Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patik songul ablaya katılıyorum 8 aylık hamileyim eşim bi geldi işten çıkmış üstelik antalyadayız ist.lamı dönsek yoksa orda tekrarmı iş arasak çok arada kaldık çok üzüldüm hatta gizli gizli ağladım biraz sulugözümdürde ertesi gün eşime çok daha iyi bi iş tekllifi geldi sezonlukdu ama yinede teklif iyidi 6 ayda belekde kaldık orayıda görmüş oldu bu sayede hayatta biçok şey ertelemeye gelmiyo her bebek rıskıyla geliyo allahın izniyle

saol ikracım ama işte yinede korkuyorum (

gülsüncüüüm
haziranda mı düşünüyorsunuz ne kadar güzel,heyacanlandım birdennnnn sanki ben hazırlanıcam :))) ...

coturnix patronunun başı sağolsun

ilk mi cnm bnm..hiç yakınını kaybetmedin demek ne güzel..Allah ömür versin sevdiklerine..

gülsünüm Rabbim hayırlısını versin tatlım...
patikim ben hamileyken ne evim vardı,ne arabam,
kirada oturuyorduk,bende özelde çalışıyordum,
sonra kuruma başladım,1 ay çalışamadım,mide bulantılarımdan dolayı,
işten ayrıldım,tek maaştık artık ve hamileliğim artı
kızımın 3 yaşına kadarki döneminde Allahıma çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık,aksine herşey boldu,
3 yaşına kadar ben baktım,sonra kreş...
önemli olan o kararı almanız,dediğim gibi amacım etkilemek değil,
eğer düşünüyorsanız zamanı ertelemeyin...
çünkü evin olur,arabamda olsun dersin,oda olur,
ay yazlığımda dersin ve bir bakmışsın ki zaman çoook geçmiş,
daha gençsiniz,Allahım sağlık versin herşeyiniz olur inşallah...

slm. canlarım...
nasılsınız....
ayyy oldüm bittim yani....
gulsuncum seninle konuştuğumuzda saat kaçtı bak daha yeni geldim eve ((
yarın veli toplantısı yapılacakmış o yüzden notları e-okul'a girmam gerekti,sen aradığında tam müd. yrd.sının odasındaydım,neyseki hallettim işimi şükür...
evimdeyim

selamün aleyküm cemaat
bugün erken geldim eve
şirkette cenaze vardı, patronumuzun babası vefat etti
cenazeden sonrada eve geldim ((( çok üzgünüm ve hayatımda ilk kez bir cenazeye katıldım
canım uzun süre sonra denk geldik.... allah rahmet eylesin... kalanlarda sabır versin canım....

saol

gülsüncüüüm
haziranda mı düşünüyorsunuz ne kadar güzel,heyacanlandım birdennnnn sanki ben hazırlanıcam :))) ...

:)
evt canım nisanda kontrollerimi olucam.. haziran gibide bütün korunma yöntemlerini bırakıcaz.... ama ben hafta da bir kan testi yaptırırm sanırım.... çünkü hamile kaldığım gibi kulandığım ilaçları değiştirmem gerekli.... zor bir süreç beni bekliyor yani(

gerçektenmi ablacım saol destek verdğin için bilemiyorum hiç valla..
bakalım biraz geçsindee..
eşim hazır değil zaten ben hazır olsam nolucak (

çocukları pek sevmez kendi kanından olanları seviyor gerçi..
hiç sözünü etmiyor kırılıyorum aslında,ileride bebeğimiz olunca gibi bir cümleler kurmuyor hiç ( planlarında hiç bebek yok sanki...

hoşgeldin canım... baya yorulmuşsun yaa... kıyamam... neyse uzat ayaklarını keyif yap biraz:))

brck sağol canım
zincirlikuyaya defnettik, babasının mezasının üstüne
ben ki katı biriyimdir öyle pek duygusal değilimdir ama dünden beri ağlıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…