canım güzel haberlerini bekliyouzzz:)9ben çıktım benim için dua edin kızlar görüşürüzz
sağol canım he güne girdiim.
Mahallede kadınlarla.
Yok kız çeyrek pahalı herkes alamaz diye 50 lirasına girdik.
Banada taaaa eylüle çıktı ya
canım işin rast gitsin inşallah, güzel haberlerle dön bize :)
oda avon, orflime gibi bi kozmatik firması ama %100 türk temsilci oldumda ilk siparişlerim geldi bu ay
organik hadi hayırlı haberlerle gel cnm benim..
kızlar bişi sorabilirmiyim ben böle kirpiklerimi sürdüğümde kapkalın uzun gösterecek bi maskara istiyorum.cumartesi okadar gezdim sürdüm ama hepsi bi sürüşte belli etmedi.acaba o süren hatunlar 2 keremi geçiyo üstünden:26:
sel güle güle kullan cnm
brck kaliteli maskaralar cok pahalı yaa
bende 2 kere falan sürerim rimeli,reklamlara cıkıyo yaa maybelline o rimelden alcam bu sefer
bi de rimelle maskara aynı şey değil mi yaa
He var sitesi gugili amcaya farmasi yaz çıkıyor kataloğuda var orda.sitesı var mı onun sel
adını bıdaha dıyele sen onun bakem
hayrlı olsun 2011 eylülaboww neyse olsun bakem
eşime dedım bzde gün yapak ıkı kışılıksen ceyrek al bana ver ben ceyrek alım bende kalsın:86:dedım ama küsüz ya öle kaldı
Sağol canım birde parfüm aldım oda güzel kokuyor 30 milim 10 lira.bende dedim başka bir marka güle güle kullan canım
Sağol canım ben amway'in rimelini kullanıyorum bitmek üzere odasel güle güle kullan cnm
brck kaliteli maskaralar cok pahalı yaa
bende 2 kere falan sürerim rimeli,reklamlara cıkıyo yaa maybelline o rimelden alcam bu sefer
bi de rimelle maskara aynı şey değil mi yaa
kızlar 20 tane sip aldım :))
kızlar 20 tane sip aldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?