- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
cemre diyince aklıma geldi...
ceren ve melisa isimleride güsellllll
Kız kardeşimin kızının adı Berfin CemreKız isminde Cemre'yi beğeniyorum ben.
:97: ikra ne güzel söyledin yaa..kelebk o şekilde düşünme canım ama eğer annem veya kayınvalidem bakar bende çalışmam gerek diyosanda ertelemenin bi anlamı yok ama borçlarınızı hafiflettiysenizde bence çalıma çok güzel bi hamilelik geçir sonra bebeğinle dolu dolu geçecek günlerin olucak o anın tadını çıkar mesela ben çalıimamak için nelerimi vermezdim kızımın her anında yanında olmak istiyorum çünkü sende bebeğin doğduğunda çalışmak istemeyeceksin zaten ondan ayrılmak düşüncesi bile rahatsız edicek seni
Komşumuzun iki kızı vardı isimleri Ceren ve Selen
Benim yeğenimde Beren
Ceren Selen Beren oynuyolardı..
:97: ikra ne güzel söyledin yaa..
inşallah böyle bir annelik nasip olur ..
patik sen tek kardeşmisin kı
Ben beğendiğim içi n kayınpederimin ismini bende bi sorun teşkil etmiyor, ama beğenmeseydim tabi ki durum farklı olabilirdiIsim konusunda ailelerin karışmasına deli oluyorum her bi halta karışmasalar olmaz zaten
Komşumuzun iki kızı vardı isimleri Ceren ve Selen
Benim yeğenimde Beren
Ceren Selen Beren oynuyolardı..
bide çok ertelememk lazım mesela benim eşimle aramda8 yaş var ben zaten bi bebeğim olmasını çok istiyodum eğer dedim 23 yaşında anne oldum ben bunu bi 3-4 yıl ertelesem çocuğum ilk okula başladığında babası 40 küsür yaşında olucak ikinci bi bebeğimiz olursa ondada 50yi bulur heralde dede yaşı geliyo adamın bunlarıda düşündü şimdi eşim 34 yaşında 4 yıl sonra kızım okula başlıycak 38 olucak bi iki yıl sonra ikinci çocuğu düşünüyoruz inşallah ozman 45de kurtarırız heralde allahtan eşim yaşını hiç göstermiyo
favori kız ismim ela
veya
kız ismi ayşe alya
erkek ismi kayra
bana kalsa kız beren
erkek baran da olur
veya erkek demir de hoşuma gidiyo...
hee ayaz ve aras ta hoş erkek te :))
kafam çok karışık :)
:)ya değişik olduğu için sundum çok duyulmamış die ama sonradan işte düşünülmedi.ben hemen hemen hergün baktpım için isimlere:)
bizim bebek isimsiz olucak ama sanırım:)
mina yı bende bakmıştım abimler beğenmedi sanırım
minada minarenin kısalmışı gibi
ecrin den bana böğ geldi
ama gelin derin çok istiyodu abimde o ne öyle dio :)
şuan beren de karar kılındı gibi gerçe.ama belli diil
annem hocaya sormuş berra yada serrayı tavsiyede etmiş.
balcım çok saçma bence zaten onların değiştirme hakkı yok çocuk 18 yaşına gelince kendi dava açabiliyo hem berk daha güzelmiş pars hoşgelmiyo kulağa
Erkek için Berat ismide güzel.(Buda diğer yeğenimin ismi) 3 tane berat tanıdığım var hepsi yaramaz.
Eşimin ailesinde bebeğin ismi illa anne babaNIN İSMİ olacakmış havası yaratıyorlar allahtan eşimin kardeşi önceden evlenip önceden çocuk sahibi olunca kayınpederimin adını koyDU. Biri hamile kalsa hemen bebeğin adı annenin ismi mi babanın ismi mi diye soruluyo sanki şartmış gibi gıcık oluyorum öyle oldumu.allahtan benimki çocuk olursa deniz olacak diye gerçi kayınvalidem sevmiyom o ismi diyo ama bana ne
Ablam Efe 20 günlüktü daha bakıcıya bırakıp çalışmaya başladı.Birkaç aya kadar hep bakıcı baktı.Şimdi kreşe gidiyor.Bırakmak zor ama çocuğu iyi şartlarda yetiştirmek için gerekli çalışmak.
bakarlar cnm eminim ama hep maddi güç olsun diyorumkelebk o şekilde düşünme canım ama eğer annem veya kayınvalidem bakar bende çalışmam gerek diyosanda ertelemenin bi anlamı yok ama borçlarınızı hafiflettiysenizde bence çalıma çok güzel bi hamilelik geçir sonra bebeğinle dolu dolu geçecek günlerin olucak o anın tadını çıkar mesela ben çalıimamak için nelerimi vermezdim kızımın her anında yanında olmak istiyorum çünkü sende bebeğin doğduğunda çalışmak istemeyeceksin zaten ondan ayrılmak düşüncesi bile rahatsız edicek seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?