Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

İsimleri çok hatırlamıyorum ama.Arkadaşımın kardeşi için karar verilmiş isime.Babbası nüfusa giderken yolda unutmuş ismi.Nüfus dairesindeki memur gülşen yapalım demiş gülşen olmuş kızın ismi :)))

Bu arada erkekte yiğit ismi çok güzel.Ama arkadaşımın oğlunun smi malesef.Birde Erdem

patik ne kadar üzücü söylediğin cnm.ama işte herkes bir diil maalesef annen şanssızmış kardeş konusunda
keşke bi 6 tane daha teyzem olsaa çok seviyorum hepsini ama artık yaşları ilerliyor...en büyüğü 60 falan var sanırım..
annemler birbirine inanılmaz derecede bağlı biri olmadan diğeri bi yere gitmez:)
en küçükleri annem onsuz kimse bişi yapamz:)

Son düzenleme:
Yağızda güzel.
Ablamlar iki isim bulmuşladı ya Mehmet Efe yada Mehmet Yağız..
Yağızın esmer delikanlımı neymiş anlamı..Dedilerki çocuk doğsun sarışın olursa Mehmet Efe,Esmer olursa Mehmet Yağız,Sarışın oldu :)
Demir ismnide beğeniyorum ama çocuğa madde ismi koymak iyi değil demişlerdi

cnm benimde 6 tane teyzem var ,hepsini çok seviyorumm
en küçüğüyle aramızda 2 yaş var
annemler çok baglı birbirlerinee ,keşke herkes öyle olsa

Biricikim,Balım hoşbulduk canımcım...

Böcüküm elizabeth haaa,ay çok güldüm vallahi,
birde manuel duydum geçenlerde,
resmen gülmekten yerlere yattım yaaa...

benimde 5 teyzem var hepsi birbirinden iyidir sağolsunlar çok severim ama iyiki ablam ve abim var hele ablam yok yok abim yok ikisinide ayırt edemem iyiki kardeşlerim var ikrayı rabbim izin verirse bende tek bırakmak istemiyorum kardeş gibi varmı ya

Biricikim,Balım hoşbulduk canımcım...

Böcüküm elizabeth haaa,ay çok güldüm vallahi,
birde manuel duydum geçenlerde,
resmen gülmekten yerlere yattım yaaa...

nasılsın ablam
ay bugun yoğunluktan gıremedım daha doğrusu patron anlattı ben dınledımeşi cok fedakarmış yaaAllah mutluluklarını daım etsın

bense eşime küsüm barsmamda hala evde cunku

:44:Farkındamısınız muhabbetimiz çoğunlukla bebek, sanırım hepimiz istiyoruz

ben iki isim olmasını sevmiyorum..çok kalabalık geliyor..

karar verememiş gibi de geliyor..

çocuk için de zor kimi onu dicek kimi diğerini..hele ki okulda iyice karışıyor..

sana sormadan alması hakkında bi açıkmalası varmı?
yok dıyo bunu cok eskıden aldım falan ben onu dınlemedım pek
kırıldığımı dedım ıstemedığımı korktuğumu
bılmıyom nolcek
aynen aynen saatler aynı 6 da kalkmak ...
ne edek hayat cnm olsun ama enerjık oluok
valla bana kuru sıkıda deseler ben tedirgin olurum boswercim sanırım böcükte zaten çok korkuyor
evt

yok cnm ben hala tedrgınım dıyorum ya bu bı fobı
mesela sen örümcekten korkuyon yada akrepten büyüğü küçüğü farkeder mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…