Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar trendyol dan alışveriş yapmayın
aklıma gelmişken diyim......
olmayan ürünleri satıyolar
sonra stokta yok diyolar
sen ararsan iptal ediyolar haber filan vermiyolar...

selam kızlar, ne var ne yok, ilk sayfalara bi göz attım

lame, kas sıkışması varsa, sıcak su torbası inanılmaz iyi geliyor haberin olsun, yıllardır kas ağrısı, omurga sorunu olan biri olarak son yılın keşfi benim için, kremden falan daha hızlı etki ediyor bir havluya sarıp uyguluyorum resmen mucize...

kızlar, digiturk parası helal para diyorum, benim sevgilimde de var, her şeyi bırakın büyük maçlarda dışarıda çok tehlikeli olabiliyor, bunun dışında tamam bikaç arkadaş erkek-kız hatta 3 erkek 1 kız olarak da gidiyoruz ama bazen samimi olmadığım insanlarla maç izlemek istemiyorum diyelim, evde çok rahat, yakın arkadaşlar da geliyor hatta, tabii arada dışarıda da izleniyor... ben hiç sesimi çıkarmam valla maçı evde izleyen erkeğe

böcüşşşş ben sana diyom de mi sabrın sonu selamet müjde ne bilmyiorum ama müjde sonuçta hayırlı olsun

hoşgeldin yorguncum bende hiç sesimi çıkarmıyorum hatta ben istedim dışarı çıkmasın die digitürkü
oda iptal edicdem demişti sabah
bende msj attım aşkım huzurumuz bozulmasın dışarı gidersen sorun yaşarız dedim.sonra aradı beni gözün aydın 39 tl lik pakete geçtik dedi

dıgıturkü çıkarana bol bol rahmet okuyom :))
bizim 35 tl brck...
hiç memnun değilim ben..

bizimde 35 tl di paketimizin süresi dolmuş maalesef...
zam falan geldi demekki.
yok kız allah razı olsun maç olduğunda süper oluyor.ben hiç rahatsız diilim dışarı çıksa çok sorun yaşarız.düşünsene haftada 2-3 kere maç olucak hadi ben gittim hadi yokum dicek.maç dışında eşim benimle her diziyi izlediği için sorun olmuyor cnm.zaten 2 tv var hem

benimkide lig tv ye üyelik aldı.sadece trabzonun maçlarını izliyor.19 tl aylık.trabzon her yenildiğinde bizde kazığı yemişmi oluyoruz acep.

Son düzenleme:
bize de 2 tv şart :97:
eşim diyo perşembe kurtlar vadisi var evden bi yere gitmem ,
bende diyom perşembe fatmagül var bende eve gelmem

brck benimkinin dışarda izleme huyu yok
mecbur evde benle dizi izlicek
maç saati odalarımız ayrı oluyo böle :)

tonyalı o daha iyi
tek maç en azından...

bize de 2 tv şart :97:
eşim diyo perşembe kurtlar vadisi var evden bi yere gitmem ,
bende diyom perşembe fatmagül var bende eve gelmem

akşam yemeğimizi yedik.hemen pijamalarımı giyip kaçtım içeri oturma odasına
eşim geçmeden ben geldim oda mutfakta vadiyi izlemek zorunda kaldı
geldi dioki olmuyo ama böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…