böcüşümmm benimmyok yok tabii ki yatak ayırmak hiç tasvip etmediğim bir konu, hem daha etkili aynı yatakta ama dokunamama
böcüşüm izninle bi yorum yapacağım, senin anlattığın kadarıyla ve diğer arkadaşların şaşırmasından belli olarak eşin sana çok düşkün ve seni mutlu etmek için didinen biri. sen de onu tabii.
malum yaşınız genç (he erkeklerde gerçi olgunlaşma oldukça uzun zaman alıyor bizlere göre orası ayrı) eşin 1 senedir o iğrenç meretsiz yaptığına, yaşayabildiğine göre!!! ve hayatının 1. önceliği olsa seninle bu konu çoktan konuşulmuş olacağına göre, 1 seneyi de geçiremezdi bu adam. büyük ihtimalle aile büyükleri, akrabalar, çevre vb bir şekilde üzerine gelmiş olabilirler ve eşin korktuğu söylemiş olsa bile " aman nolcak 2 gün surat yapar, 2 ağlar sonra alışır " demiş olabilirler diye düşünüyorum. Türk toplumunu göz önüne alınca bu tip saçma fikirler, ve insanların aile hayatlarına burun sokma maalesef sık gördüğümüz şeyler.
eşin bunun etkisyile ağlamalarına karşı kendini tutmuş olabilir. umarım da öyledir. tek dileğim hormonlarına yenilip dizi çekimine girişmemen
patik bana cumaya kadan gelirmi acaba cnm
:))yine kargo geldi,çok sevindirik oluyom hee hediyeymiş gibi geliyo
bu gelen kargoları dağıtan bi elemean var bizde biraz zihin engelli..
diyor ki senin çok sevenin var,hergün bişi yolluyorlarhe öyle dedim..
ball bi an kendine kocaman bi amin dedin sandımmm
banada bi amin çek hacım yaaaa
patik bana cumaya kadan gelirmi acaba cnm
böcük yorgun demek istemişki bu adam 1 senedir onsuz geziodu önceliği sensin zaten dio.milletin gazına gelmiştir demek istiyo nasıl anlamadın:26:
keleboş aldınmı cnm ,vaz mı caydın ?[/QUOTE
vaz caydım alamadım çünkü olmuyo olmuyo ...
:))
WALLA bende hediye almış gibi seviniyorum...
bizim kargocuda artık biliyo beni tc numaramı ezberledi güya ama son rakamını hep yanlış söylüyorum
nolur nolmaz kimliğe bakmıyo nası olsa :)
ne geldi bu arada bakem??
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız ben her isteyen olsun istiyom
kendime çeker gibi çekerim amin nolcek :))
gelir sanırım
biz çarşamba vermiştik ilkini dün geldi
merk etme gelirrrrrrrr
:))
WALLA bende hediye almış gibi seviniyorum...
bizim kargocuda artık biliyo beni tc numaramı ezberledi güya ama son rakamını hep yanlış söylüyorum
nolur nolmaz kimliğe bakmıyo nası olsa :)
ne geldi bu arada bakem??
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız ben her isteyen olsun istiyom
kendime çeker gibi çekerim amin nolcek :))
tememzati dediydim sana 28 tl'ye inmişti bi ara ilk cıktıgı zaman
yine iner herhalde
55 tl çokk
alt yazı geçem:
-1 yıldır evli deel misiniz siz?! bir yıldır o şey evde yoktu! di mi?!
yani bir senedir o şeysiz yaşadığına göre kendiyle çelişiyor, o kadar önemli olsa, 1 yıldır o şeysiz yaşayamazdı...
annadın??? (bi anlık birinin gazına gelmiş olabilir diyom, ama yapısını sen bilirsin kocanın, ama sonuçta erkek)
böcük yorgun demek istemişki bu adam 1 senedir onsuz geziodu önceliği sensin zaten dio.milletin gazına gelmiştir demek istiyo nasıl anlamadın:26:
ay pardon prijucum ben istatistik'i iktisat okumuşum
ee ezberin varsa kim tutar seni zatiiibenim okuyup ezber yapma yetim gelişmemiş hiç, okul hayatım hep derste hocayı dinleyip sonra çalışmadan geçmek olduğu için herhal
ay hele bi hoca vardı aöf iktisada giriş fidyolarında resmen işkenceydi ama napim kafam anca öyle kaydediyor, neyse atlattık geçmişte kaldı.
ben 2 yıllığı 4 senede bitirdimdi, ama hedfim oydu zaten, yaya yaya bitirmek
av.böcuk:82:yok len aklıma gelıverdı2.avukat kesildin başımıza :))
hee anladım nasıl bağladınız oraya eferim :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
böcük bence birinden almıştır hava olsun die gibi geliyo senin tepkini ölçmek istemiş olabilir.yada işyerinden biri emanet etmiş olabilir.sana sormadan o makinayı alırmı eşin?
ya suçlu bi şeyse o şey :84::84::84:
çok ekşın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?