Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay gariplerim ya seni dinleselerdi de I like atlasjet,too olsaydı ben onurair a binecektim o bile olmadı you_know beni uçağa bindir kaydirigubbakcemile5
bindircem ben seni jeanım uçağa kaydirigubbakcemile3
canı otellere başvurabilirisn aslında. büyük otellere doldur sende cv... idareten gidersin işte...

knowcum.. valla zor durumda kalmışlar arkadaşaların...
evet zor durumda kaldılar dedim ağlamayın kıbrıs şimdi daha guzelkaydirigubbakcemile2
you_know da diyo hatta o beni turist rehberliği için antalyaya gönderiyor ama ben cesaret edemiyorum ya :hulya:
1.turist rehberliği değil onun için 10 fırın ekmek yemen lazım kokartın yok
2.ben seni göndermiyorum iş ilanı sitelerinde var bak dedim
3.telefon numaranı bütün apartmanlara dagıtmaya cesaretin var antalyada gidip ayda 3 milyar kazanmaya yoklmaz:

Benim kocişimde sağolsun karışır arada ama rahatsız olduysa söyler
Bende tabii ki yerine göre giyinirim.
Örneğin bazı ortamlara giderken göğüs dekoltesine karışır her yerin ortada nasıl rahat ediyorsun der
Hani çaktırmadan uygun olmamış der
Başka bi yere giderken aynı şeyi giyiyim ses etmez
Öyle anlaşıp gidiyoruz
Zaman zaman cozutuyor bende hooop noluyo diyorum yuvarlanıp gidiyoruz

abow yanlış anlama kız ,sen git diyon ya beni gönderiyo yazdım ondan,3.başkasının fikriydi onu da yapamam :hulya:

selamlar herkese...

dün akşam ağrılarım arttı eve gelir gelmez kendimi yatağa attım,bnmkine dedim ağrılar hafifleyene kdr kestireyimde duymıyım ağrılrı peki dedi..uyandırdı sonra saat 10 olmuş..eh dedim kestircem dedim uyucam demedim ne uyandırmıyon :)) baktım ağrı hafiflemiş ama hala var,sabahta ağrırsa işe geitmicem dedim...sabah uyandım ağrıyo halaa ( gitmedim işe öğlene kdr öylece yattım sırtüstü,yine ara ara uzanıcam artık ....

geçmiş olsun canım

geldim çisil geldim :))

buluşmamı var Bursada olsaydım hepberaber buluşurduk :)))

canım tekrardan çok geçmiş olsun... ilaçlarına devam ediyormusun peki??

çok geçmiş olsun güzelim,allah şifa versin tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…