Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

coturnix sen yazdınmı ?
gülsün yazmadın,
Ada yazmadın :)

yazmayanların cezası ..yemek tarifi yok onlara :))

ben yazmıycam amaaaa..... yok size menü:)))

yaa kızlar hazır laf yemekten açılmışken..düdüklüm var ama normalinden.. bende koçişte kullanma taraftarı değiliz onu...
. ben clipso almak istiyom ama tefal istemiyorum... adı var sadece onun... başka markanınkini istiyorum... iyi birşey...çok yüksek fiyatlı olmayanından...

ne öneririsiniz?? sizler ne kullanıyrosunuz ve memnunmusnuzz??

gülsüün bende istiyorum bnmde yok hakket tefali bende sevmiyorum artık, tefal tavam mahvoldu..balık tavası olarak kullanıyorum artık..

kısss ben bile kullanıom düdüklüyü çok güzel pişirio korkmazın normal düdüklüsü benim çok memnunum..

ayy kızlar hafta sonu çok abarttım..bari birkaç gün dikakt edeyim.. c.tesi kuzenimin düğünü var... göbiş fırlamasın elbiseden:))
inanmazsınız ama geçen gün otobüse bindim tabi herzamanki gibi kalabalık kulağımda kulaklık üstümde eşimin aldığı bluz. 35-40 yaşında bi kadın kalktı yer verdi bana:))))))) hamilesiniz galiba dedi.bluz da öyle ki göğüs dar altı bol rüzgar vurdukça şişio:)) ne dicem bilemedim hamile değilim desem bi dert hamileyim desem ayrı dert.eve gittim sinirden betim benzim atmış eşime gidion bolbol şeyler alıon millet hamile sanıyo dedim katıldı adam gülmekten.hamile kalana kadar giymicem onu bi daha :)()))))))))

gülsüün bende istiyorum bnmde yok hakket tefali bende sevmiyorum artık, tefal tavam mahvoldu..balık tavası olarak kullanıyorum artık..
canım bende tefal ile ilgili birkaç yorum okudum.. kullananlar çokta memnun değiller... en iyisi fissler ama çok pahallı... arzum uygun.. korkmaz uygun ama kullananlar memnunmu bilmiyorum...

kısss ben bile kullanıom düdüklüyü çok güzel pişirio korkmazın normal düdüklüsü benim çok memnunum..

yaa eşim asla izin vermiyor bana... kullanmayacaksın onu diyor... allah korusun.. bende zaten korkarım... sen iyi cesaret ediyorsun valla..

Biz bu akşam yine kayınvalidemdeyiz cuma da oradaydık bu akşamda gidicez
dün gidemedik evde işlerimiz var diye ama gel gör ki sıcaktan hiç bir iş yapmadım yattık dinlendik
Dolayısıyla menüde ne var bilmiyorum :sinifsinif:

Gülsün benimde düdüklüm tefal clipso ben çok memnunum başka markalarınkini hiç incelemedim o yüzden onları bilmiyorum

valla bugüne kadar bişi olmadı inşallah ta olmaz.tabi diğerlerine göre tehlikeli..ama saatine dikkat ettin mi lokum gibi oluo sebze yemekleri.ben ateşten alıca suyun altına tutuom havası çıkınca açıom.ama açarken hep tırsıom azıcık:))))))cesur kızım canım ama azıcık fısss yapsın hemen kaçıom mutfaktan:))koruom kendimi yane

ayy kızlar hafta sonu çok abarttım..bari birkaç gün dikakt edeyim.. c.tesi kuzenimin düğünü var... göbiş fırlamasın elbiseden:))

ayyy benimde göbiş kocaman
ctesi günü kuzenin nikahında pörtlek göbüşümle dolandım herkes bebek mi var diye sordu
kafasına çanta geçircektim artık soranların yooooooooook diye çığlık atmak istedim valla mafoldumben

ablamında clipso var oda çok memnun buharda patatesleri 15 dk da haşlıo valla.hızlı kızdır vesselam...onu tavsiye edebilirim...

bizimde maddi durum pek iyi değil ama bütçeye göre arıyoruz bişiler
bulursak gidicez allah izin verirse
ben balayında hiç denize giremedim mart sonu olduğu için. denize girmek istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…