Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Eskiden İnsanlar Sevilir, Eşyalar İse Kullanılırdı. Gün Geldi Eşyalar Sevilir, İnsanlar Kullanılır Oldu...

kızlar bu söze bayıldımmmmmmm

Yar qeLir Lüle Lüle, Yar qeLir güLe güLe, KaRanLık yeRLerde, Selam veRme BehLül'e :)

kelebek bu sana gelsin az önce gördüm nette

Son düzenleme:
hayatım Ocak 18 de 39 a giricem,daha ne olsun...

yaşım geçtikçe her yeni yaşa geldiğimde ki 25 yaşındayım bazen kendimi çok çökmüş yaşlı bi kadın gibi hissediyorum
bazen ve genelde de hep daha 18 hissediyorum kendimi
valla insan hissettiği yaştadır kesinlikle
fotoda da hiç 38 görünmüosun söyliimmmmm

Nurdancım,daha karşıma yaşını gösteriyorsun diyen çıkmadı,
ben kendimi cidden genç hissediyorum,
ama bazı olaylarda 90 hissettiğimde olur,
yaş sorunum yok,dediğin gibi hissedilen yaştır önemli olan...
evet 39 olucam 1 ay sonra,olsun olgun ve dinç bir hatunum ama...
saçlarım iri dalga ve hep gülen biriyim,
bu resimde somurtmuşum resmen..neyse merak ortadan kalktı en azından...

göstermiosun bende tersini diyemem yani
maşallah
gülmek her şeyin ilacı en güzeli neşeli pozitif olabilmek...

mersiiiiii
taş gibi kadınsın maşallahh bencede yaşını göstermiyosunn, hem zaten insan hissettiği yaştadır bazen ben bile kendimi 50 yaşında hissediyorum bazen 15 yaşımda bende ocak 26 da 25 olcam:)))

bi gün 25 yaşında olacağım aklıma gelmezdi
küçükken büyümeye büyükken küçük olmaya meraklı oluo insan oğlu...
gençlikte ne rahatmışız nerde şimdi o rahatlık

songül ablaaa döndüm döndüm tekrar baktım resmee çalışdığın yerde hoş bi yer hee

harikasın kız bayıldım valla gözlere bak maşallahhhh

yaş demişken songül ablanın yaşında ünlü bayan 38 yaşında ceyla gölcüklü kadıncağız beyin ölümü gerçekleşmiş yaa üzüldüm ( o kadar parası pulu var ama baksana derdine çare olamamış herşeyin başı sağlık bide yasemin yalçının çocuğu şeker hastaıymış bigün tv de röportaj yapıyolardı onunla çok içime dokunmuştu, ben çocuğuma bi muhallebi bile alamıyorum diye(

songül abla yaşını hiç göstermiyosun maşallah kızınla abla kardeş gibisinizdir bende inşallah ilerde kızım büyüdüğü zaman onunla abla kardeş gibi görünmeyi çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…