Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızartma yap canım domates soslu.
patates patlıcan kabak biber kızart sarmısaklı domates sos yap.maksat karın doyurmak der eşim

ayyy allahım bi yemek yapıyım dedim olay oldu
kardeşime dedim ki sen benden önce eve gitte enişten hasta yatıyor bi çorba yapta bol limon sık içine ver de içsin dedim tamam dedi
sonra yine aradım dedim bi de markete uğrada patlıcan al ben vakit kaybetmiyim markette hemen eve geliyim tamam dedi
ayy sonra hatırladım ki bi sürü eksiğim var dedim sen gitme markete ben uğrayacağım başka şeylerde almam gerek tamam bana söle ben alırım diyo yok dedim sen bilmiyorsun ben ne alıyorum arkadan annem söyle ne lazımsa diyo babam telefonda bağrışmayın diyo ayy bayılazaaaam milli felaket oldu benim yemek :roflol: :roflol:

kızartma yap canım domates soslu.
patates patlıcan kabak biber kızart sarmısaklı domates sos yap.maksat karın doyurmak der eşim

canm sorun şurda başlıo
patatesim yok kabağım yok hafta sonu evde değildilk alışverişe gidemedik :))))
ay sarımsağım da yok hatta

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün de benm kardeş geldi ya abla eksik varsa söyle dio
dedim eniştene liste yaptım ))))

ben gelebildim şükür ama mesai bitior
karnım inanılmaz aç
şirketin yemeklerini beğenmiorum diye öğlen araları salata yiyorum am zaten 1.68 e 52 kiloyum ufaldım iyice
kocişte diyette hemde ölüm orucunda düğüne kadar 20 gün hiçbişi yemeyecekmiş hiç sadece meyva suyu karpuz vs
onun karşısında yemek yemekte kötü olacak

ben evlendiğimde 22 yaşındaydım 2 yıllık evliyiz :asigim:

ay caspersy sorma diyorum ki liste yaptırmayın bana pişman olursunuz
yok yok olmayız söyle diyor
bende başladım saymaya patlıcan sivri biber soğan pirinç baldo olandan yoğurt vs vs sayıyorum baktım kardeşimden ses yok :roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
benm kardeşde iyiki istemedin canm param yok zaten diye msj atmştı bana ))))

eve gitmek istiyorum
kociş mesaiye kalıyormuş 21:00 de çıkacak
yemeğim var nasılsa
gideyim de bir keyif yapayım bari...

şimdi bunu yazan kızın tüğ sorunu varmış tüğ ne demekse onuda başka bir sayfada yazmışta beni çok şaşırttı o kız

sormak istediğimse şu beni bağışlayın banlanmak ne demek????

caspersy lovecumm hoşgeldnn
canm eşin öyle yapmasn yaa düğün arifesinde hasta falan olurr

canım söylüyorum ama dinlemiyor bu sıcakta gözüne bir gözükecek var sürekli kayısı yiyor sindirmi hızlandırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…