Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:)ya değişik olduğu için sundum çok duyulmamış die ama sonradan işte düşünülmedi.ben hemen hemen hergün baktpım için isimlere:)
bizim bebek isimsiz olucak ama sanırım:)
mina yı bende bakmıştım abimler beğenmedi sanırım
minada minarenin kısalmışı gibi
ecrin den bana böğ geldi
ama gelin derin çok istiyodu abimde o ne öyle dio :)
şuan beren de karar kılındı gibi gerçe.ama belli diil
annem hocaya sormuş berra yada serrayı tavsiyede etmiş.

Son düzenleme:
ebru şallı 2.bebeğini berk diye nufusa kaydettirdi
şimdi vazgeçmişler pars olmuş dava açıp değiştircekler minnacık bebişe :)

balcım çok saçma bence zaten onların değiştirme hakkı yok çocuk 18 yaşına gelince kendi dava açabiliyo hem berk daha güzelmiş pars hoşgelmiyo kulağa

çalışan hamile bile olmak zorkii istediğin saate kadar uyuyamıyosun ayaklarını uzatamıyosun vss vss wallaa ama insan ilerisini düşünüyo şimdiki çocuklar çok garip annecim sağol benim için işini bırakmışsın demiyolar bırakmasaydın diyolar haaa çalışıncada benim içinmi çalışıyosun diyolar çok örneklerini gördüm

ebru şallı 2.bebeğini berk diye nufusa kaydettirdi
şimdi vazgeçmişler pars olmuş dava açıp değiştircekler minnacık bebişe :)

hadi yaaa, geleceğimi gördüm ebruda

bircik mina ilk önce mineyi hatırlatıyor ama aa diyosun ama mine değil

efsa hiç bi isime benzemiyor o yüzden ...yinede işte bakış açısı..

evt efsun şimdikiler aynen dediğin gibi vefasız :))

ebruşallının anasıda diyomuş ki ne o öle pırs gibi :))

patik umarım kararlı olursun böle olmazsın..

ayşe ismi basit ama benim hoşuma gidiyo ve içime doğuyo gene moda olcak :)

Erkek için Berat ismide güzel.(Buda diğer yeğenimin ismi) 3 tane berat tanıdığım var hepsi yaramaz.

Eşimin ailesinde bebeğin ismi illa anne babaNIN İSMİ olacakmış havası yaratıyorlar allahtan eşimin kardeşi önceden evlenip önceden çocuk sahibi olunca kayınpederimin adını koyDU. Biri hamile kalsa hemen bebeğin adı annenin ismi mi babanın ismi mi diye soruluyo sanki şartmış gibi gıcık oluyorum öyle oldumu.allahtan benimki çocuk olursa deniz olacak diye gerçi kayınvalidem sevmiyom o ismi diyo ama bana ne

Son düzenleme:

ağladım resmen yaaaaa

eşim dün ne dese ii ben bebek yapalım dediğimde yapsaydık şuan 1,5 yaşında olcaktıııı

duyhas bende karşıyım annae baba ismı koymaya istiyolarsa koysunlar ama istemiyolarsa zorlamın yada şartmış gibi göstermenin bi anlamı yokki sonuçta bizim bebeğimiz biz karar veririz

Ablam Efe 20 günlüktü daha bakıcıya bırakıp çalışmaya başladı.Birkaç aya kadar hep bakıcı baktı.Şimdi kreşe gidiyor.Bırakmak zor ama çocuğu iyi şartlarda yetiştirmek için gerekli çalışmak.

Bizim bebeğimizin ismini ölmeden önce kayınpederim koydu.
Biri eşime istediği ama koyamadığı isim , diğeride kendi ismi

Kubilay Arslan

o kadar detayı da nereden duydun ,var bi akrabalık sende kesin..içlerindesin galiba

valla kararsız olacağım kesin..
oyun oynuyordum nette aile olduk orda eşim ben felan,çocuğumuz oldu kıza mina dedim gitti..
erkekte 1 saat düşündüm eşimle gülme krizine girdik..diyoruz alt tarafı oyun,gerçek olsa nolucak acaba die..ben bi isim diyom eşim kulp buluyo o diyo ben buluyom

ay düşünüyorumda o mevkide herkes öyle koysa şehirdeki isimler hep anı olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…