Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrrr

Gündem

23 Haziran 2010
20 dakikalık yağmur Bursa'yı felç etti

Faruk KAHRAMAN- Sebile ÇETıN/BURSA, (DHA)

BURSA'da akşam saatlerinde 20 dakika boyunca etkili olan sağanak yağmur, hayatı felç etti. 100'e yakın ev ve işyerini su bastı, su birikintisinde mahsur kalan servis midibüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

Kentin merkez Osmangazi ılçesi'nde etkili olan sağanak yağmur, cadde ve sokakları nehre çevirdi. Aşırı yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde, ev ve işyerlerinde su baskınları meydana gelirken, yağışa hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı. Haşim ışcan Caddesi’nin Demirtaş üst geçidinin altında geçen servis midibüsü su birikintisinin içinde mahsur kaldı. Çalışmayan araç, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından halat bağlanarak çekildi.

ıtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, 20 dakika süren yağıştan en fazla etkilenen mahallelerin Çırpan, Küplüpınar, Demirtaş olduğunu ve 100 ev ve işyerini su bastığı ihbarını aldıklarını bildirdi.

Meteoroloji ıstasyonu yetkilileri ise aşırı yağışlarda Bursa'da metrekareye 23 kilogram yağmur düştüğünü açıklarlarken, yağışların önümüzdeki 5 gün aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.

alıntıdır

you_know'cum şu altta yazan yazından kopya çektim,face'e yazdım.çok güzel gerçekten...kızma olurmu..

anam ıyyım ne edım
gecmısı okuyodum

iş bulamadın mı ne dershnesı hacı

he valla çıktım ordan şimdi dersanelere başvurdum işte daha başlamadım arıyacağız dediler biri de diyor ki numaranı flan çıktısını al apartmanlara dağıt ilan yapıştır ingilizce özel ders ver en iyi para onda sapık bir arar iki arar sonra bırakır diyor ama ben cesaret edemiyorum tabii eyvahedigeldismile

cidden bursa ve çevresine feci yağıyor yağmur.allah bunaltmadan yağdırsın ne diyelim..

jean kıbrıs türk hava yolları iflas etmiş arkadaşlarım orada rehin kaldıkaydirigubbakcemile3 bilette almıslar ellerinde patladı dedim onlara ı lıke atlasjet diekaydirigubbakcemile3

abow meleğim ne olmuş onlara üzüldüm o kadarda yaşadığım yeri kıprıs olarak değiştirmiştim tüh eyvahedigeldismile ay ne olcak ki şimdi?

abow meleğim ne olmuş onlara üzüldüm o kadarda yaşadığım yeri kıprıs olarak değiştirmiştim tüh eyvahedigeldismile ay ne olcak ki şimdi?

söylüoz ya ı lıke atlasjetkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oldum olası sevmedim kthy yi bide yazmıslar ucuslarımıza ara verildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iflas ettiniz işte valla bilmiyorum bizim kızlar 2 gundur bekliomus baska firmayla gndercez sizi demişler ama hala ses seda yok bilette almıslar o kadar para

ay gariplerim ya seni dinleselerdi de I like atlasjet,too olsaydı ben onurair a binecektim o bile olmadı you_know beni uçağa bindir kaydirigubbakcemile5

inş gulsunn valla en sonunda garsonluk yapcam eyvahedigeldismile arkadaşlarım otellere başvuruyor resepsiyon için flan ne iş yapsam ya boshayallersmile
canı otellere başvurabilirisn aslında. büyük otellere doldur sende cv... idareten gidersin işte...

knowcum.. valla zor durumda kalmışlar arkadaşaların...

canı otellere başvurabilirisn aslında. büyük otellere doldur sende cv... idareten gidersin işte...

knowcum.. valla zor durumda kalmışlar arkadaşaların...

you_know da diyo hatta o beni turist rehberliği için antalyaya gönderiyor ama ben cesaret edemiyorum ya :hulya:

jean cnm tel.işi sakıncalı
bence sen otellere ama kalıtelı yerlere cv bırak
hayırlısı olsun

ayy haberlerı ızlıom
şehıtlerımızı:gitme:

kızlarrr
benim koca sıfır kola kızıyor mayoya bikiniye kızıyor diz civarı eteğe kızıyor ne olacak bu kıskançlıkla anlayamadım

konuştuk tabii
ufak tefek bazı konularda dozaj arttı küçücük şeyler ama çoğunu baştan söylemişti ben sizin kocaları merak ettim sadece
sizlerde durum nasıl diye

kızlarrr
benim koca sıfır kola kızıyor mayoya bikiniye kızıyor diz civarı eteğe kızıyor ne olacak bu kıskançlıkla anlayamadım

bişi olmıcak zamanla yavaş yavaş alıştırcan
benimki askılıya kızıyo,mayo bikini olmaz dedi ama balayında sesi soluğu çıkmadı giydim valaa neyle gircem başka denize :) kısa eteğe kızmıyo ama ortamına göre giyin diyo heryerde herşey serbest değilll

kızlarrr

kimi erkek öyle oluyor canım,fazla kıskançlık yapıyorlar.onu giyme,oraya gitme,bu tarafa bakma.benimde canım babacığım öyleydi bekarken,ahh çok çektim valla.ama evlendim rahata erdimkaydirigubbakcemile3benim eşim hiç karışmıyor çok şükür.tatil için mayo aldım kendime,neden bikini almadın mayo aldın dedi düşün işte.hiç karışmaz sağolsun ama tabi bende o karışmıyor diye sınırları aşırı zorlamam.ama babam evlendim düşün hala gördüğünde laf söyler yok bu pantolon dar yok kolların açık yok göğsün açıkcanım yaa,onların gözünde evlensende aynısın işte.bunaltmadığı sürece kıskançlık güzel tabi ama herşeyin fazlası gibi onunda fazlası can sıkıcı.

benım herıf cok kıskançtır ama kızmaz öle şeylere pek
aksıne o benı teşvık edıo
seksı ol azcık kadınsı ol dıe
ben hep spor takılıomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…