bindircem ben seni jeanım uçağa kaydirigubbakcemile3ay gariplerim ya seni dinleselerdi de I like atlasjet,too olsaydıben onurair a binecektim o bile olmadı you_know beni uçağa bindir kaydirigubbakcemile5
evet zor durumda kaldılar dedim ağlamayın kıbrıs şimdi daha guzelkaydirigubbakcemile2canı otellere başvurabilirisn aslında. büyük otellere doldur sende cv... idareten gidersin işte...
knowcum.. valla zor durumda kalmışlar arkadaşaların...
1.turist rehberliği değil onun için 10 fırın ekmek yemen lazım kokartın yokyou_know da diyo hatta o beni turist rehberliği için antalyaya gönderiyor ama ben cesaret edemiyorum ya :hulya:
you_know bacım beni de göndersene la antalya ya
hayrına sevabınakaydirigubbakcemile3
iş ve işci bulma kurumuna hoşgeldiniz
kriterleriniz neler kaydirigubbakcemile3
bindircem ben seni jeanım uçağa kaydirigubbakcemile3
evet zor durumda kaldılar dedim ağlamayın kıbrıs şimdi daha guzelkaydirigubbakcemile2
1.turist rehberliği değil onun için 10 fırın ekmek yemen lazım kokartın yok
2.ben seni göndermiyorum iş ilanı sitelerinde var bak dedim
3.telefon numaranı bütün apartmanlara dagıtmaya cesaretin var antalyada gidip ayda 3 milyar kazanmaya yoklmaz:
kulagına sölicem işini benkaydirigubbakcemile3ne iş olsa yaparım abla:jeyyar:
abow yanlış anlama kız ,sen git diyon ya beni gönderiyo yazdım ondan,3.başkasının fikriydi onu da yapamam :hulya:
youu nan o işe benım koca yapıyo
sen nasıl yolluyon mılletı
selamlar herkese...
dün akşam ağrılarım arttı eve gelir gelmez kendimi yatağa attım,bnmkine dedim ağrılar hafifleyene kdr kestireyimde duymıyım ağrılrı peki dedi..uyandırdı sonra saat 10 olmuş..eh dedim kestircem dedim uyucam demedim ne uyandırmıyon :)) baktım ağrı hafiflemiş ama hala var,sabahta ağrırsa işe geitmicem dedim...sabah uyandım ağrıyo halaa( gitmedim işe öğlene kdr öylece yattım sırtüstü,yine ara ara uzanıcam artık ....
selamlar herkese...
dün akşam ağrılarım arttı eve gelir gelmez kendimi yatağa attım,bnmkine dedim ağrılar hafifleyene kdr kestireyimde duymıyım ağrılrı peki dedi..uyandırdı sonra saat 10 olmuş..eh dedim kestircem dedim uyucam demedim ne uyandırmıyon :)) baktım ağrı hafiflemiş ama hala var,sabahta ağrırsa işe geitmicem dedim...sabah uyandım ağrıyo halaa( gitmedim işe öğlene kdr öylece yattım sırtüstü,yine ara ara uzanıcam artık ....
bacım bende sıkıldım buralardan.. bana da birt el at bari:))
o el bende olsa kendime atacamdakaydirigubbakcemile3
selamlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?