bende bu akşam patlıcan kebabı ve pilav yapmayı düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak
kociş annesindeydi sabah gitti kendimi iyi hissetmiyorum diye sonra öğlen iyi olmuş çıkmış çalışmak için ama yine kötü olunca eve gitmiş
şimdi evde tek başına yatıyo hasta hasta :gitme:
evde yemekte yok aç aç yatıyor nasıl moralim bozuldu anlatamam
kız kardeşime söyledim git eniştene bi çorba yap diye temizlik yapıyorlarmış annemle bitince giderim dedi ama o gidene kadar adam ölcek açlıktan :gitme:
biraz daha gelmesen arayacaktım yani
o derece merak ettik seni...
tahmin ettim ama ben biliyor musun
dün söylemiştin ya ağrım var diye
dedim bu kız işe gelmedi sanırsam,yatıp dinleniyordur...
biraz zaman geçsin ararım.
Neyseki sen yazmışsın,haber vermişsin kendinden...
Benim yapabileceğim bir şey var mı bebeğim...
Gelir çorba bile yaparım sana diyeceğim
işin kötüsü akşam 19:00 da çıkıyorum biliyorsun...
ama istediğin bir şey olursa hemen söyle ok.mi...
saol canmcm benmm
kırmızı olsn dedim ama kıyafeti bi anda yeşile çevirmiştim :)))
kardeşim çok benzer bana benden 4 yaş küçük öyle uzun olmasına bakma delikafadulden
ahh gülsünüm o ufak fritöz diyince aklıma geldi,bnmkide almış onlardan bende fritöz sevmem neyse dedim kullanmadım tabi :) bu bigün kullanmıştı bunu yağını boşaltmaya üşenmiş kaldırmış bi köşeye bende taşınıyorum artık her şey hazır bunu görmemişim tabi kalmış bikaç eşyayla beraber..bnmkinin arkadaşalrı yardım ediyo taşınmaya çocuk bu fritözü almış eline içresindeki yağ çoğun üstüne tüm etrafa saçılamamışmı akannehir ev sahibine evi teslim etmem için 1 saat var o yağı nasıl temizledim etraftan varya temizliyorum yok yerler kayıyo..fazla bezde bırakmamışım eşyalar toplanmış gitmiş..adam biras geçiktide yetişti ama cnm çıktı dedimki sakın birdaha alma fritöz kafamçokkarıştı