Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarr bgn bende patlıcan kebabı yapsammı acaba die düşünüodum..
o çıbıkları marketten alabiliriz dimi...

geçmiş olsun canım

pasaklımm gecmış olsun cnm
tühh yaa

ısolde bana kalsa hıc yapmıycamda koçiş ıstıyo dıe o tarıh dedım

cnm bnmm ,çok teşekkür ederim..
saolasın yok bir ihtiyacım,bnmki öğlen yemeğe yanıma geldi yardımcı olmak için beraber yedik..

bakiim geçmişe biras çok kaynattınızmı :)

casper sımdı baktım işte
maşallah cnm cok güzelsın
kına kıyafetın cok hoş
kardesınde aynı sen

mutluluklar tekrar

pasaklı çok geçmiş olsun canım... umarım eşin en kısa sürede iyileşir.erken çıkma durumun olmaz mı bugün???

casper sımdı baktım işte
maşallah cnm cok güzelsın
kına kıyafetın cok hoş
kardesınde aynı sen

mutluluklar tekrar

saol canmcm benmm
kırmızı olsn dedim ama kıyafeti bi anda yeşile çevirmiştim :)))
kardeşim çok benzer bana benden 4 yaş küçük öyle uzun olmasına bakma delikafadulden

kızlar bende küçük fritözlerden aldım... 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum valla...

ahh gülsünüm o ufak fritöz diyince aklıma geldi,bnmkide almış onlardan bende fritöz sevmem neyse dedim kullanmadım tabi :) bu bigün kullanmıştı bunu yağını boşaltmaya üşenmiş kaldırmış bi köşeye bende taşınıyorum artık her şey hazır bunu görmemişim tabi kalmış bikaç eşyayla beraber..bnmkinin arkadaşalrı yardım ediyo taşınmaya çocuk bu fritözü almış eline içresindeki yağ çoğun üstüne tüm etrafa saçılamamışmı akannehir ev sahibine evi teslim etmem için 1 saat var o yağı nasıl temizledim etraftan varya temizliyorum yok yerler kayıyo..fazla bezde bırakmamışım eşyalar toplanmış gitmiş..adam biras geçiktide yetişti ama cnm çıktı dedimki sakın birdaha alma fritöz kafamçokkarıştı

sinir oluyom şu telde adımı en az 3kez tekrar etmeme
ve hala karsımdakı ınsanların anlamamasına:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…