadar onunla ilgili hiç kötü yorum duymamıştım canım yaaa... peki sen hangi markayı düşünüyorsun??? jbende korkuyom çok bizim iş yerinde birinin patladı bereket canlarına bişi olmamış..amerikan mutfakmış birde işe gelememişti heryer yağ..Allah korusun cana bişi olmasın da..
yok cnm bende tefal mi ne ütüsünü alırım artık,ne tencere tava..
fisslerin üretimi türkiye ,hatta bizim fabrika desem :)) logosunu çizdik geçen baskı için :))
çok kaliteli olduğunu sanmıyorum
ayy bende nişanlyken bir elbise gimiştim.. göğüs altından bantlı... bir mağazaya giridk nişanlımla... kız kaç aylık demesinmi... ayy ne sinir olmuştum yaaa..... helede nişanlımın yanında sormasınaakötükedihüso
hadi yaaa... valla şimdiye kadar onunla ilgili hiç kötü yorum duymamıştım canım yaaa... peki sen hangi markayı düşünüyorsun??? j
ayy bende nişanlyken bir elbise gimiştim.. göğüs altından bantlı... bir mağazaya giridk nişanlımla... kız kaç aylık demesinmi... ayy ne sinir olmuştum yaaa..... helede nişanlımın yanında sormasınaakötükedih
bu çok daha vahim hakikatten(
hiç elbısem yok benımmm:gitme:
:))) bence deay eşinin espürükleri benim eşiminkiyle aynı
bende ağlayınca
burnumu siler sümüklü der
bende utanırım öle yapınca gülme moduna geçerim..
nurdan bende çok alıngandım vara yoğa ağlardım ilk ay
şimdi alıştım galiba ağlamıyom :)
ama sende sürekli ağlama cnm adamı kaçırcan bak :)
LCW de güsel elbiseler oluyo cnm ..ben gittiğimde tutamıyorum kendimi..Adalarda giydiğimde LCW den..2 tane beğendim orada biri çok kilolu gösterdi yoksa onuda alıcaktım kaydirigubbakcemile3
stres herşeyin başlangıcı kesinlikle.benim babam ablam kaçtıktan sonra aniden rahatsızlandı hep çok sağlıklı maşallah dioduk yaşından da genç gösterirdi hep ama birden hastalandı ve bir sene sonra vefat etti hep stresten...hiç konuşmazdı içine atardı herşeyi...
sen yine balayına gitmişsin kuzum ben balayına bilene gidemedim:))))) denize girmek istiorum ama yine gidemicez((
ahh BALIM ahhh
ctesı 8de cıktımm 21:30 da evdeydım
pıknık hazrlığı yaptım o ara bulaşık mak.calıstrdım
baya sey yaptım sonra 1 gıbı esım geldı arkadasına gttık
ortalık un oldu
pazarda zaten pıknıkteydık geç geldık sabah zor uyandım
yoksa ctesı yaaprdım
yardıma gel hacı
ayy bende nişanlyken bir elbise gimiştim.. göğüs altından bantlı... bir mağazaya giridk nişanlımla... kız kaç aylık demesinmi... ayy ne sinir olmuştum yaaa..... helede nişanlımın yanında sormasınaakötükedih
bu çok daha vahim hakikatten(
ya bekarken sorun böle demeleri
ama evliyken ben pek önemsemem
yinede giymeye cesaretim yok şimdi
herkez yeni evliyim ya sorarda sorar :)
hiç elbısem yok benımmm:gitme:
erkek fatma maçlara neym gitçene
git elbise neym al
olmaz tabee
ayyy evet çok sinir bozucu bana da dün herkesin içinde nikahta komşular bebek mi var bişi mi var diye soruyolar
adam yanımda duruyo onların sorduğu şeye bak yok anam babam yooooooook yağ onların hepsi öhhhüüüüü
pasaklı sendeki göbekse bendeki bebek
nerde göbek var sende ya resme bida bakçem :)
LCW de güsel elbiseler oluyo cnm ..ben gittiğimde tutamıyorum kendimi..Adalarda giydiğimde LCW den..2 tane beğendim orada biri çok kilolu gösterdi yoksa onuda alıcaktım kaydirigubbakcemile3
yanlız bu elbisede ayağa kalkınca göbekli gibi duruyo,kociş göbek yapmışın dedi o günhalbüki yok..ohaoldumsmile
lcw denmi o elbise???
hoşuma gitti benim hatta haftasonu babalara bişi alırken kendimede aldım ama
o elbise ordansa görmedim hiç...çok güzel bu arada yakışmışş cnm
selam kızlar
sabah sabah gözümü açmadan size malumak geçtim ama beni umursayan yok tabi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?