Songül ablacıım hoşgeldin...
sen gelince aklıma geldi ezgi ismi ni de çok beğeniyorum..
böcüş noldu eşinle barıştınmı??
songül hoşgeldin...
patik ne kadar üzücü söylediğin cnm.ama işte herkes bir diil maalesef annen şanssızmış kardeş konusunda
keşke bi 6 tane daha teyzem olsaa çok seviyorum hepsini ama artık yaşları ilerliyor...en büyüğü 60 falan var sanırım..
Biricikim,Balım hoşbulduk canımcım...
Böcüküm elizabeth haaa,ay çok güldüm vallahi,
birde manuel duydum geçenlerde,
resmen gülmekten yerlere yattım yaaa...
günaydın kızlarr :80::80::80:
priju hoşgeldin..
yoksam bircikle siz kuzenmisiniz
:44:Farkındamısınız muhabbetimiz çoğunlukla bebek, sanırım hepimiz istiyoruz
hoşbulduk cnm,priju hoşgeldin..
yoksam bircikle siz kuzenmisiniz
prijuva teyze diomusun
yok dıyo bunu cok eskıden aldım falan ben onu dınlemedım peksana sormadan alması hakkında bi açıkmalası varmı?
ne edek hayat cnm olsun ama enerjık oluokaynen aynen saatler aynı 6 da kalkmak ...
valla bana kuru sıkıda deseler ben tedirgin olurum boswercim sanırım böcükte zaten çok korkuyor
Tedirgin olunurda bu derece değil yani..
Sanırım lise çağlarımdı.Evde kuru sıkı değilde gerçek tabancaya çok benzeyen bir tabanca vardı.Hani küçük boncuklar fırlatanlardan.
Bir gece su içmek için mutfağa gittim.Balkonda kıvırcık saçlı bir adam var.Babamda kıvırcık saçlı ama duyuyorum sesini horluyor.Ablamı kaldırdım dedim balkonda biri var.Aldım o silahı elime ben önde ablam arkada.Ablam ışığı yaktı ben perdeyi açtım.Meğer soba borusunun dirsek kısmıymış..
O an o silah gerçek değildi ama çok güven vermişti bana.Karşıma gerçekten adam çıksaydı ne olurdu bilinmez ama en azından korkuturdu..
Gerçeğiyle çok kıyaslamamak lazım bence..
Ama ne olursa olsun böcüğün eşi çok hatalı.Ama yine diyorum en azından kurusıkı olduğunu böcüğe söyleseydi böcükde bu kadar tedirgin olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?