Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aöf burosuna gittim
kitaplarımı aldım
kayıt yeniledimm
:

hayırlı olsun prijuuuuummm

hoşbulduk tatlımm teşekkür ederimm
kitaplara baktım başım döndüüü

bir günde bunaltmasaydın kendini cnm yaa bağışla beni konuştuk daha önce ama bölüm neydi? en gıcık olduğun ders neydi bi de geçen dönem, anket sorusu gibi oldu

hb yorgun savaşçı evt cnm aynı yerde çalışıyorum:))

merak ettiğim bir konu, sürekli birbirinizi görüyor musunuz, yoksa büyük bir yer ve sadece yemeklerde falan mı? eğer sürekli görüyorsanız sorun oluyor mu ileriye dönük öyle bir şakayla karışık planımız var da :78:

bence yüzyüze çalışmak pek iyi olmaz gibi geliyor.
24 saat eşinlesinn
sıkıcı olur özlem kalmaz

:18:korktum şimdi:sürekli birbirimizi görüyoruz ,çalıştığım yerde yaklaşık 3000 kişi var,haftada bir iki gün öğlenleri dışarı çıkıyoruz akşamları birlikte gidiyoruz ,önceleri sürekli görüyordum bi sorun olmuyordu , ama tek sorun samimi kızarkadaşları yapamadım kendime

hayırlı olsun prijuuuuummm

bir günde bunaltmasaydın kendini cnm yaa bağışla beni konuştuk daha önce ama bölüm neydi? en gıcık olduğun ders neydi bi de geçen dönem, anket sorusu gibi oldu

saol cnm teşekkür ederim
bölüm kamu yönetimi 2.sınıf
alttan 1 adet dersim var matematikk,
en gıcık oldugum derste otomatikmen matematikk
mat.'ın yerini bu sene istatistik alacak gibi
o ne öyle yaaa

saol cnm teşekkür ederim
o ne öyle yaaa

cnm konunuzu bal ile bölüp araya dipnot eklemek istiyorum
istatistik korkulacak bi ders değil 26 soru çıkıyorsa yarısı geçen senelerde çıkan soruların aynıları oluyor cnm ,biliyorum çünkü bende kamu yönetimi 3. sınıftayım

saol cnm teşekkür ederim
o ne öyle yaaa

benimde kamu yönetimi 4 bende bi ders yüzünden tekrar yapıyorum maliye politikası

matematiği anca kursa giderek verdim

istatistik zor gerçekten çıkmış sorulara çalış cnm bide muratın yardımcı kitaplarını alıyosun dimi?

teşekkür ederim cnm çok saoll
içimi rahatlattınn
iyi oldu bak buu
sorularım olursaa
kapını çalacamm

adanın bir sürü çocuğu oldu bizi unuttu

bi sürü çocuk derken öğretmen olmasını umuyorum arkadaşın :18:

gülsün mutfak rabotuda yorgun gibiydi ozaman

bekliyodum zaten bu lafı, hııh alıntı yapmıyıp neetcez, sizin gibi işte pc önümde deel kiii :84: anca evde olunca girebiliyorm

evt yaa.... fikrinin olmadığı birşey yoktu valla...

aman yok kız.... mutfak robotu yogunun kaç katıyla yaa..... hiç üşenmeden satırlarca yazabilyordu valla....

eskik olma hemşire

geçmişi okumadan yazdığın ve benş unutmadığın için öpüyorum seni
Annem doktora gitmiş maşallah bişeyi kalmamış verdiği haplar iyi gelmiş sen neler yaptın bakalım

geçmiş olaaa o zamannnn, sınıflar kur bitirdi ben de bu ara daha çok boş zamanım var bugün olduğu gibi damladım başınızaaa

bence yüzyüze çalışmak pek iyi olmaz gibi geliyor.
24 saat eşinlesinn
sıkıcı olur özlem kalmaz

ben işten kaytarırsam bütün gün yüz yüze olmayız bahane olarak da birbirimizi özleyelim diye çıkıyom az canım derim

oo e o zaman sizi etkilemez büyük yerdesiniz, ama dediğin gibi nasıl olsa eşimle yemeğe gidicem falan arkadaşlardan uzak kalabilir insan.

saol cnm teşekkür ederim
o ne öyle yaaa

e 2. sınıf oldunsa, 1. sınıfta iktisada giriş i almışsınızdır, şimdi girmiş halini görcen iktisadın demeek bilmiyorum sen de videolardan yararlandın mı, ben zamanında iktisada girişi öyle geçmiştim canım.

yorgun kanga bişi anlamadım bee:26:
daha dün aksam getrdı o şeyı ne 1 sene
kım bıze bişi demış

alt yazı geçem:
-1 yıldır evli deel misiniz siz?! bir yıldır o şey evde yoktu! di mi?!

yani bir senedir o şeysiz yaşadığına göre kendiyle çelişiyor, o kadar önemli olsa, 1 yıldır o şeysiz yaşayamazdı...

annadın??? (bi anlık birinin gazına gelmiş olabilir diyom, ama yapısını sen bilirsin kocanın, ama sonuçta erkek )

mat. için bende mi kursa gitsem acabaa
muratın yardımcı kitaplarını aldım cnm
gecen senede almıştım
oradaki çogu soru cıktı sınavdaa
soru bankasını da aldım hayırlısı

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar yemeğimizi yedik kocişle Konuşulmuş ben kocişle aynı yerde çalışıyorum yemeklerde beraberiz Onun bölüm ayrı benim bölüm ayrı öğlen olduğunda buluşuyoruz bazen sıkıcı oluyo birlikte çık evden eve birlikte gel falan ama benim iş değişirse o zaman bocalarım

hava çok güzelmişl yaa ,güneş bir ısıtıyor ki..
yemeği dışarıda yedik kociş geldi ..restaurantın bahçesinde oturduk valla aralık ayında ne güzel..

efsun nerede ,havamı aldım geldim dicem,aklıma geldi :))

ay pardon prijucum ben istatistik'i iktisat okumuşum

ee ezberin varsa kim tutar seni zatiii benim okuyup ezber yapma yetim gelişmemiş hiç, okul hayatım hep derste hocayı dinleyip sonra çalışmadan geçmek olduğu için herhal

ay hele bi hoca vardı aöf iktisada giriş fidyolarında resmen işkenceydi ama napim kafam anca öyle kaydediyor, neyse atlattık geçmişte kaldı.

ben 2 yıllığı 4 senede bitirdimdi, ama hedfim oydu zaten, yaya yaya bitirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…