Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydıııııııııııııın opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar ben yaptım :sm_cool:
yanına da pilav ve cacık yaptım kalan patlıcanlarıda kızarttım üzerine kıymalı domatesli sos yaptım harika gözüküyorlardı cokacimcoook
ama kocişim o kadar hastaydı ki bol limonlu mercimek çorbası içebildi sadece
yutkunamıyorum ben bunları nasıl yerim dedi canı da çekti ama yiyemedi çorbasını içti yattı :gitme:
farkettim ki tam misafir menüsü olmuştu ilk gelen misafirime yapacağım bu menüyü :lepi:

günaydın kızlar
off off cnm sıkkın
haber ızlemek ıstemıyorum ama gerceklerdende kaçamıorsun
Allahım elıfı eşsız eylülü babasız buseyıde aılesınden ayıran haınlerın tez zamnda belasını versın
onlara destek olan haınlerınde ınş
bıde tv cıkıp kımse oğlunu yollamasın askere demıyolar mı
olan ser.. sen dağa çıkarma desene

pasaklım ellerıne sağlıık bacım
ben sana mısafr olursam bunu yapma emi
et yemıyom benn
eda ya dedığım aklıma geldı

çisilcim gerçekten kolay bir menü yapılabilir misafir geleceği zaman :lepi:

böcük dün akşam beylikdüzünde yer yerinden oynadı nasıl bir bütünlük vardı anlatamam
asker uğurlayan bir kaç genç arabayla konvoy yapmışlardı arkalarında da bir sürü genç kocaman bir Türk bayrağının etrafında yürüyorlardı trafik tıkandı ama arkadan gelen herkes dörtlülerini yakıp kornaya basarak onlara destek oldu
biz evlerimizde onları görenler ise muhteşem bir görüntü çizdik
bu tablo karşısında sessiz kalınmamalıydı ve bizlerde onların yanında olduğumuzu bir şekilde belli etmeliydik
saatlerce şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırdılar İstiklal marşımızı okudular
bizlerse balkonlarımızdan, pencerelerimizden onlara destek olduk alkışlarımızla
herkes evinin ışıklarını yakıp söndürdü herkes ama görmeniz lazımdı muhteşemdi
gözlerim doldu ışıkları yakıp söndürürken çünkü etrafımda yüzlerce ışık yanıp sönüyordu benimle birlikte
kim başlattı bilmiyorum ama helal olsun bizde eşlik ettik
anladım ki bizi kimse bölemez kimse bizim vatan sevgimizi köreltemez biz bir bütünüz!

günaydın kızlarr,bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.moralim çok bozuk.dün patronumla yani amcamla kavga ettim.bugün işe gelmeyi düşünmüyordum bile ama geldim işte yine.içimden iş yapmak gelmiyor...

böcük tamam sen gelirsen et olmayan bişi yaparım sana yerimseniben

mg_lovecım boşver canım misafiri yaaa bize bir zararı yok nasılsa belki arkadaşlarımızdan biridir banlandığı için online gelemiyordur di mi :1hug:

buble üzüldüm kavga etmene amcanla kötü bir durum bu şekilde çalışmak
bende dün iş yerinde tatsız bir durum yaşadım ama henüz bana kimse sataşmadı eğer sataşırlarsa işte asıl kavga o zaman çıkacak kötükedihüso

günaydın kızlarr,bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.moralim çok bozuk.dün patronumla yani amcamla kavga ettim.bugün işe gelmeyi düşünmüyordum bile ama geldim işte yine.içimden iş yapmak gelmiyor...

canım boşver umursama... amcan değilde patron gibi düşün ve heryerde oluyor öyle tatsızlıklar...

pasaklımm biz KOCA yürekli bır mılletız
kımse bıze zarar veremez
çok şükür anlı şanlı bayrağımız var şehitlerımızın sarıldığı
gıttıklerı bı cennetımız var
ya diğerlerı
bez parçalarına bıle sarılamıycaklar
toprak kabul etmıycek onları cehennem bıle kabul etmıycek

alkisalkisalkis

şükürler olsnn böcükümm...

canım boşver umursama... amcan değilde patron gibi düşün ve heryerde oluyor öyle tatsızlıklar...

gulsunnum eşimde öyle söyledi akşam hep,bir tek sen yaşamıyorsun böyle şeyler,her işyerinde aynıdır bunlar dedi.canım benim kendide neler yaşıyormuşda hiç söylemiyormuş bana.

buble sen patronla ben temizlikçiyle kavga ediorum en azından seninki daha sükseli
adama odada ki eşyaların yeri değişecek gel yap dedim tamam dedi iki gün geçti yok sonra aradım taradım buldum ben mecburmuyum seni sağda solda aramaya dedim dior ki abla çok mu cildi eşyaların değişmesi ölür müsün öldürür müsün???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…