bal ozmn senın için reklamlarr:jeyyar: dıyoruzz
bizde dizilerde bulusuyoz kendı dizimizi cekıyoz:jeyyar::roflol:
aaa ne maçı bnm dizim var dedim mi söz biter
ezeli tvden izlemiyom ama hiç heyecanlı olmuyo :) netten kesintisiz izliyoz :)
benim menüm yok kızlarr.. çünkü kocam yok. bende meyve ile geçiştiriyim bari:))
benim menüm yok kızlarr.. çünkü kocam yok. bende meyve ile geçiştiriyim bari:))
cnm ya dünden kalanlar vardır mevlütten
onları ye bari aç kalma..
ohh gitsin kilolar tabi aklinialirimsmile
ayy kızlar hafta sonu çok abarttım..bari birkaç gün dikakt edeyim.. c.tesi kuzenimin düğünü var... göbiş fırlamasın elbiseden:))
kısss ben bile kullanıom düdüklüyü çok güzel pişirio korkmazın normal düdüklüsü benim çok memnunum..ben yazmıycam amaaaa..... yok size menü:)))
yaa kızlar hazır laf yemekten açılmışken..düdüklüm var ama normalinden.. bende koçişte kullanma taraftarı değiliz onu...
. ben clipso almak istiyom ama tefal istemiyorum... adı var sadece onun... başka markanınkini istiyorum... iyi birşey...çok yüksek fiyatlı olmayanından...
ne öneririsiniz?? sizler ne kullanıyrosunuz ve memnunmusnuzz??
coturnix sen yazdınmı ?
gülsün yazmadın,
Ada yazmadın :)
yazmayanların cezası ..yemek tarifi yok onlara :))
inanmazsınız ama geçen gün otobüse bindim tabi herzamanki gibi kalabalık kulağımda kulaklık üstümde eşimin aldığı bluz.ayy kızlar hafta sonu çok abarttım..bari birkaç gün dikakt edeyim.. c.tesi kuzenimin düğünü var... göbiş fırlamasın elbiseden:))
canım bende tefal ile ilgili birkaç yorum okudum.. kullananlar çokta memnun değiller... en iyisi fissler ama çok pahallı... arzum uygun.. korkmaz uygun ama kullananlar memnunmu bilmiyorum...gülsüün bende istiyorum bnmde yokhakket tefali bende sevmiyorum artık, tefal tavam mahvoldu..balık tavası olarak kullanıyorum artık..
kısss ben bile kullanıom düdüklüyü çok güzel pişirio korkmazın normal düdüklüsü benim çok memnunum..
ben yazdımm
patates havuç haşlama yoğurt
diyetteyis biz , tatil öncesi diyeti :)
valla bugüne kadar bişi olmadı inşallah ta olmaz.tabi diğerlerine göre tehlikeli..ama saatine dikkat ettin mi lokum gibi oluo sebze yemekleri.ben ateşten alıca suyun altına tutuom havası çıkınca açıom.ama açarken hep tırsıom azıcık:))))))cesur kızım canım ama azıcık fısss yapsın hemen kaçıom mutfaktan:))koruom kendimi yanecanım bende tefal ile ilgili birkaç yorum okudum.. kullananlar çokta memnun değiller... en iyisi fissler ama çok pahallı... arzum uygun.. korkmaz uygun ama kullananlar memnunmu bilmiyorum...
yaa eşim asla izin vermiyor bana... kullanmayacaksın onu diyor... allah korusun.. bende zaten korkarım... sen iyi cesaret ediyorsun valla..
ayy kızlar hafta sonu çok abarttım..bari birkaç gün dikakt edeyim.. c.tesi kuzenimin düğünü var... göbiş fırlamasın elbiseden:))
ablamında clipso var oda çok memnun buharda patatesleri 15 dk da haşlıo valla.hızlı kızdır vesselam...onu tavsiye edebilirim...Biz bu akşam yine kayınvalidemdeyiz cuma da oradaydık bu akşamda gidicez
dün gidemedik evde işlerimiz var diye ama gel gör ki sıcaktan hiç bir iş yapmadım yattık dinlendik
Dolayısıyla menüde ne var bilmiyorum :sinifsinif:
Gülsün benimde düdüklüm tefal clipso ben çok memnunum başka markalarınkini hiç incelemedim o yüzden onları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?