buble sen patronla ben temizlikçiyle kavga ediorum en azından seninki daha sükseli
adama odada ki eşyaların yeri değişecek gel yap dedim tamam dedi iki gün geçti yok sonra aradım taradım buldum ben mecburmuyum seni sağda solda aramaya dedim dior ki abla çok mu cildi eşyaların değişmesi ölür müsün öldürür müsün???
güzelim hiç sorup anlama huyu yokki,firmalar nederse hemen inanıyor sonra bana saldırıyor işte.insan bir arar ne oldu sorun ne diye sorar anlar sonra yorum yapar ama nerdeee..
bizim patron vardı müşteri şikayet ettiğinde müşterinin yanında bizi çağırıp dünyanın hakaretini ederdi güyaona hava atacak biz kimiz ki ayda 1.000 tl para onun için daha başka bir anlamımız yok
bende aşçılarla tartışıyom
dıomkı ben et yemem
ınadına etlı yemekler getırıyolar yaa:mymeka:
dünde dedım barı fasulye koyun getırın adam gene etlı yemek getrmış
yanımdakı bayana dedım yemıyom yaa
o da uzuldu dedı sen onlara bakma bınkezde olsa gt ıste söyle
ayy heycanlandım nan
bu arada kızlar
gelınlık taç duak cıcek dahıl
kuafor
araba susleme
bındallı +kına elbısem hepsı 500tl
gelınlığı 0 dan ben dıktrdım dergıden beğenıp
gulsunnum eşimde öyle söyledi akşam hep,bir tek sen yaşamıyorsun böyle şeyler,her işyerinde aynıdır bunlar dedi.canım benim kendide neler yaşıyormuşda hiç söylemiyormuş bana.
ayy heycanlandım nan
bu arada kızlar
gelınlık taç duak cıcek dahıl
kuafor
araba susleme
bındallı +kına elbısem hepsı 500tl
gelınlığı 0 dan ben dıktrdım dergıden beğenıp
casper manyakta laf mı hayatmda vazgecemıycemm ,seylerden
oğlum olursa adını kartal koycam
gulsunn bu pankart dışında bı kaç tane daha vardı
bu düğün bııtnce kapıda astıkları ıcerdede farklı yerlerde vardı
ve baştan sona kadar bjk marşları çaldı
ilk önce bir okudum....
sonra yanlış okudum sandım gözlerimi ovuşturdum hakikaten ve yeniden okudum....
sonra dedim bu ne diyo aaaaaaaaaaa ve kahkahayı patlattım
tabi bu olanların hepsi 09:30 da olunca insanlar neye uğradıklarını bilemediler,bakıyorlar öyle.....
bu kıza ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3