nurdann hadı kolay gelsın:jeyyar:
casper boyu maşallah baya var sanırım
canım kapağını mümkün olduğunca az açıyorum.. koku da çok az oluyor canım.. rahatsız etmiyor yani.. inanki markasını hatılamıyıorum şimdi.... fakirmiydi acaba yaaa.... fiyatıda çok uygundu.. annelere de almıştık..markası resmi yokmu cnm?? koku yapıyormu??
ben ev kokar diye pek kızartma yapmıyom :))
ayy cnaım çok kötü olmuş yaaaa.... yazık vallaa... birde o telaş içinde temizlemekle uğraşmışsın... ama bence kullanmaya devam et yaaa.
ahh gülsünüm o ufak fritöz diyince aklıma geldi,bnmkide almış onlardan bende fritöz sevmem neyse dedim kullanmadım tabi :) bu bigün kullanmıştı bunu yağını boşaltmaya üşenmiş kaldırmış bi köşeye bende taşınıyorum artık her şey hazır bunu görmemişim tabi kalmış bikaç eşyayla beraber..bnmkinin arkadaşalrı yardım ediyo taşınmaya çocuk bu fritözü almış eline içresindeki yağ çoğun üstüne tüm etrafa saçılamamışmı akannehir ev sahibine evi teslim etmem için 1 saat var o yağı nasıl temizledim etraftan varya temizliyorum yok yerler kayıyo..fazla bezde bırakmamışım eşyalar toplanmış gitmiş..adam biras geçiktide yetişti ama cnm çıktı dedimki sakın birdaha alma fritöz kafamçokkarıştı
Merhaba Kızlar a m o n r a neden banlandı bilgisi olan var mı..?
canım kapağını mümkün olduğunca az açıyorum.. koku da çok az oluyor canım.. rahatsız etmiyor yani.. inanki markasını hatılamıyıorum şimdi.... fakirmiydi acaba yaaa.... fiyatıda çok uygundu.. annelere de almıştık..
ayy cnaım çok kötü olmuş yaaaa.... yazık vallaa... birde o telaş içinde temizlemekle uğraşmışsın... ama bence kullanmaya devam et yaaa.
kızlar bu arada amonraya ne oldu?????
sen gel kıss:))))) konuşma ulen benden bile korkuon kızzz:)) o kadar mı güvenilmezim sence:))nurdannnnnnnnnn gel çay içekkkkkk
saol bitanemm..ısolde
cok yakışmışsınız maşallah
Allah mutluluğunu daım etsın
ayy benım mekanda arkada cıkmış
öz japon pazarı:roflol:
amiinn cümlemizi canımmmisolde mşllh çok güzelsin bacım
fiziğin filanda çok hoş
Allah ayırmasın mşllhh
isolde ben göremyorum albümü,sildinmi ?
yok cnm attım ben onu o hırsla onunda etrafı yağ olduya onudamı temizlicem birde :)
tipide bayaa güseldi hee inox fln yepisyeni....ama artık çöpte kaydirigubbakcemile3
ayy yazık olmuş valla...
isolde cim.. canı çok şirinsin yaa... maşallah pekte yakışmışsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?