Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

songul abla resim üstüne sağa tıkla paint ile aç de ordan resim boyutları var yada ctrl+w de yarı yarıya küçült ordaki boyutları sonra farklı kaydet de istersen resim boyutu küçülmüş oluyo

maaşallah canım,hep öyle olun,
gerçekten bak 3 gündür yanımda değil,resmen yarım kalmışım gibi,
amannn gelip geçici şu dünyada ,herşey için üzülüp,üzüp,kırmaya,kırılmaya değmez inanın..
her anınızı mutlu geçirin,yaşadığımız günün en büyük kaarıdır bence..

sabah ben çemkirdim eşime evden beraber çıktık bu sabah
uyanmıyor gözünü açıyo kapatıyortamam bi gel kalkıcam diyor gel bi sarılım dio hoppp yatağın içine yorganıda çekiyo iice kalkamıyor sonra
baktım üstümüzü giydik pijama çıkardığı gibi yerde duruyo
dedim iyi alıştınn sen yatakta toplamıyorsun 1 haftadır dedim bi sus sabah sabah dio
kaldırttım yerinden yatağıda toplattım
diyorum ben kadar kocasına hizmet eden varmıdır diomda burdaki hatunlarda eder eminim.duşa girer çamaşırını hazırlarım
sabahki giyeceklerini hazırlarım herşeyini ben yaparım ya çocuk gibi alıştırdım ama napim eşime hizmet etmeyi çok seviyorum belki yanlış ama.
temizliğe elini bile sürdürtmem

kesinlikle haklısın keşke herkes böyle düşünse!!!
küskünlük kırgınlık olmaz

1 yıldır evım bıseycık kırmadım
hatta ben enaz 10 yıldr bısey kırmıyommkırma huyum hıc yok

biricik kocama hizmet etmeyi bende çok seviyorum zaman dgeçtikçe daha da hoşuma gidio
çünkü ihtiyacım olduğunda dermanım olmadığında öyle bi yardım edio ki
böyle zamanları düşündükçe inan yemeği bitio pilavını makarnasını koymaya kalkacak die aklım çıkıo son kaşıktan sonra hemen değiştiriorum servisini
seviyorum çünkü gerçekten hak edio

songül ablaya ve nurdana katılıyorum 3 günlük dünya bende eşime hayatta kızmam kızıma bile çok nadir sinirlenirim sadece beni ne kadar üzdüğünün farkındamısın annecim derim oda özü dilerim annecim bidaha yapmıcam der hemen öper beni bu şekilde oda bizi üzdüğünün farkına varıyo ve yaptığı hayatı bidaha yapmıyo

1 yıldır evım bıseycık kırmadım
hatta ben enaz 10 yıldr bısey kırmıyommkırma huyum hıc yok

ben çok kırarım diom ki nazardan
hadi ordan dio dikkatsiz:))
aceleciyim biraz da ondan az daha yavaş olabilsem
beni bi görseniz yürüyüşüm yemek yemem iş yapmam konuşmam herşey full hızlı napiim yavaş ayarı koymamışlar bana diom gülüo:))

böcük nan kırmanın huyluk die bişeyi yokki
kimse isteyerek kırmazki zati.
hatta ben evleneli hiç bişey kırmıyorum diyebilirim kendi evim olunca daha dikkatliyim sanırım.
2 kere kırdım işte oda elimden kaydı sabunluyken tezgaha çarptı

hayat böyle yaşanırsa güzeldir zaten
harala gürele ne o öyle kavga gürültü değil mi...
hayat tatlılıkla yaşandı mı yaşamaya değer...

paintte aç kırp fotoyu songül abla sonra farklı kaydet de tamamdır...

songul abla resim üstüne sağa tıkla paint ile aç de ordan resim boyutları var yada ctrl+w de yarı yarıya küçült ordaki boyutları sonra farklı kaydet de istersen resim boyutu küçülmüş oluyo

bunuda öğrendim,çook mersi...
şimdiiii çokmu merak ettiniz beni,pc de geçen arkadaşın çektiği resim var ama
ne yapsam ki,eklesemmiki,kısa süreli tabiii
bi bakayım,ziyaretçi varmı??

Son düzenleme:
nurdan sofrada bana kalk yemek koy asla demez.kendisi koyar kalkıp banada o koyar kolalarıda o koyar aslında baktığımda ufak tefek yardımları var aşkımın.fazlasınıda beklemiyorum zaten erkek sonuçta oda.misafir yanındada bazen yapar bazen bana söyler heralde içgüdüsü tutuyo bazen

kimse isteyerk kırmazki bocuk bende dikkatliyimdir ama ben çok aceleciyim herşeyi çok hızlı yaparım yetişmek için ismim gibi çok seriyim malesef eşimle aynı andan işten çıkarız o markete uğrar ben o gelene kadar 2-3 çeşit yemeği hazırlıyayımda hemen sofraya oturayım diye uğraşırıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…