Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

GÜNAYDIN kızlar hayırlı cumalar

tam uyumak için uygun bi hava...
Allah dışarda çalışanların,evsizlerin,yakacağı olmayanların yardımcısı olsun...
halimize çok şükür...

binlerce kez şükürler olsun halimize...
günaydınn kızlarrr
hava çok soğuk,ıslandım hep,klima çalışmıyo,
donuyoooree

oyyy bende donuyoreeee :26::26::26::26:

kıbrıs'tan hepiniz merhabalar... burda gündüz ilk defa kar yağıyor ve ben işyerinde bilgisayarın karşısında üşüyorummm. kocaman bir alan ve hiç ısıtma aracımız yok... az önce eşim aradı hava bugün soğudu napıyon diye. dedim donuyorum. ellerim buz tuttu şuan :85: :85:

hayırlı cumalar canlarım iş çok burda sadece yağmur var ama çok sıkıcı bir gün çalışmak gelmiyorrr içimden

ozman oğleden sonra buralara kar gelir bocuk
neresı orası
ooooyyyyerim ben onu:90::90::90:

böcükkkk baktın mı bilmiyom ama hayatim dönmüş hemde hamileee
baktım cnm

ohh süper
bu arada zeynep adlı üye kım
bal üşeyenlerden evsızlerden bahsetmış o gülme işaretı koymuşben mı bısı kacrdımm bılmım

Kestaneli pasta

Kestaneli pasta malzemeleri

500 gr kestane
125 gr margarin
100 gr pudra şeker
100 gr rendelenmiş bitter çikolata
1 paket vanilya

Kestaneli pasta hazırlanışı
Kestaneli pasta:

Pratik pasta tarifleri arasında iyi bir seçim. Kestaneleri haşlayıp bir kısmını ayırarak geri kalanını çatalla ezin. Margarini tavada eritip ılınmaya bırakın.

Ezilmiş kestane, margarin, pudra şeker, vanilya ve rendelenmiş çikolatayı ilave edip karıştırın.

Kelepçeli kek kalıbına aktarıp üzerine kalan kestaneleri dizip buzdolabında 1 gece bekletin. Servis tabağına ters çevirip üzerini rendelenmiş beyaz çikolata ile süsleyip servis yapın.

Kestaneli pasta artık hazır, afiyet olsun.

Günaydınlarr,hoş öğlen olmş (

herkesler ıslanmış üşütmüş inşallah hasta olmazsınız...

burada da lapa lapa yağdı ..gece lodos sesinden uyandım..4 gibi başlamış korkarak uyandım..
zaten izlediğimiz filmden ürkmüştüm :)

akşam yemekten sonra hadi dedik sinemaya gidelim..Av Mevsimine gittik ..çok etkileyici çok güzeldi..

zaten kadroya diyecek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…