- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kayınpederler yemeğe geliyormuş
çaya çağırmıştık görümce aradı yemeğe geliyoruz dedi....
ne diyeceğimi bilemedim böyle emri vaki olur mu ki ya((
tamam bir gün yemeğe alacaktım ama o gün bugün değildi....hafta sonu evde lduğum bir gün rahat rahat hazırlanacağım bir ara çağıracaktım
şöyle en acilinden bir menü söyleyin kızlar
ne olur hadi düştüm elinize
kayınpederler yemeğe geliyormuş
tamam bir gün yemeğe alacaktım ama o gün bugün değildi....hafta sonu evde lduğum bir gün rahat rahat hazırlanacağım bir ara çağıracaktım
kızlar şimdi eşim telefon açtı
aşağıdayım gel bir yerlerde konuşalım
ama hiç istemiyorum ki yaaa offfff
neyse ben kaçar yarın yazarım size
iyi akşamlarrrr
valla o gece saat gece 3 tü çeyiz sermiştik biz tabi onlardan tarafa kimse gelmedi.saat 3 te mesaj mesaj üstüne bulmuş bi tane yazıcı kendine döşenmiş te döşenmiş biz annemle cevap vermeyince aradı açtık allahım ne laflar ne kızlığım kaldı ne dulluğum.evlenmicekler o kız o yatağa yatamıcak felan.daha bi çoğu tabi.sonra kapattık ertesi gün babamın amcasını aramış ona da annemi şikayet etmiş:)) tuhaftı işi gücü paraydı kadının yaa.
kız bu daha bişi mi daha neler neler.ve ben hz nurdan tövbe tövbeee:)) tek kelime cevap vermedim:))sanki madalya takacaklar:)aaa çok sevindim canım inşallah tatlı tatlı konuşur çözersiniz iyi akşamlar a.s.
ohaoldumsmile aaay ne kadar ayıp yaaa
seninkilerde cozutmuş kızart bi patates yesinler ne bu canım bu saatte mi haber verilir...kayınpederler yemeğe geliyormuş
adacmm erken çıkmana sevindmm hadi öptüm sizi güzel bacılarrımm bende gidemm
kendinize cici bakınn
seninkilerde cozutmuş kızart bi patates yesinler ne bu canım bu saatte mi haber verilir...
kızım çalışmasan tamam da çalışıosun böyle emrivaki yapılırmı?sen benim dediğimi yap bak nasıl gelmeden 3 gün önce haber veriolar gör:)):)) tatlım walla sendeki rahatlığa bittim
kızart bi patates yesinler hehheehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?