bir de benimkinin parlasa
patikçim benim eşimde öyleydi
ben bile istemediğim zamanlarda sadece soruyordum bebeğimiz olsa die hep sonra diyordu ben ağlıyordum bile bazen
ama artık oda düşünüyor yavaş yavaş
amin canım inş.a...gülsüncüm Rabbim şifa versin canım,inşallah herşey gönlünüzce olsun..
yok ablacım benden 3-4 yıl bişi bekleme :))
dün bebiş dergileri geçti elime çalışma arkadaşı abone,bi heveslendim ki ağlıcaktım valla( keşke imkan olsa da çok uzatmasak..
ayyyyy seve seve gelirim,
ama siz ev işlerinizi yaparsınız bende bebişlerinize bakarım,
hatta emekli olursam yuva kurarım,ne kadan güzel olur...
haklısın bal bende ilk zmanlar ona ayrı kendime ayrı yemek yapyodum benim yemeklerimden yiyye yiye alıştı şimdi mesela hiç ıspanak nohut brokoli karnabahr patlıcan kabak yemiyodu şimdi biraz biraz yiyo haber vermeden yaparsan yer ama aşkım ne yapayım akşama desem yada bunu yapıcam desem bana tavuk yap der en iyisi ben yine haber bermiyeyim bugun
ayrıca koy salçası daha güzelimi olurmuş bu eşler niye boyle
songülüm... ben 8,5 aylık evliiym.... henüz bebeğim yok:))
ama haziran gibi planlıyoruz... yani listede böcükten önce diğerlerinden sonra geliyorum...
akşamda ciğer,püre, pilav ve cacık planlıyoruz... uzun zaman sonra ilk defa akşam kocam evde ve beraber yemek yiycez:))
selamün aleyküm cemaat
bugün erken geldim eve
şirkette cenaze vardı, patronumuzun babası vefat etti
cenazeden sonrada eve geldim((( çok üzgünüm ve hayatımda ilk kez bir cenazeye katıldım
yine gözlerim doldu noluyo bana ,bir çocuk aşkı oluştu birden son günlerde
Nurdaaan hamilemisin yoksam :))
merhaba kızlar nasılsınız özledim nan siziiii
bir de benimkinin parlasa
slm. canlarım...
nasılsınız....
ayyy oldüm bittim yani....
gulsuncum seninle konuştuğumuzda saat kaçtı bak daha yeni geldim eve((
yarın veli toplantısı yapılacakmış o yüzden notları e-okul'a girmam gerekti,sen aradığında tam müd. yrd.sının odasındaydım,neyseki hallettim işimi şükür...
evimdeyim
akşam yapıcam canım:)ciğer sotemi yaptın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?