Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen kocana söyle kızım bunları....

bu arada bebiş varmı bebiş??

birde kızkardeşin hamileymiş galiba canım.. ne oldu durumu??

kocam başka sen başka ...sempatiksalakcinni yok bbeiş daha regl oldum ..kontrole gittim bütün testler temiz ...üreyebilirsin dedi doktor kaydirigubbakcemile3 üremeye çalışıyoruz biz de :roflol: topiğimeuğradın anlaşılan ..insan bir selam verir değil mi ? bir de bana diyor :mymeka:

ayy hadi gözün aydın canım... artık bol bol çalışma yaparsınız...
canım uğradım ama kızkardeşinin yanına gitmek için çıktığını yazmıştın... bende durumu öğrenince yazmadım..

olsun çıksam da insan yazar değilmi ..bir daha olmasın :mymeka: bırakır terkederim seni hee :roflol:

sağolasın ..zaten bol bol hatta bol bol bol bol çalışma yapıyoruz da :roflol:şu regl bitse de tekrar başlasak :roflol: ovulasyon testi alacağım bu ay ..yumurtlama gününü tespit ediyor ...hayırlısı artık ...

düşünemedim valla canım yaa...

ama bol bol yaparken 2 günde bir yapmak gerektiğini biliyorsundur değilmi canım....kaliteli sperm için böyle yapmak gerekiyormuş...

düşünemedim valla canım yaa...

ama bol bol yaparken 2 günde bir yapmak gerektiğini biliyorsundur değilmi canım....kaliteli sperm için böyle yapmak gerekiyormuş...

sence bilmeyecek göz varmı bende sempatiksalakcinni:roflol: kitabını yazacağım yakında :roflol: zaten bu sıcaklarda ancak yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…