Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aşkolsun canım yaa...olur mu öyle şey üzüldüm senin adına ama yardımcı olmak ta ayrıca mutluluk veriyo.yeterki senin gönlünü rahatlatabilelim...

kız böcüksün möcüksün ufaksın tefeksin ama
mşllh herkeze yetiyosunn :)kötükedihüso

bırınden korkmaları gerekıyo
kadın bıde ceyısımın gttığı gun geldı dedıkı ben bu daıreden ust katınıza taşındım
hole kalın halı alma falan
dedım sıze bişi sorunca cvp verırsınız
sonra gelmış içerı gırıp bakcak aklınca ceyısıme dedım kusra bakmayın henuz taşınmadım
sonra gelırısınız
gelsede almamkı

ben olsam arardım sanırım

ne kaynatmışınız bee geçmişe göz gezdiriim dedim mümkün diil yani...

çok yedim ben yaa patlıcam yanii akannehir

nasıl yağmur başladıı yaw gürül gürül boshayallersmile

ohh koçişle yedınız geldınız:asigim:
nerdesın sen
burdada başladı ama cok az

ay böcük :))
walla fenamışsın kıs sen
eve almıcan demek
ayy ben hayatta diyemem
buyrun gelin derim üstünede :)

burda da çok güzel yağmur yağıyo valla ooooooh mis her yer toprak koktu:))yeşil bursa ya ondan yane:))

bal normalde cok sıcakkanlıyım ama
bı ınsanı başta sevmezsem dahada sevmem
zaten geldı açmadım kapıyı:roflol:
yaşasın kötülük

kadında dedıkoducu tip var
meraklı sonra gtcek ayy şunu bunu var
şöleböledıycek
bılmıom mu ben

burda da çok güzel yağmur yağıyo valla ooooooh mis her yer toprak koktu:))yeşil bursa ya ondan yane:))

anamm cnm çektiii
her bayram 1050 konutlardayız tatlım ananem orda
ozmn bende çekerümmm misii
tabii artık evlendim kocişte gelirse ordayız,unuttum yahu :)

mg_love güzelim okudum bende yaşadıklarını ama inan dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları.birde böyle düğün üzeri insanlar iyice geriliyor ufacık birşey bile çok büyüyebiliyor.bende diğer arkadaşlar gibi üzerine gitme fazla diye düşünüyorum çünkü erkekler olaylara gerçekten bizden çok farklı bir pencereden bakıyor ve çok farklı düşünüyorlar.geldiği zaman güzel güzel al karşına içindekileri anlat,kırıldığını sinirlendiğini söyle.aranızda böyle şeyler yaşanmasını istemediğini dile getir ona değer verdiğini sevdiğini söyle,oda buna kayıtsız kalmayacaktır muhakkak.çözülecektir canım sorunlar sıkma canını.dediğim gibi pek çoğumuz yaşadık butür şeyleri hatta yaşamaya devam ediyoruz.umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

anamm cnm çektiii
her bayram 1050 konutlardayız tatlım ananem orda
ozmn bende çekerümmm misii
tabii artık evlendim kocişte gelirse ordayız,unuttum yahu :)
valla bursa gibisi yok yaa.uzun yıllar inegölde yaşadık ama bursayı hiç unutamadım hep bursadaydım yine.kısmet bu ya bursaya evlendim.ne güzel şehir burası yaa:)))) ayrıcanaaa bursaspor da tam doğum günümde şampiyon oldu 2 kutlama birden yaptık ne ağlamıştım şampiyon oldu die:)) bana ne oluosa:))

benimde yan komşum çok iyi
çok güleç yüzlü bir bayan,5 yıllık falan evliler 1,5 yaşında bir kızı var,taşındığımızdan beri çaya çağırıyordu,gelişen olaylardan dolayı gidememiştik
geçenlerde gittik bir akşam...eşide eşimle çok iyi anlaşıyor
gayet sakin bir aile
bir akşamda ben onları alacağım çaya
hatta bu akşam bile olabilir :)))

ama karşı komşu ile çok diyaloğum yok
ilk ev yerleştirmeye gittiğimizde uzatma kablosu lazım olmuştu
çaldım kapıyı kadın açtı dedim böyle böyle bir 5 dk.lığına lazım oldu varsa sizde alabilir miyim???
verdiği cevap ne derseniz
----var ama televizyonun fişi takılı veremem
........peki teşekkür ederim dedim,kapımı kapattım.Böylesine ne denir ki,nasıl komşu olunur ya da böylesiyle...

hey allahım yaa var ama takılı:)))) bu tip insanlarla selamlaşmıcaksın bile aslında.ne tuhaflar yaa.

buble sen nasılsın tatlım
iştekiler hala aynıdır gerçi ama,çok kafana takmıyorsun değil mi eskisi gibi
bizle muhabbet ediyorsun rahatlamışsındır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…