bende burda görüğüm tariflerii hoooopp yazıcıya gönderiom..
hemnde çantama atıom..
biricik mşllh gerçekten çok güzel gelin olmuşsun
hadi kendini tanıt nezmn evlendin cnm??
bu arada yan profil petek dinçöz :)
aynen bende öle yapıyom ama kartuş bitti
dadamm ben geldimmm ooo yemek tarifleri havada uçuşuyo nasılsınız fıstıklar benim kocişimde benden karnıyarık ile pirinç pilavı istedi yarın akşama yapacam bu akşam benim aileme gidicez ama ordada ben yemek yapcam annem ablamda çünkü bebiş doğduğu için
herkes aynı şeyi söylüyo yaa.gelin günü ona benzemişin die ama durun normal resmimide koyim.alakam yok :)2008 ekimde evlendim cnm.2 sene olucak ekimde allah izin verirse.istanbuldan biricik:)
patrondan gidio hiiiççte acımıom vallaaaa..
oohh canıma degsinn
dadamm ben geldimmm ooo yemek tarifleri havada uçuşuyo nasılsınız fıstıklar benim kocişimde benden karnıyarık ile pirinç pilavı istedi yarın akşama yapacam bu akşam benim aileme gidicez ama ordada ben yemek yapcam annem ablamda çünkü bebiş doğduğu için
canım bu daha önce verdiğin tavuk ciğerse alıyım tarifi:))
tatlım verir misin diyecektim tam ben
bi konu açılmış sanırım
oraya anahtar kelime yazanların hepsi banlanmış
amonrada arada kaynamış sanırım
aynen bende öle yapıyom ama kartuş bitti
yok biz 1 paketi kocişle bitiriyoruz :)) sen 2 paket al cnm..cute canım bişi sorcam 4 kişi için bi paket ciğer yetermi acaba???
yoksa azmıı......
yok biz 1 paketi kocişle bitiriyoruz :)) sen 2 paket al cnm..
kız bizede söyle nerde bu sayfa yaaa...buldum banlananların sayfasını :)))
hoşbuldum kızlar
evet gulsunumm çok şükür bu konuda iyiyim, sıkıntım yok iyikide yok geçen hafta kaç kişiye yemek hazırladım şikayetçi değilim ama inan 3 gün mutfakdan çıkmadım pişir hazırla topla yıka....
bende burada hoşuma giden bi tarif görünce hemen hafıza kartıma atıyorum orada birikti bi sürü tarif hangi ara yapıcaksam
ama kısmet olursa bu akşam patlıcan kebabını yapıcam yanına da pilav ve cacıkkk offff cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?