Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

coraplarını bıle ben gıydırıyomm cok hoşuma gıdıo ayaklarına masaj edıomm sıcak suyla aynısını bana eder
banyodan ben cıkarım o bornozumu kıyafetlerımı hazrlar bende onun herkeş böle sanırım

ben genelde eşim leb demeden leblebi dediğini anlarım istemeden getiririm ne istiosa bazı dio nerden anlıon bakışlarından diom:)))
çok seviom
aman kızlar allah mutluluğumuzu bozmasın aman amannn

nurdan bende klozete tararım:)
gerçi ben saç hiç taramam tarama huyum yoktur.
çok dökülüyo çünkü tarayınca moralim bozuluyo zati dalga dalga oluyo.taramadan gezerim ben

nurdan bende klozete tararım:)
gerçi ben saç hiç taramam tarama huyum yoktur.
çok dökülüyo çünkü tarayınca moralim bozuluyo zati dalga dalga oluyo.taramadan gezerim ben

kafanı klozete mi sokuon allah canını almasın
elime geleni zati oraya atıom da tararken döküle lavaboya.))))

ya o değil eğer işim varsa o içerde tv izler mesela odanın önünden geçmiyim hemen hayatım bi çay koyarmısın der bazen kalkıpta koymama huyu tutuyo deliriyorum o anda.ona görünmemek için yere eğilip yürüyorum bazen

brckk senin dediğini bende yapıyorum cnm çamaşorlarını hazırlarım koyarım havlusunu falan bide göbek olduğunda eğilip çorabını giyemez kuzum

aşşımm corabımm diyo hemen giydiriyom kıyamam balıma ben yaaa
:76::76::76:

aferin kızlar hepimize
ben ayaklarınıda kremliyorum bazen
ki ben yapıyorum bunu yani..aslında çok iğrenirim öle şeylerden.ama eşimden iğrenmem.
bizim diş fırçalarımız bile karışıyo o benimkile ben onunkiyle fırçalıorum bazen

amin canım amin eşime herzaman diyorum ben başka hiçbişey istemiyorum şu hayattan ne daha iyi bi ev nede başka bişey sadece bizim huzurumuz olsun yavrumuzun sağlığı yerinde olsun başka bişeyde gözüm yok rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…