hoşgeldin cnm sen hangi yakadasınki okadar kar yağmış yaaGünaydınlarr,hoş öğlen olmş(
herkesler ıslanmış üşütmüşinşallah hasta olmazsınız...
burada da lapa lapa yağdı ..gece lodos sesinden uyandım..4 gibi başlamış korkarak uyandım..
zaten izlediğimiz filmden ürkmüştüm :)
akşam yemekten sonra hadi dedik sinemaya gidelim..Av Mevsimine gittik ..çok etkileyici çok güzeldi..
zaten kadroya diyecek yok..
biricik o kokoş evi ben beğenmedim..klimalı olan ...
koltuklar falan hiç tarzım diil..
evt canım yaaa.... zaman çabuk geçiyor, şurda yılımızı doldurmamıza da az kaldı:))gülsüncüm 8.ayımızda bitti nice aylara yıllara işllh..
evt canım yaaa.... zaman çabuk geçiyor, şurda yılımızı doldurmamıza da az kaldı:))
bal ve gülsünn nice aylarınız olsun inşallah:))
Hayırlı cumalar kızlar
:KOVA:
Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler.. genelde de başarirlar .
Hayırlı cumalar kızlar
TERAZI:
Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz.
patik doru diosun
kıss bişi dicem sen kayınvalideye anneye falan gitmiyonmu yemeğe burdaki hatunların hepsi gidiyi organiğim maşallah hergün annede zati
TERAZI:
Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz.
patik doru diosun
kıss bişi dicem sen kayınvalideye anneye falan gitmiyonmu yemeğe burdaki hatunların hepsi gidiyi organiğim maşallah hergün annede zati
Burçlara göre özür dileme şekilleri
KOC:
Bir kere butun Koc lar dunya şekeri oldu...klarina inanirlar. ozur dilemelerini gerektiricek bişey yaptiklarini ya da soylediklerini hic duşunmezler. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?