Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben dün naptım biliyomusunuzzz 1 haftadır mide bulantım,yanmam,baş dönmem vardı bide aniden acıkıp hemen bi lokma yiyip tıkanıyodum halsizlik deseniz vardı geceleri mide yanmasıyla uyandım neyse erken hamileilik belirtilerindeki hemen hemen hepsi uymuş adetimede var yalnız daha 12-15 aralık arası olcam test aldım gittim yaptım büyük bi heyecanla negatifi gördüm oturdum ağladım ilerleyen saatlerde gittim gene baktım sanki çok soluk bi çizgi var gibi geldi eşimede gösterdim o da yok hayatım dedi (

böcüküm,efsunum tekrar sizler için ekledim ama
böcük yok topicde,yokolmuş yine.
eee ne yapalım ...

Son düzenleme:
yok abla burdaymmm :78::78:

şekrım üzülme cnm hayrlı zamanda olsun
len ben kendımı hıc öle düşünemıyom hanı olmadı dıe üzülcemı

maaaaşaaalaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
tüüüüüüüü tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüü

efsun nbr lenn
zam alırsın bu gıdışle sen:82:kendını cok yorma hacı iş btmez ömür bıter
beben nasıl senı boşver

canım allahım sanada yaşatsın tez zamanda ama emin ol stres yapmayı bıraktığın an hamile kalıyosun bende 2 kere hayal kırıklığına uğradım öyle ama sonra amaaaaaaaaaaaaan dedim yeter ne üzülüp duruyorum bundada bi hayır vardır dedim ve o ay hamile kaldım strs yapma dua et allahım hayırlı ahlaklı bebek nasip etsiin

organikim öncelikle Ceyla Gölcüklü nün haberini verdim ve çok şaşırdım,
beğendiğim bir hatundu,ama sonuna çok üzüldüm ya,Rabbim herşeyin hayırlısını verdin,
ne para,ne eşya,ne pul,hiçbirşeyin önemi yok,
en büyük zenginlik sağlık...

bebek işine kafanı takıp,psikolojini bozma canım,
hayırlısı ile olur inşallah.ama sen psikolojini bozarsan
vücudunda olumsuz etkilenir..onun için relax ol,hayırlısını iste tatlışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…