Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yine kargo geldi,çok sevindirik oluyom hee hediyeymiş gibi geliyo

bu gelen kargoları dağıtan bi elemean var bizde biraz zihin engelli..

diyor ki senin çok sevenin var,hergün bişi yolluyorlar he öyle dedim..

kanga burda ne ddın dıe sordum sana
anlamadım yaaa

böcük yorgun demek istemişki bu adam 1 senedir onsuz geziodu önceliği sensin zaten dio.milletin gazına gelmiştir demek istiyo nasıl anlamadın:26:

yine kargo geldi,çok sevindirik oluyom hee hediyeymiş gibi geliyo

bu gelen kargoları dağıtan bi elemean var bizde biraz zihin engelli..

diyor ki senin çok sevenin var,hergün bişi yolluyorlar he öyle dedim..
:))
WALLA bende hediye almış gibi seviniyorum...
bizim kargocuda artık biliyo beni tc numaramı ezberledi güya ama son rakamını hep yanlış söylüyorum
nolur nolmaz kimliğe bakmıyo nası olsa :)
ne geldi bu arada bakem??

ball bi an kendine kocaman bi amin dedin sandımmm

banada bi amin çek hacım yaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız ben her isteyen olsun istiyom
kendime çeker gibi çekerim amin nolcek :))

patik bana cumaya kadan gelirmi acaba cnm

gelir sanırım
biz çarşamba vermiştik ilkini dün geldi
merk etme gelirrrrrrrr

böcük yorgun demek istemişki bu adam 1 senedir onsuz geziodu önceliği sensin zaten dio.milletin gazına gelmiştir demek istiyo nasıl anlamadın:26:

şimdık anladım
ne bılem saflığıma denk geldı dımek anlamadım
mılletın gazına geldı mı bılmem ama gazla çalışmıo pekbende cok gaz verıomşakabı yana kımse ıstemez onu o yuzden kımse dememıştr al evıne götr dıe
kendı şımarıklığı

böcük bence birinden almıştır hava olsun die gibi geliyo senin tepkini ölçmek istemiş olabilir.yada işyerinden biri emanet etmiş olabilir.sana sormadan o makinayı alırmı eşin?

ya suçlu bi şeyse o şey :84::84::84:
çok ekşın oldu

nevresim takımı almıştım ya o geldi :)

ne kadar doğru davranmışın bende öyle yapam dicem ama benden almıyorlarki..
sekreterliğe geliyor,şirket elemanı getiriyor masama ,çakma imza atıyom aldım diye..

zati dediydim sana 28 tl'ye inmişti bi ara ilk cıktıgı zaman
yine iner herhalde
55 tl çokk
temem

aydınlattın benı kanga:82:

:13: heh kısa özeti bu işte yav böcüşüm sen cinsin hemen anlardın ama yok aklın karışmış anlaşıldı

büyük ihtimalle aile büyükleri, akrabalar, çevre vb bir şekilde üzerine gelmiş olabilirler ve eşin korktuğu söylemiş olsa bile " aman nolcak 2 gün surat yapar, 2 ağlar sonra alışır " demiş olabilirler diye düşünüyorum. Türk toplumunu göz önüne alınca bu tip saçma fikirler, ve insanların aile hayatlarına burun sokma maalesef sık gördüğümüz şeyler.

böcüşümmm, yani eşin senin göz yaşlarına ya da tek başına uyumaya çalışmana nasıl dayandı diyoruz ya, belki de böyle fikir verenleri olmuştur, başta böcüş korkar, trip yapar, ağlar, sonra geçer, sabret, duygusal olma falan ya da kendilerinden eve nasıl o berbat şeyi soktuklarını anlatıp akıllarınca bi .ok yapmışlardır çevresindekiler diyommm, çünkü eşin 1 yıldır o şeysiz yaşamış, ha ilk günden evde olaydı, o zaman ciddiye alınırdı da, bir yıl olmuş, şimdi bi karadenizliliği, erkekliği tutmuş, gelme bu oyuna diyommm süründür ammaaa dediğin gibi

hedefini tutturmuşun yaa ona bak cnmm
benim hedefte 4'te 4 yapmak :97:

2.avukat kesildin başımıza :))
hee anladım nasıl bağladınız oraya eferim :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
av.böcuk:82:yok len aklıma gelıverdı

içimi rahatlattın
eşim derdı bana köyde benımkı orda dursun dıe ama bılıyomkı şaka salladı hava olsun dıe
ama sımdık bırden getrınce korktum
kendısıde bırnden almışolabılır benım aklımada o gelıo
bıde kurusıkı mı normal mı nasıl anlaşılıyor acep
barı kurusıkı olsaayy içimi rahatlattın sağol lenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…