Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar günüm geçmedide sonuçta çalışmalar yapıldı:)
korkuyorum ağır falan kaldırtmıyo eşim nolur nolmaz
allahın takdiri varsada yoksada yinede düşünenlerin dikkat etmesi gerek sanırım :26::78:

evet canım dikkat etmelisin ağır kaldırma zaten evin işi yap yap bitmez fazla kendini yorma. İdrar testi yaptınmı benim günümden iki gün önce belli olmuştu idrar testinde

merhaba hanımlar nasılsınız daha önce uğramıştım yanınıza ama uzun zaman oldu ve inanmayacaksınız ama ben bu topiği kaybettim

h geldın tekrar cnm

gezersen işler bırıkır tabe
senden garu olmas
hep dıom ben

slm kızlar......
kandiliniz mübarek olsun.... Allah'ım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah....
Bugün okul başladı,sandığım gibi yorucu geçmedi,sabahta rahat uyandım....
eve geldikten sonra helva yaptım,komşularıma dağıttım....sizlere de tarif vereyim dedim,çok basit ve hızlı yapılan bir tarif,kimbilir eve gidince yapmak istersiniz....
ilk kavururken ve son şekil verirken fotosunu çektim.....

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

komşulara vereceklerime o kadar itina göstermişim ki.... kendimize ayırdığımı artık alelacele şekillendirmişim....

malzemeleri
2 su bard. un
2,5 su bard. şeker
2,5 su bard. süt
1 paket margarin veya tereyağ

yapılışı
yağ eritilir,un eklenir,hafif pembeleşinceye kadar kavrulur bu arada başka bir kapta hafif ılıtılmış süt ve şeker karıştırılır ( ocağa falan alıp kaynatmıyoruz sadece karıştırıyoruz )
kavrulan unun üzerine şekerli süt eklenir ve süt çekene kadar hafif ateşte karıştırılır....çektikten sonra tencerenin kapağı kapatılır 5 dk. dinlendirilir,sonra kaşıkla veya dilediğiniz gibi şekil verilir...

inşallah komşular da bana getirir helva .Yanlız yapmak yerine bekliyorum tembel avrat oldum iyice

adacım hoşgeldin allah kabul etsin cnm.
bende bu akşam yemek yapmıyım hamur kızartıyım kandil malum:)

selam herkesee...

biricik annemi hatırlattın bizde hep kandillerde lokma yapardık..
biz hastayız mşdemiz almaz yapamam şimdi..

hoşgeldin tatlım kandilin mübarek olsun sevgililer gününde kutlu olsun
kayınvalidemde yapar sokağa dağıtır hep ama ben çekinirim dağıtamam

kızlar benim mesaim bitti eve gidiyorum eylul kaçar.Çok öpüyorum hepinizi tekrar hayırlı kandiller kendinize çok süper bakın

isteyen herkes yemeğe gelebılırkım yıycek onca yemeği
karşı teyzede gelmes sanmam
kandıl eve cok kalabalık olur kesın her gun kalabalıkta bugun daha bı kalabalık oolur
kadına 12 de bıle mısafr gelıo gece:26:

dün o kadar dedım koceme eve gıdek yıyelım yaptıklrımızı dıe
gene dışarda yedık artık bıktım dedım yaa bıktım:84:

bilmiyorumki cnm bakalım ay sonu görücez sebebini

hee ondanda olabılır mı acepbakışlrına bakılırsa
selam herkesee...

biricik annemi hatırlattın bizde hep kandillerde lokma yapardık..
biz hastayız mşdemiz almaz yapamam şimdi..

h geldın tatlım

cnm cektı benımde:84::84:
kızlar benim mesaim bitti eve gidiyorum eylul kaçar.Çok öpüyorum hepinizi tekrar hayırlı kandiller kendinize çok süper bakın

görüşmek üzere

geçen hafta içinde hani eşime sevg. günü için hırka almıştım ya.... dün gece eşim işe gidince bir güzel mektup yazdım....hediye paketinin içine koydum,sabah ben çıkarken daha gelmemişti,yastığının üzerine paketi bıraktım....evdeki mantar panoya da hafif bir geçiş yazısı yazıp içeride kendisini bir paketin beklediğini ve onu sevdiğimi yazdım....
sabah eve gelip o yazıyı ve mektubu okuduktan sonra bana öyle bir msj. yazdı ki..ben bayan olarak böyle duygusal konuşamam....çok güzel bir yazıydı....
o da beni dün sabah teyzeleri gelmeden önce,kahvaltıya dışarıya çıkardı....sonra da
bu saati aldı Swatch SFK300G | Swatchsaat.com

bir tane de greyderden ayakkabı beğendim onu da aldı...bu sevg. günü bana yaradı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…