GAMZENİN POĞÇASI
malzemeler
1 yumurta
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı ılık süt
yarım paket yş maya(yoksa kuru mayada olur)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
60 gr tereyağ yada margarin
aldığı kadar un
iç harcı: lor yada beyaz peynir
mayayı ılık suda erit,yumurtanın sarısını ayır, sora bütün malzemeleri karıştır(tereyağ hariç),ele yapışmayan bir hamur olacak.Hamuru 8 parçaya ayır, her birine un serpip tabak büyüklüğünde aç.sonra her hamurun arasına margarin yada tereyağ sür üst üste koy,en üsttekine sürme.hafif un serpip 60 cm çapında tekrar merdaneyle aç.sonra hamuru 4e böl, sora o parçalarıda 3 yada 4e böl, sora sigara böreği gibi harcı koyup sar, sora 30 dk kadar mayalandır, en son yumurta sarısı sürüp, susam ve çörekotu serpip pişir:)))
ayy kızlar uyuya kalmışım ama farkında değilim.. kalktım bir güzel hazırlandım... çıkarken koçiş demesinmi sen neden 1 saat geç gidiyorsun... izinmi aldınnn... dedim herhal bu adam espirik yapıyooo...
aanaaa bir baktım saatee 9....... normalde 8 de evden çıkarım... neyseki problem çıkmadan gelebildim.. kimseciklerde birşey demedi:)))
ayy kızlar uyuya kalmışım ama farkında değilim.. kalktım bir güzel hazırlandım... çıkarken koçiş demesinmi sen neden 1 saat geç gidiyorsun... izinmi aldınnn... dedim herhal bu adam espirik yapıyooo...
aanaaa bir baktım saatee 9....... normalde 8 de evden çıkarım... neyseki problem çıkmadan gelebildim.. kimseciklerde birşey demedi:)))
love cum.. şimdi okudum canım....
senin adına çok sevindim... sende biraz dikkat edersen karşındaki adam oldun ve sen iyi olduğun sürece bence oda iyi olckatır.... umarım bundan sonra böyle problemler yaşamazsınız...