Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricik mşllh gerçekten çok güzel gelin olmuşsun
hadi kendini tanıt nezmn evlendin cnm??
bu arada yan profil petek dinçöz :)

herkes aynı şeyi söylüyo yaa.gelin günü ona benzemişin die ama durun normal resmimide koyim.alakam yok :)2008 ekimde evlendim cnm.2 sene olucak ekimde allah izin verirse.istanbuldan biricik:)

dadamm ben geldimmm ooo yemek tarifleri havada uçuşuyo nasılsınız fıstıklar benim kocişimde benden karnıyarık ile pirinç pilavı istedi yarın akşama yapacam bu akşam benim aileme gidicez ama ordada ben yemek yapcam annem ablamda çünkü bebiş doğduğu için

hoşgeldin canım... sanırım yemek konuunda rahatsın... yapabiliyorsun...

herkes aynı şeyi söylüyo yaa.gelin günü ona benzemişin die ama durun normal resmimide koyim.alakam yok :)2008 ekimde evlendim cnm.2 sene olucak ekimde allah izin verirse.istanbuldan biricik:)

mşllh Allah daha nice seneler göstersin cnm yaş kaç??
normal halinde yüz yapın andırıyo bence

patrondan gidio hiiiççte acımıom vallaaaa..
oohh canıma degsinn

:)) duymasın kıss

hoşgeldin şeker..a.s.

canım bu daha önce verdiğin tavuk ciğerse alıyım tarifi:))

tatlım verir misin diyecektim tam ben

vereyim tabi hemen...
önce alınmış tavuk ciğerleri yıkadıktan sonra bölün 2 ye yada 3 e ..ciğerlerin yanına yürekte koyuyorlar onlarıda sinirlerinden ayırın (başlarını kesiyorum ben)
sonra üzerini geçicek şekilde su ile doldurun tencerede haşlayın pişene kdr..
sonra az yağlı tavada kızartın ben baharat eklemiyorum genelde bazen kekik..
ama sade daha hoşuma gidiyo..kızartırken tuz ekleyin..haşlarken kapağı kapalı (sonra arlık yoksa taşıyo :) ) kızarırken kapaksız tavada kızartın...

bi konu açılmış sanırım
oraya anahtar kelime yazanların hepsi banlanmış
amonrada arada kaynamış sanırım

hangi konu yaa merak ettim :))

aynen bende öle yapıyom ama kartuş bitti

yaz cnm üşenme,eskiden yazıcımı vardı

hoşbuldum kızlar

evet gulsunumm çok şükür bu konuda iyiyim, sıkıntım yok iyikide yok geçen hafta kaç kişiye yemek hazırladım şikayetçi değilim ama inan 3 gün mutfakdan çıkmadım pişir hazırla topla yıka....

bende burada hoşuma giden bi tarif görünce hemen hafıza kartıma atıyorum orada birikti bi sürü tarif hangi ara yapıcaksam
ama kısmet olursa bu akşam patlıcan kebabını yapıcam yanına da pilav ve cacıkkk offff cokacimcoook

buldum banlananların sayfasını :)))
kız bizede söyle nerde bu sayfa yaaa...

aman amannn ne güzel... ilk zamanalr öyle canım yaaa.. sürekli yemekli misafirr.. yada senin el öpmelerin... çok yoğun oluyor insan... benim bile daha gelecek birkaç aile var...

aynen benimde öle canımm..
bissürü kağıt var evde..
hangisini yapacasam bilmiom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…