erken kısss daha 1 sene olmadı...borçlarımı bitiriim azıcık kenara para atiim hemen yapçam söz:)))kızmadım ama hayret ettim yaaa olmuo mu dio:)))bilmem oluo mu acaba:)
aşk olsun pasaklı
hiç konuşmamıştım bıle:dilcikar:
bal durumum o kadar vahım
kımseyı tanımam
sorunlarınızı birbirinizi kırmadan da halledebileceğini anlatmaya çalış.hatası varsada bence düzgün bi dille anlatmalısın eğer küsersen haklıyken haksız duruma da düşme riskin var.bu akşam konuşmayı dene yaptıklarından söylediklerinden ne kadar üzüldüğünü ifade etmeye çalış.neler hissettiğini anlat ilişkimizin yıpranmasını istemiyorum böyle saçma şeylerle falan de.uzun yıllar var önünüzde küslük için daha çok erken birbirinizi anlamaya çalışın.ilerisi için sağlam bi temel inşaa edin.kızlar peki ben şimdi ne yapacağım bu durumda dün akşam kavga büyüdü annemde girdi araya sonra bizi yatakalrıma yolladı uyuttu her sabah beraber gderdik ben kendi servisimle gittim sabah onu beklemeden o vakit bu vakit görüşmüyoruz
akşam da dediğim gibi başbaşa evde olacaktık normalde o gelip beni alıyordu beraber gidiyorduk eve ama aramayacağım şimdi küsüz
yapmam gereken bişi var mı sizce?????
kızlar peki ben şimdi ne yapacağım bu durumda dün akşam kavga büyüdü annemde girdi araya sonra bizi yatakalrıma yolladı uyuttu her sabah beraber gderdik ben kendi servisimle gittim sabah onu beklemeden o vakit bu vakit görüşmüyoruz
akşam da dediğim gibi başbaşa evde olacaktık normalde o gelip beni alıyordu beraber gidiyorduk eve ama aramayacağım şimdi küsüz
yapmam gereken bişi var mı sizce?????
süper cevapmış bi daha soran olursa öyle dicem:))))ne çocuk mu nasıl yapılıo:))çocuk yapmayı bilmiyos biz teyze deseydin :))
canım bencede beklee.... sen çık işten bireşy yokmuş gibi git eve.. rutin ne yapıyorsan öyle davran... ama mesafenide koru... ondan il adm gelirsede tartışma ama kırıldığını ve bu davranışlarından bunaldığını belirt güzelce.... ama sakinliğini asla ama asla bozma...
şekerler
ya eve gelmezse???? kafama o takıldı
şekerler
ya eve gelmezse???? kafama o takıldı
oku oku yeni bitirdim geçmişi valla
herkese merhaba kızlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?