Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

o kadar garusunuz nan akşama yardım etsenız bana
1 haftadır temızlık yapmadım ctesı heryer un oldu pıknığe bısıler yapcam dıye
bulasık mak.boşalttım sabah ıkıncı bulasıklar kaldı öle
eve gıdnce
ev süpürülcek sılıncek ütü var
çamasr bulasık var
nevresım değişcekk yemek yapılcak

nurdan bende de var aynından bitane
işyerinden bi arkadaş giyme şunu hamile gibi duruyon dediğinden beri giymedim :)
hemide ozmn bekardım ya..

bende korkuyom çok bizim iş yerinde birinin patladı bereket canlarına bişi olmamış..amerikan mutfakmış birde işe gelememişti heryer yağ..Allah korusun cana bişi olmasın da..
yok cnm bende tefal mi ne ütüsünü alırım artık,ne tencere tava..
fisslerin üretimi türkiye ,hatta bizim fabrika desem :)) logosunu çizdik geçen baskı için :))
çok kaliteli olduğunu sanmıyorum

nurdan bende de var aynından bitane
işyerinden bi arkadaş giyme şunu hamile gibi duruyon dediğinden beri giymedim :)
hemide ozmn bekardım ya..
büyük talihsizlik onun için millet dönüp bakmıo diom eşime kızıo millet baksın mı istion dio:))) bu kadar da önle olmaz ki...işe başlarken de onu giymiştim burda bi arızalı var o demişti hamilemisin die takmamıştım ama 70 kişinin önündde biri yer verince çok utandım yawf(

Allah yardım etsin sana böccükkk
ben hepsini ctesi öğlene kdr eşim gelene kdr yani yapıyom
sadece ütüm var okdr
senin işin zormuş
yakın olsak gelirdim yardıma: )

bizimde maddi durum pek iyi değil ama bütçeye göre arıyoruz bişiler
bulursak gidicez allah izin verirse
ben balayında hiç denize giremedim mart sonu olduğu için. denize girmek istiyom
sen yine balayına gitmişsin kuzum ben balayına bilene gidemedim:))))) denize girmek istiorum ama yine gidemicez((

ablamında clipso var oda çok memnun buharda patatesleri 15 dk da haşlıo valla.hızlı kızdır vesselam...onu tavsiye edebilirim...

evet bende hızlı olduğu için seviyorum
çorbaları, zeytinyağlıları bile düdüklüde pişiriyorum
çok pratik oluyor 20 dk sebze yemeklerim hazır valla
babam yurtdışında gittiğinde getirmişti bana burada satılanın aynısı ama yarı fiyatına almıştı

ayy bende nişanlyken bir elbise gimiştim.. göğüs altından bantlı... bir mağazaya giridk nişanlımla... kız kaç aylık demesinmi... ayy ne sinir olmuştum yaaa..... helede nişanlımın yanında sormasınaakötükedihüso

hadi yaaa... valla şimdiye kadar onunla ilgili hiç kötü yorum duymamıştım canım yaaa... peki sen hangi markayı düşünüyorsun??? j

ahh BALIM ahhh

ctesı 8de cıktımm 21:30 da evdeydım
pıknık hazrlığı yaptım o ara bulaşık mak.calıstrdım
baya sey yaptım sonra 1 gıbı esım geldı arkadasına gttık
ortalık un oldu
pazarda zaten pıknıkteydık geç geldık sabah zor uyandım
yoksa ctesı yaaprdım
yardıma gel hacı

bilmiyorum maalesef,hatta yazdığım olayı bilmiyodum bende ,çok iş yapılıyo bizde bnm bölümüm değil birde görünce puuu dedim bunuda düşünmem artık..araştırmak lzm ..

ayyy evet çok sinir bozucu bana da dün herkesin içinde nikahta komşular bebek mi var bişi mi var diye soruyolar
adam yanımda duruyo onların sorduğu şeye bak yok anam babam yooooooook yağ onların hepsi öhhhüüüüü

hiç elbısem yok benımmm:gitme:

LCW de güsel elbiseler oluyo cnm ..ben gittiğimde tutamıyorum kendimi..Adalarda giydiğimde LCW den..2 tane beğendim orada biri çok kilolu gösterdi yoksa onuda alıcaktım kaydirigubbakcemile3
yanlız bu elbisede ayağa kalkınca göbekli gibi duruyo,kociş göbek yapmışın dedi o gün halbüki yok..ohaoldumsmile

:))) bence de

LCW de güsel elbiseler oluyo cnm ..ben gittiğimde tutamıyorum kendimi..Adalarda giydiğimde LCW den..2 tane beğendim orada biri çok kilolu gösterdi yoksa onuda alıcaktım kaydirigubbakcemile3

ogün benim giydiğimde lcw dandı.. bende seviyorum elbiselerini ve özellikle taytların üzerine olan tunik ve bluzlarını.... yine uğrayasım var ama... tutcam biraz kendimi...

aman ya ne kadar acı bir durum olmuş
peki babacığın vefat etmeden önce ablanla konuşmaya başlamış mıydı???
eğer küs olarak vefat ettiyse ablan için çok büyük bir vicdan azabı olmuştur

sen yine balayına gitmişsin kuzum ben balayına bilene gidemedim:))))) denize girmek istiorum ama yine gidemicez((

bizde balayında giremedik denize bende istiyom
nurdan mudanyada girilmiyomu denize ??

geliyim hacıda gezerken evi unutmuşsun az gez kızz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…