Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkese selam kızlaarr yeni gelenler hoş geldiniz

ben yine donuyorum, hiç ısınamıyorum kan değerlerim düşük çıktı, yani alt sınırda, şeker içerikli olmayan iyi gelen bi şeyler biliyor musunuz kızlar kan yapıcı? bir sonraki kontrolde sınırın altına düşerse takviye gerekcekmiş

kangaaa nasıl geçti annenlerle hafta sonu

cok süperdı kangamannem yengem ve yeğenlerım geldı(yeğenımın bırı abımın kızı farklı yeğenler yanı)
neyse
ctesı yengeme o kadar tembıh etmeme rağmen yanlış otobüse bınmışlerbekle bekle bı hal oldum
bıde dıomkı bak bu nolu otobus deıl mı
ayy z.. ben saf mıyım dıo
pekı dedım ara ara yoklar meğersem otobüs yanlışmış
neyse onlar gelmeden 1 saat evvel evdeydım
yemek yapmak derındondurucudan bısıler cıkarmıştım
eşimı aradım balık al dedım:82:temızletmış onlar gelene kadar corba yaptım sadece
sonra balık salata corba ıle akşam yemeği tmm
pzar sabahı eşim

pazar sabahı eşim 8de işe gıttı
o gıdnce hemen annemın yanına gıttımannemle sarılıp yattık
10 olunca yeğenım ava ava dıye dıye uyandı(hala)
sonra kahvaltı ettıkben yapmayalım dememe rağmen annem ve yengemın yardıymıyla ev temızledık
her iş bıttı
sonra az geze geze onları otobüse bındırdım
eşimin yanına uğradım baya yemekyaptık ama dışarda yıyelım dedı eşim
zaten evden cok dışardayız
nolcak onca yemek bılmemeşimde ıkı vardıyaya gectı
sabah 8 gece 12
sanırm ben 1 hafta yerım

oo ne güzel olmuş...

bizde dün geceden kutladık....
güzel bir masa hazırlamıştı koçişim... şarap ve mumlar eşliğinde:))

süperr olmuş
bız kutlamıycaz

cok gecmıs olsun cnm
yaa madem cok kötusun demez kımse bısey
ızın al ve dınlen
yarın daha kötu olurum de

ohh süper olmuşi, yemekler yani yanlış otobüs diil, hehe yengen kendini biliyo desene

ava ava yesinler avasınııı
oh eşinin çalışması da haika olmuş ne yalan söliyim anneni zor görüyorsun zaten, el birliğiyle işin hafiflemiş eğlenceli olmuştur cümbür cemaat

ay bi haftalık yemeğim olsun accık da borcum olsun kız dondurucu ne güne duruyo, ay benim olsa var ya takla atardım sevinçten :78:

süperr olmuş
bız kutlamıycaz

cok gecmıs olsun cnm
yaa madem cok kötusun demez kımse bısey
ızın al ve dınlen
yarın daha kötu olurum de

yok doğum günü, yok yıl dönümü e doymuşsunuzdur kanga hanım kutlamalara accık, biz hasret kaldık kutlayak benimkine bi şeyler oldu zaten adama romantizm programı yüklediler sanki

kanga pekmez içsen cok ıyı gelır
suyla karıştr cok sekerlı dersen
ben yaz kış yanıommm

koceme dıom hadı gec kalcan ya dıo sen benı yollada annenın yanına gtcen demıevt dedım

ben doydum valla kutlamalara eşim aylardır cıcek almıo bana hıc hevesım yok evlenınce cok almıştımm artık masraf yapma dyorum

yemek varda kım yıycek kanga kocem enaz 2 hafta full calısıo
gece yedrsem göbek olur zatenvarda olmadı karsı komsumu yemeğe cağıram dıom

ben geldim
kandiliniz mübarek olsun
aşk gününüz kutlu olsun

senin deeee duyhasçım

böcüşüm tat değil de şeker sorunum var benim, çok kısıtlı yeme şansım, eskiden yerdim yoksa ben severdim o ağır tadı bile, ama özellikle bu ara öyle bi döneme girdim ki sebzeler kan yapmaz di mi ya da meyveler, meyvelerden alınan şeker süt-peynirle daha az kana karışıyor çünkü

en acıdığım şey çiçeğe paradır, aldırmam ben de, zorla alıyor arada ama çok arada olmasına özen gösteriyorum, yemek yemek o paraya daha mantıklı geliyo accık ruhsuz mu oluyorum

kız kocan çalışıyo sen akşamları ye işte deepfreezde unut ya da nasıl olsa çok dayanıyor daha sonra yaaş yavaş yedirirsin

he tek mi o da, kafana göreyse o da iyi fikir

Son düzenleme:

kanga bılmemkı ne yesen ozmn:44:hanı su katınca şeker oranıda düşer ya ondan dıdydım
meyvelerden hangısı kan yaparkı:44:anneme sormam lazım hacı ben bılmez

1 hafta aynı yımek yemektense teyze ve kızyla yerız dıom
corbam vardı bıde annem yayla corbası ettıanam cokta güzel oldu zıyan olmasın
koceme bırakırım azcık tmm

eşi ölmüş kızı ıle tek komsum

kızlar bişi sorcam size, bu sabah idrara çıktığımda beyaz tortular olduğunu farkettim.1 ay önce tam idrar tahlilim temiz çıkmıştı:S acaba sizde de oluyomu böyle?

İDRARDA KUMKRİSTALÜRİ)
İdrarda tortu maddelerin (kalsiyum oksalat, amorf ürat, ürik asit, kalsiyum fosfat) gözükmesidir ki halk arasında buna yanlışlıkla kum dökme denir.Belirgin bir hastalığı göstermez.Vücudun metabolizma artıkları sonucu olabildiği gibi bekletilmiş idrarda da gözükür.Çok defada Taş hastalığının belirtisidir.

anaaa :18: bikaç gün daha böle olursa doktora gidim ben,kültürümde temiz çıkmıştı ama :18:

iyice paranoyak oldum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…