Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin tatlım ne demek.tekrar kendini tanıtırmısın tanışalım

hoşbulduk tabiki istanbulda yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim henüz bebişimiz yok. Eşim ve ben mühendisiz devlette çalışıyorum.Yaşım da 27.
Peki siz?

kızlar siz kendinizi kısaca tanıtmayacakmısınız? 7500 sayfa var şimdi hani geriye dönmek biraz zor olacak

Benim planım çamaşır yıkamak yemek yapmak iki hafta sonu hep gezdim ev işi yapmak lazım Demin eşime sürpriz yaptım can yücelin seninle yaşlanmak istiyorum adlı şiirini wordden fotomuzun üstüne yazıp fotoğraf şeklinde çıkartıp masasının üstüne koydum çok mutlu oldu

benim planım yok eşime hiçbişey almadım ama eşim iş yerime güller göndermiş karşılksız bırakmayım diye düşünüyorum ama ne yapacağıma karar veremedim bu gidişle de her sene olduğu gibi hiçbişey yapmadan günü kapatırmışım gibi geliyor.

Şu temizlik işi de canımı sıkıyor bir bayan arıyorum temizliğe bir iki kere çağırdım .iki haftada bir gelsin istiyorum bir türlü düzene oturtamıyorum bir gelene bir daha ulaşamıyorum.İşden kaçtığımdan değil ama bir hafta sonum var ondada kendime vakit ayırmak istiyorum.

eylül bende seni hatırlıyorum.. önceden gulsun idi nickim...

10 nisanda evlendim ve istanbuldayım.....

sanırım bebiş istiyorsun?

evet gulsunu hatırlıyorum.Seni de hatırladım şimdi canım. Bebiş istiyorum 4 ay önce bir düşük yapmıştım sonra dengeye oturtamadım bir türlü. Basit kist oluştu vücudumdan attımmı bilmiyorum bir iki ay sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.

her zaman çağırdığın biri olsa düzene girer işlerin

onu bir türlü ayarlayamıyorum. İki haftada bir gelse yeter cam silme, dolapları, yerleri silme vs. Hafta içi azar azar yapıyorum ama şöyle dip bucak girince eve gidiyor hafta sonum.Bide mobilyalarım koyu renk sürekli toz halinde görünüyorlar.

Son düzenleme:
ball sevindim tahliilerinin iyi çıkmasına.valla bişi yapamicam kendime halim yok dün sabah güzel bi kahvaltı hazırladım gözleme yaptım...bişiler daha yaptım yeter fotoğraf makinası aldık o da hediye sayılır

inan halim olsa yapacam bişilerde hiç dermanım yok, cumarteside evi sildim süpürdüm çamaşırdı,ütüydü yemekdi akşam yattım hep.bu akşamda kandil annesine gideriz,ancaımda sordu gelceğinizi diye :2:

eylül hoşgeldin cnmm

hmm anladım canım.. umarım kontrollerin temiz çıkar..

halılarımı yıkamaya verdim evi mok götüri.çamaşır ütü yaparım bu hafta cumarteside temizlik.
ama korkuyorum bebek varsa diede camları falan silemem kadın çağırırım belki.

hoşbulduk canım bende bişey yapamayacağım galiba. Aynen hafta sonu çok yoruldum. Ama yarın eşim gidecek en iyisi güzel bir sofra kurayım eve gidince.

halılarımı yıkamaya verdim evi mok götüri.çamaşır ütü yaparım bu hafta cumarteside temizlik.
ama korkuyorum bebek varsa diede camları falan silemem kadın çağırırım belki.

bebek falan varsa şüphelendiğin sakın yapma ben o hatayı yaptım. Gerçi bu Allah'ın takdiri ama yine de kendime çok kızmıştım sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…