Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Yaaa songül abla bu memlekette doktor bulmak okadar zorki
devlet hastanesi istemiyorum okadar sırada bekleyemem bilmiyorum çok canım sıkılıyo aslındaa

devlet hastanesi istemiyorum okadar sırada bekleyemem bilmiyorum çok canım sıkılıyo aslındaa

kız senin gibi biri ssk larda ne işi var
bizim gelin tahlilleri ssk da yaptırıyor cnm kontrollere de özele gidiyi sanırım

Hayatım devlet hastanesinde çalışan ama özel muayenehanesi olan doktorları araştır,
özel hastası olursan,hastanede sıra beklemezsin...
yani bizim zamanımızda öyleydi,şimdide öyledir herhalde...
ama şunu söyleyim size,kesinlikle Devlet Hastanelerinden şaşmayın,
kadın doğum üzerine olan hastaneler özellikle tercih et efsunum...

Bal ben çorumdayım
songül abla haklısında yada bide normal doğum olursa devlet hastanesinde nasıl yapıyım burası çok kötü yok amaaan walla şaştım kaldım doktorların hepsi para canlısı olmuş

gülsünüm,özlemez mi,oda alışık değil bizsiz olmaya,
Rabbim kimsenin düzenini bozdurmasın...

efsunum,benim yiğenim bu sene doktor çıktı,TUS sınavına hazırlanıyor,
o bile ,teyze,sakın özel hastanelere gitmeyin,
eğer kendi sosyal güvenceniz varsa onu kullanın,
özel hastaneler nereden ne kazanıcam diye bakıyor olaya,
yani işin maddi boyutu önemli onlar için...

5 kiloluk heralde balcım makina öyle biliyorum ama..

güsüncüm
doğru dedin 15 kilo değildir eskiden öyleydi demk aklımda öyle kalmış en büyük alıyorum demkki 9 kiloluk..
ama en az 3 kez aldığımdan eminim..çünkü markaları değişik :)

ariel i çok seviyorum ..onu aldıydım ilk..sonra bu israil malı tartışması yüzünden bingo aldım..şükür ki bitti..
en son alo matik aldım indirimdeydi...hepsi büyük boy olandan..

alo matik bitmedi ama sıvı deterjana başladım o da omo matik..

birde şu petrolcülerin verdiği ufak tefek deterjanlar da bitti arada..

Songül ablacııımm

yok biricik sadece beyazlara çok atıyorum..kullanım klavuzunda ne kdr yazıyorsa o kdr atıyorum..

biricik kurutman kaç kilo o 7 kilo bnm dolmuyor..bende az koydum en son 1 posta kaldıydı..

çabuk bitirdi..kuruttumu algılayıp bitiriyorya..az olunca çabuk kurutuyo..aslında daha tasarruflu bir daha karıştırmıcım reklileri kurutmada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…