neden gelmesin canım aklına getirme öyle şeylerişekerler
ya eve gelmezse???? kafama o takıldı
aşkolsun canım yaa...olur mu öyle şey üzüldüm senin adına ama yardımcı olmak ta ayrıca mutluluk veriyo.yeterki senin gönlünü rahatlatabilelim...inşallah gelir diyorum ben
annesi aradı az evvel beni işte ben onu aradım canı çok sıkkındı birşey mi oldu bir bilgin var mı? bende bilmiyorum benim bildiğim birşey yok dedim. zaten olsada bana anlatacağını sanmıyorum. zaten son gülerde pek konuşamıyoruz dedim. bilmiyorum artık
neyse bende gamlı baykuş gibi sıktıkça sıktım sizi
kız böcüksün möcüksün ufaksın tefeksin ama
mşllh herkeze yetiyosunn :)kötükedihüso
kızlar peki ben şimdi ne yapacağım bu durumda dün akşam kavga büyüdü annemde girdi araya sonra bizi yatakalrıma yolladı uyuttu her sabah beraber gderdik ben kendi servisimle gittim sabah onu beklemeden o vakit bu vakit görüşmüyoruz
akşam da dediğim gibi başbaşa evde olacaktık normalde o gelip beni alıyordu beraber gidiyorduk eve ama aramayacağım şimdi küsüz
yapmam gereken bişi var mı sizce?????
ne kaynatmışınız bee geçmişe göz gezdiriim dedim mümkün diil yani...
çok yedim ben yaa patlıcam yanii akannehir
nasıl yağmur başladıı yaw gürül gürül boshayallersmile
slm buble
hoşgeldin cnaım, ne haber?
burda da çok güzel yağmur yağıyo valla ooooooh mis her yer toprak koktu:))yeşil bursa ya ondan yane:))
valla bursa gibisi yok yaa.uzun yıllar inegölde yaşadık ama bursayı hiç unutamadım hep bursadaydım yine.kısmet bu ya bursaya evlendim.ne güzel şehir burası yaa:)))) ayrıcanaaa bursaspor da tam doğum günümde şampiyon oldu 2 kutlama birden yaptık ne ağlamıştım şampiyon oldu die:)) bana ne oluosa:))anamm cnm çektiii
her bayram 1050 konutlardayız tatlım ananem orda
ozmn bende çekerümmm misii
tabii artık evlendim kocişte gelirse ordayız,unuttum yahu :)
hey allahım yaa var ama takılı:)))) bu tip insanlarla selamlaşmıcaksın bile aslında.ne tuhaflar yaa.benimde yan komşum çok iyi
çok güleç yüzlü bir bayan,5 yıllık falan evliler 1,5 yaşında bir kızı var,taşındığımızdan beri çaya çağırıyordu,gelişen olaylardan dolayı gidememiştik
geçenlerde gittik bir akşam...eşide eşimle çok iyi anlaşıyor
gayet sakin bir aile
bir akşamda ben onları alacağım çaya
hatta bu akşam bile olabilir :)))
ama karşı komşu ile çok diyaloğum yok
ilk ev yerleştirmeye gittiğimizde uzatma kablosu lazım olmuştu
çaldım kapıyı kadın açtı dedim böyle böyle bir 5 dk.lığına lazım oldu varsa sizde alabilir miyim???
verdiği cevap ne derseniz
----var ama televizyonun fişi takılı veremem
........peki teşekkür ederim dedim,kapımı kapattım.Böylesine ne denir ki,nasıl komşu olunur ya da böylesiyle...
en güzelini yapıyorsun valla..Nurdan'cım ben de slm.laşmıyorum bile zaten
gerçi görmüyorum hoş
hoşbulduk güzelim,tatili bitirdim geldim gulsunnum.kafam rahatladı biraz,iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?