valla bende çok severim hep ağzım açık ya:)) bazen de durduk yere ağlıom işte benim göz yaşı yalama olmuş ağlamaktan inanırmısınız bazen ağladığımı bile farketmiom bi bakıom yaş gelmiş yine..:))
sen bakma bana arada ağlarım durduk yerde:)kıs saçmalamaa ne ağlamasıı anaa
gelsin tabi bacm o benmm)))
erkek kardeşime bacm diom bi kızıyo))))
ama kaçmak çok eğlenceli oluyo delikafadulden
ben boş eve gitçem ben napiim:) bol bol temizlik yaparım hazır adam evde yokken ooooooh mis gibi kokar evcağızım:)delikafaduldendelikafadulden
anamm eve gider gitmez duş almam lazmm
bide seksü seksü giyinip beklicektm kocacımı plan iptal oldu)))
giyem eşofmanımı ben öyle bekleyem
sen bakma bana arada ağlarım durduk yerde:)
kıss benim 19 temmuzda olacaktı kaynananın tehtidleri yüzünden 10 unda yapmıştık:))) oturup ağlıyayım mı yane:)) amaaan banane erken oldu ne güzel:))
ben boş eve gitçem ben napiim:) bol bol temizlik yaparım hazır adam evde yokken ooooooh mis gibi kokar evcağızım:)
vallaha tam logoyu bulmuşsun canım ya helal olsun sana:roflol:aha buda logosu olsun..
casper sende eklesene bacım resim
o nikah olmıcaaaaaaaaak evinizi yakarıııııııııııım :)) nikah kan kokuooooo:)) vb şekerim:)) karı nuh dedi peygamber demedi yedi bitirdi beni:)) ama oğlunu göremio sesini bile duyamıo şimdi:)akannehir eneeeee ne tehditi be
kızım benim kaynana tam kaynanatördü elinden gelse keleşle gelip tarıcaktı hepimizi yani o derece:))akannehir eneeeee ne tehditi be
canm eklediydim bi ara görmedin mi senn
iyi akşamlar canikomben çıkıyorum kızlar,herkese iyi akşamlar.kendinize iyi bakın..öptüm sizi...
o nikah olmıcaaaaaaaaak evinizi yakarıııııııııııım :)) nikah kan kokuooooo:)) vb şekerim:)) karı nuh dedi peygamber demedi yedi bitirdi beni:)) ama oğlunu göremio sesini bile duyamıo şimdi:)
o nikah olmıcaaaaaaaaak evinizi yakarıııııııııııım :)) nikah kan kokuooooo:)) vb şekerim:)) karı nuh dedi peygamber demedi yedi bitirdi beni:)) ama oğlunu göremio sesini bile duyamıo şimdi:)
kızlarr... ben çıkıyorum.... öpüyorum hepinizi... byee
ben çıkıyorum kızlar,herkese iyi akşamlar.kendinize iyi bakın..öptüm sizi...
iyi akşamlar canımkızlarr... ben çıkıyorum.... öpüyorum hepinizi... byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?