:13: heh kısa özeti bu işte yav böcüşüm sen cinsin hemen anlardın ama yok aklın karışmış anlaşıldı
büyük ihtimalle aile büyükleri, akrabalar, çevre vb bir şekilde üzerine gelmiş olabilirler ve eşin korktuğu söylemiş olsa bile " aman nolcak 2 gün surat yapar, 2 ağlar sonra alışır " demiş olabilirler diye düşünüyorum. Türk toplumunu göz önüne alınca bu tip saçma fikirler, ve insanların aile hayatlarına burun sokma maalesef sık gördüğümüz şeyler.
böcüşümmm, yani eşin senin göz yaşlarına ya da tek başına uyumaya çalışmana nasıl dayandı diyoruz ya, belki de böyle fikir verenleri olmuştur, başta böcüş korkar, trip yapar, ağlar, sonra geçer, sabret, duygusal olma falan ya da kendilerinden eve nasıl o berbat şeyi soktuklarını anlatıp akıllarınca bi .ok yapmışlardır çevresindekiler diyommm, çünkü eşin 1 yıldır o şeysiz yaşamış, ha ilk günden evde olaydı, o zaman ciddiye alınırdı da, bir yıl olmuş, şimdi bi karadenizliliği, erkekliği tutmuş, gelme bu oyuna diyommmsüründür ammaaa dediğin gibi
nan bende eyüp abiye kendi tc mi verdim vermesemiydim:26:
bu arada derdımden unuttum
bana lınk verın önerdıklerını not edım
patron yılbaşı sepetı yaptrcaktı içine koyar
böcük önümde bir yılbaşı sepeti var..içinde neler var diyim mi sana..yeni geldi hediye :)
Kızlar cuma günüde benim Farmasi siparişlerim geldi.
1 tanede kirpikleri uzun gösteren maskara hediye yollamışlar.
ben çıktım benim için dua edin kızlar görüşürüzz
Sağol canım he güne girdiim.güle güle kullan
güne mı gırmıştın bacım sen
ne alcenız ceyrek mı
Canım işin rast gitsin inşallah, güzel haberlerle dön bize :)ben çıktım benim için dua edin kızlar görüşürüzz
Oda avon, orflime gibi bi kozmatik firması ama %100 Türk temsilci oldumda ilk siparişlerim geldi bu aykız farmasi ne ya
brck benimde hiç sepetim olmadı
sen bana yolla
bende sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?