brck, bal63, organikşekeri hatırlıyorum tekrar geldim beni alırsanız aranıza :18::18:
brck, bal63, organikşekeri hatırlıyorum tekrar geldim beni alırsanız aranıza :18::18:
hoşgeldin tatlım ne demek.tekrar kendini tanıtırmısın tanışalım
hoşgeldin o zaman.....
sokul yamacımıza cnmmm
Hoşgeldin eylül
Benim planım çamaşır yıkamak yemek yapmak iki hafta sonu hep gezdim ev işi yapmak lazımDemin eşime sürpriz yaptım can yücelin seninle yaşlanmak istiyorum adlı şiirini wordden fotomuzun üstüne yazıp fotoğraf şeklinde çıkartıp masasının üstüne koydum çok mutlu oldu
eylül bende seni hatırlıyorum.. önceden gulsun idi nickim...
10 nisanda evlendim ve istanbuldayım.....
sanırım bebiş istiyorsun?
her zaman çağırdığın biri olsa düzene girer işlerin
evet gulsunu hatırlıyorum.Seni de hatırladım şimdi canım. Bebiş istiyorum 4 ay önce bir düşük yapmıştım sonra dengeye oturtamadım bir türlü. Basit kist oluştu vücudumdan attımmı bilmiyorum bir iki ay sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.
ball sevindim tahliilerinin iyi çıkmasına.valla bişi yapamicam kendime halim yok dün sabah güzel bi kahvaltı hazırladım gözleme yaptım...bişiler daha yaptım yeterfotoğraf makinası aldık o da hediye sayılır
inan halim olsa yapacam bişilerde hiç dermanım yok, cumarteside evi sildim süpürdüm çamaşırdı,ütüydü yemekdi akşam yattım hep.bu akşamda kandil annesine gideriz,ancaımda sordu gelceğinizi diye :2:
eylül hoşgeldin cnmm
halılarımı yıkamaya verdim evi mok götüri.çamaşır ütü yaparım bu hafta cumarteside temizlik.
ama korkuyorum bebek varsa diede camları falan silemem kadın çağırırım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?