Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayrı atıyorum biricik kotlar illaki renk atıyor ki..atmıyor diyorlar eee zamanla nasıl rengi açılıyor peki ? dimi..

ben siyah ve beyazı çok severim..siyah bir sürü badim,kazağım eşofmanlar falan filan var doluyor ki..eşiminde öyle..
beyaz desen aynen çamaşırlarım kazaklarım falan..artık iç çamaşırı ile normal çamaşırı ayırmıyorum yani birde..

e kırmızı renkle griyi aynı anda atamıyorum renk atıyor zamanla..
grili açık pembeli de çok eşyam var..

ara renkliler
canlı renkliler mi ikisini beraber yıkıyom cnm ben
o da ne dermiş gibi sormuşun
benimde 3 e bölünüyo laa
koyular
renkliler beyazlar die işte
arası canlısı yok yane
en moderenimiz patik sanırım
he bide krem renkliler var
böcük sen dalga geç ben sana küstüm

Son düzenleme:
patik 8 ve 9 kiloların kapakları büyük bildiğim kadarıyla normak makina kapağı gibi değil
nasıl bilmiyin nan :)
hakkatten çok çamaşır yıkıyon ozmn bide bebiş olsa neetçen bilmemm

doluyor işte ne bileyim..ayırmasam renklileri nolucak boş dönmüyorki makina..

o zmn bebiş için ayrı açıcam sanırım ki zaten onların deterjan ıözel oluyor ya ...inşallah nasip olurr

bende makinayı tıka basa dolduruyom hep heee mesela koyuların hepsi bitsin istiyom bi kerede 2 kerede atsamda az kalıyo o yüzden yığıyom

ayyy bebiş deterjanı alırım ben ona yavrım bnm..bak gene bebiş sevdam tuttu
minik minik eşyaları olucık ne güzel...efsuuun ne şanslısın..

ben kotlarla koyu renk penyelerimi atıyorum çorapları otıyorum pijamalarımızı da atıyorum
sadece kotlara özel açsam koskoca 7 kiloluk makina dolmazki yazık la

Son düzenleme:
patik deterjan demişken benim makina bozuldu bi kere çok deterjan atmayın dediler servisten.
çok dolduruomuşum öle didi adamlar.

ne çok bahsettik yıkayasım geldi valla..eve gidince atayım bari 2 posta
hem banyom ılıcık olsun üstünede yıkandıkmı tamamdır

makinamın içi baya büyük ama yetmiyo gibi yani
sen iyi 5 kilolukla idare ediyosun cnm

cnm tıkmıyorum ama ben rahat rahat yıkıyorum ki iyi temzilensin..7 kiloluğa 10 kilo atma

idare etmiyorum iyi oluyor işte ben öyle hepsi bi arada yıkayamam ki..kotla eşoftman atamam kalsın boşver..

benim çamaşırım hiç yokta beyazlar var.oda çok az onun için açmama değmez.bende heveslendiydim bak görinmi
kurutma ii oli
havamız batsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…