Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yorgun benı ancak sevdığım değer verdım bı ınsan üzer
o dedığın şahıs üzemez alır cevabını sorun o deıl
benı kocem üzdü

sel yatak ayırmayı ıstemem ama gelsede hıc ılgılenmem o ksın

tepkım bellı asla kabul etmem cnm merak etme
işin sonu ya o ya ben olsada asla
cunku fobımm uyyamam onun olduğu evde
huzursz olurum
Böcük en güzeli dizi çekme ama yatağınızı ayırmayın ne olur yaaa

yatak ayırmam len dızı cekmem
sen uzulme

böcüşümmm benimm yok yok tabii ki yatak ayırmak hiç tasvip etmediğim bir konu, hem daha etkili aynı yatakta ama dokunamama

böcüşüm izninle bi yorum yapacağım, senin anlattığın kadarıyla ve diğer arkadaşların şaşırmasından belli olarak eşin sana çok düşkün ve seni mutlu etmek için didinen biri. sen de onu tabii.

malum yaşınız genç (he erkeklerde gerçi olgunlaşma oldukça uzun zaman alıyor bizlere göre orası ayrı ) eşin 1 senedir o iğrenç meretsiz yaptığına, yaşayabildiğine göre!!! ve hayatının 1. önceliği olsa seninle bu konu çoktan konuşulmuş olacağına göre, 1 seneyi de geçiremezdi bu adam. büyük ihtimalle aile büyükleri, akrabalar, çevre vb bir şekilde üzerine gelmiş olabilirler ve eşin korktuğu söylemiş olsa bile " aman nolcak 2 gün surat yapar, 2 ağlar sonra alışır " demiş olabilirler diye düşünüyorum. Türk toplumunu göz önüne alınca bu tip saçma fikirler, ve insanların aile hayatlarına burun sokma maalesef sık gördüğümüz şeyler.

eşin bunun etkisyile ağlamalarına karşı kendini tutmuş olabilir. umarım da öyledir. tek dileğim hormonlarına yenilip dizi çekimine girişmemen

böcük bende çok korkarım dediğin şeyden insan oğlunun siniri bi anlık allah muhafaza ya

düşününce apartmanda olan olaı hatırladım etti 2! karadenizli değildi bu arada 2 ailede, memlekete bakmıyor, hiç ummadık şeyler insanın başına gelebiliyor

dedim mutluluk oyunu bitti misafirler gitti neye uğradığını şaşırdı
gecede hep sırnaşıyo ama elini itiyorum dönüyorum sırtımı

brck çok yanlış yapıyosun sen eşine
adamı bunalıma iticen bumu nan iyi günde kötü günde beraber olmak...yakıştıramadım sana
adamın suçu ne...

:13: ya evet brck, az çok hatırlıyorum sorunu, eşinin de bi günahı yok ki he ama canın istemiyordur, moralin kötü olunca ona tamam

kız sen demedın mı bu kıloyla hamış kalmam dıyen ondan öle demıştr

ahaaa onu bilmeden yazdım benee mini elbiselere gircem dedin yaa kızzz, ee mini elbiselerin sonu

pri
parfum 55 tl lennındırıme gırınce alırım yaa cok pahalı
orıflame olsa sorun deıl arada kaynarda bunu kendı paramla alcam
para yok zatı:84:

yorgun kanga bişi anlamadım bee:26:
daha dün aksam getrdı o şeyı ne 1 sene
kım bıze bişi demış

böcüşşş valla sana deel patronuna dua etcem allah bereket versin diye

slm kızlar nasılsınız?
Şu an işyerindeyim bu öğlen eşimle yemek kısmet olmadı,var mı benle takılmak isteyen

hoş geldin pelerinli, eşinle aynı yerde mi çalışıyorsun? öğle yemeği kısmet olmadı demişin ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…