:)ya değişik olduğu için sundum çok duyulmamış die ama sonradan işte düşünülmedi.ben hemen hemen hergün baktpım için isimlere:)kız için mina ismi benimde hoşuma ggidiyor ikracım söyleyince aklıma geldi :)
ama erkekte hiç yok..
biricik efsa tuhaf geldi, efsane yazaarken yarım kalmış gibi (işte ben böle kulp buluyom saçma sapan,işim çok zor) iyiki olmamış :))
ebru şallı 2.bebeğini berk diye nufusa kaydettirdi
şimdi vazgeçmişler pars olmuş dava açıp değiştircekler minnacık bebişe :)
ebru şallı 2.bebeğini berk diye nufusa kaydettirdi
şimdi vazgeçmişler pars olmuş dava açıp değiştircekler minnacık bebişe :)
şimdi ben bide herşeyi anlatamak istemiyortum şöyle zor boyle zor demek istemiyorum gözünüz korkmasın yani herkesde aynı zorluğu yaşayacak diye bişey yok mesela benim kızımın gece çok sık uyanma sorunu vardı halada oyle memeye kalkardı süte geçtik ona çok sık kalkardı ama bazı annelerin bebekleri 10da yata sabahda 10 da kalkar bebekden bebeğe değişen çok fazla özellikler var kızlar
Bizim bebeğimizin ismini ölmeden önce kayınpederim koydu.Eşimin ailesinde bebeğin ismi illa anne babaNIN İSMİ olacakmış havası yaratıyorlar allahtan eşimin kardeşi önceden evlenip önceden çocuk sahibi olunca kayınpederimin adını koyDU. Biri hamile kalsa hemen bebeğin adı annenin ismi mi babanın ismi mi diye soruluyo sanki şartmış gibi gıcık oluyorum öyle oldumu.allahtan benimki çocuk olursa deniz olacak diye gerçi kayınvalidem sevmiyom o ismi diyo ama bana ne
evt efsun şimdikiler aynen dediğin gibi vefasız :))
ebruşallının anasıda diyomuş ki ne o öle pırs gibi :))
patik umarım kararlı olursun böle olmazsın..
ayşe ismi basit ama benim hoşuma gidiyo ve içime doğuyo gene moda olcak :)
Eşimin ailesinde bebeğin ismi illa anne baba olacakmış havası yaratıyorlar allahtan eşimin kardeşi önceden evlenip önceden çocuk sahibi olunca kayınpederimin adını koymayacağız. Biri hamile kalsa hemen bebeğin adı annenin ismi mi babanın ismi mi diye soruluyo sanki şartmış gibi gıcık oluyorum öyle oldumu.allahtan benimki çocuk olursa deniz olacak diye gerçi kayınvalidem sevmiyom o ismi diyo ama bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?