anam ıyyım ne edım
gecmısı okuyodum
iş bulamadın mı ne dershnesı hacı
you_know'cum şu altta yazan yazından kopya çektim,face'e yazdım.çok güzel gerçekten...kızma olurmu..
kızlarrrrr
Gündem
23 Haziran 2010
20 dakikalık yağmur Bursa'yı felç etti
Faruk KAHRAMAN- Sebile ÇETİN/BURSA, (DHA)
BURSA'da akşam saatlerinde 20 dakika boyunca etkili olan sağanak yağmur, hayatı felç etti. 100'e yakın ev ve işyerini su bastı, su birikintisinde mahsur kalan servis midibüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.
Kentin merkez Osmangazi İlçesi'nde etkili olan sağanak yağmur, cadde ve sokakları nehre çevirdi. Aşırı yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde, ev ve işyerlerinde su baskınları meydana gelirken, yağışa hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı. Haşim İşcan Caddesi’nin Demirtaş üst geçidinin altında geçen servis midibüsü su birikintisinin içinde mahsur kaldı. Çalışmayan araç, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından halat bağlanarak çekildi.
İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, 20 dakika süren yağıştan en fazla etkilenen mahallelerin Çırpan, Küplüpınar, Demirtaş olduğunu ve 100 ev ve işyerini su bastığı ihbarını aldıklarını bildirdi.
Meteoroloji İstasyonu yetkilileri ise aşırı yağışlarda Bursa'da metrekareye 23 kilogram yağmur düştüğünü açıklarlarken, yağışların önümüzdeki 5 gün aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.
alıntıdır
jean kıbrıs türk hava yolları iflas etmiş arkadaşlarım orada rehin kaldıkaydirigubbakcemile3 bilette almıslar ellerinde patladı dedim onlara ı lıke atlasjet diekaydirigubbakcemile3
abow meleğim ne olmuş onlara üzüldüm o kadarda yaşadığım yeri kıprıs olarak değiştirmiştim tüh eyvahedigeldismile ay ne olcak ki şimdi?
söylüoz ya ı lıke atlasjetkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oldum olası sevmedim kthy yi bide yazmıslar ucuslarımıza ara verildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iflas ettiniz işte valla bilmiyorum bizim kızlar 2 gundur bekliomus baska firmayla gndercez sizi demişler ama hala ses seda yok bilette almıslar o kadar para
canı otellere başvurabilirisn aslında. büyük otellere doldur sende cv... idareten gidersin işte...inş gulsunn valla en sonunda garsonluk yapcam eyvahedigeldismile arkadaşlarım otellere başvuruyor resepsiyon için flan ne iş yapsam ya boshayallersmile
canı otellere başvurabilirisn aslında. büyük otellere doldur sende cv... idareten gidersin işte...
knowcum.. valla zor durumda kalmışlar arkadaşaların...
pasaklım eşin ardahanlımı..
benimde annemler ardahanlı babada karslı.....
you_know da diyo hatta o beni turist rehberliği için antalyaya gönderiyor ama ben cesaret edemiyorum ya :hulya:
kızlarrr
benim koca sıfır kola kızıyor mayoya bikiniye kızıyor diz civarı eteğe kızıyor ne olacak bu kıskançlıkla anlayamadım
kızlarrr
benim koca sıfır kola kızıyor mayoya bikiniye kızıyor diz civarı eteğe kızıyor ne olacak bu kıskançlıkla anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?