Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol canım küçük yerde olmanın zararları

songül abla çok karışığım olmadı aklımda bi doktor var devlette çalışyo ama özel muaynanesi var ona giderim artık

efsuncum,hamileliğini bir doktor izlesin,
geç kalmadan kendine bir doktor bul ve o doktor da doğumunu yaptırsın hayırısı ile...
ama yürüyüş yapmayı ve bol su içmeyi sakın ihmal etme tatlım...

darısı başıma organik

bende varrr bi deniyim bakalımmm

bende kart kullanımını kısdımm inşşşş hafiflerizzz

hımmm bunuda deneyebilirim bak

evet maydonozu bende bazen öle yapıyorum ama sulanıyor maalesef...
dereotuna ne önerirsiniz ben her hafta alırım çok severim ama tüketmem genelde çürür atarım

bende 6 aydır 2.sini aldımmm daha 1 kilosunun anca kullanmışımdır

geçen akşam misafirlerim vardı dedimya..bu tupperlerden konu açıldı..
bi arkadaşı demişki 50 kuruşluk maydanoz alıcam 50 tl lik şeyemi koyucam demiş..ne güldük

ay bende çok güldümmmm

balcım kurutma mkinesi al bak,kirlenene kadar kokuyor yumuşatıcı :))

nasıl bitmedi evlendiğinden beri be 60 kilo kullanmışımdır ben..kaç kere aldık en büyük boyundan..
yuhhhhhh

yemeklere tuz niyetinemi koyuyon kız napıyonnn
Selam şekerler,nasılsınız,
keyifler nasıl???
hoş geldi ablaaa
kızlar ben inanamadım asıl..alla laa..
en büyük boylar 15 kg değilmi ??

ben onlardan en az hatırladığım 3 kez aldım..birde sıvı deterjan aldım şimdi..

yuh patik yuhhhh
:44::44:
bu kirçöz nasıl bişey yaaa
ÇORUMM hmmm
ist de olsan bulurdum sana doktor :)

hemşooooo nbr yaaa

SABAH ÇIKARKEN doğalgaz saatini not ettim bakalım biz yokken nekadr yakıyo akşama belli olcek
eğer çok yaktıysa bide kapatıp deniycezz...
bütün odalar yanıyo bizim 1 haftadır..

patik ben hiç karıştırmıyorum cnm makinadan ne çıktıysa alıp kurutmaya koyuyorum yani 2 çamaşırlık atmıyorum
ben önceden 3 saatliği kullanıyodum 7 kiloluk :)
şimdi farkettimki 1,5 saate kurutan programıda varmış 4-5 kiloluk çamaşıra
ya bide bişi dicem benimkide program bitmeden vik vik ötüyoo kuruttuğu içinmi?aaa

patik makinan 5 kilo alıyosa sen fazla posta yıkıyosun sanırım ve deterjan ondan bitiyo bukadan çabuk
benim makina 8 kilo alıyy

patik benim makina 8 kilolukta olabilir yaa kurutma pardon cnm.
valla ben çözemedim daha kurutmamı patik
kafama göre takılıyom işte.bazen vik vik ötüyo nie acaba

8 kilomu ..valla salladım balcım 5 kilo diye ..sanırım öyledir ama sanki eşime sorduydum 5 dediydi die aklımda..

evet çok yıkıyorum ben hastalık bu çamaşır olayı en az 4 posta haftada..araya pike battaniye falan çıkarsa 7 postaya çıktığı bile oluyor..

valla ben 3 ü geçmem.. benim makinam 5 kg luk.... renkliler.. beyazlar ve nevresim.... genelde de saat 10 dan sonra açarım...

iyi akşamlar ablacıımmm...

ne güzel erken çıkıyorsunuz yaa...

akşama ne pişirmeli uff buz gibin hava bee ısınmıyor ev (

balcım bizimde açık gündüzleri..bi ay öyle yaktık biz 150 tl gelmişti 3 oda için..

bu ay bakalım ne gelicek hafta sonu full evi yaktık..birde ısınmıyor çok soğuk diye derecesi yüksekteydi

patik bişi sorucam cnm ben makinayı ilk aldığımda kokuyordu içi artık geçti ama sendede oldumu

siz kotları ayrımı atıyorsunuz?
ben kotlarla bazı koyu renklileride atıyorum çorapları kendi siyah atletlerimi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…