Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:) bide kafa kafaya verip senimi kızdırıyolar
ne ettiler??

bizim arkadaşın çocuğu ameliyat oldu.bu arkadaş öyle sıradan arkadaş değil çok samimiyiz.neyse hastaneye gittik ziyaret ettik.akşam dedimki hayatım gidelim bi gün evinede gidelim geçmiş olsuna bugün taburcu olmuş.bu yokta şimdi gidemeyizde hastaneye gittik falan filan.dedim yapılan iyiliği unutmuş gibisin.o benim yanıma hastaneye geldi doğum yapacam zaman.o bana destek oldu.üstelik oda hamileydi.eve geldi yemeğimizi pişirdi.lütfen tartışma benle dedim.arkadan kaynana "gider iki saat oturur gelirsiniz diyo. dedim ne iki saat oturması.gidecem oturacam halleşecem derdine ortak olacağım dedim.ne bu bee dedim biri şimdi gitmeyelim öbürü zaman sınırı koyuyo.kızdırmayın beni ikinizide topuktan vururm dedim.

kızzzz böcük kaç para alıyon nan de bi kere merak ettim
bidaha ağladığını görmicem
aylığına 400 tl genel müdürlerin bile anca gelir la
ama senin gibi çalışkan hatuna oda az nan %100 yaptırsaydın

:)
off helal tonyalıı sana
eee size heryer trabzonnn
brova ikisinide benzetmişsin :))

topuktan vurma kısmını gülerek dedim.ya böyle her yere sokulup bişey der ya.bide güya bizi uzlaştıracak havası veriyo.şeytan diyoki hööyyyttt de otursun.ah şu saygı ve günah işi olmasa.

napıyım cnm yaa
1 haftadır tam iyileşemedimm
hala kırgınlık var üzerimdee :96:
iş güç uğrasıyozz aynı,
kolay gelsinn datlumm

keçi grıbımı oldun yoksam
bu yıl hastalıklardanda gercekten kolay kurtulunmaz oldu
toplu taşıma araçlarından hstalık kapmak an meselesı bazen kullandığımdan tırsıyom

400 tl alıyordum haftalık cnm
bu haftalık 500 oldu ınş diğer haftalarda öle olur

%100 de cok nan
ben dırek ortak olım dıom
bugun ortak bı arkadasımlagörustum benı bu işe öneren ıle patronunda samımı arkadası olıy
neyse
kız bana bı müjde daha verdı
daha bı mutlu oldum

keçi grıbımı oldun yoksam
bu yıl hastalıklardanda gercekten kolay kurtulunmaz oldu
toplu taşıma araçlarından hstalık kapmak an meselesı bazen kullandığımdan tırsıyom

bilmiom ki , olabilirr :44:
gecen tramvayda da bi bey vardı
hapşıra hapşıra bi hal oldu
agzını da kapatmıyo
selpağıda yok
sinir oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…