hmm anladım canım.. umarım kontrollerin temiz çıkar..
kızlar günüm geçmedide sonuçta çalışmalar yapıldı:)
korkuyorum ağır falan kaldırtmıyo eşim nolur nolmaz
allahın takdiri varsada yoksada yinede düşünenlerin dikkat etmesi gerek sanırım :26::78:
merhaba hanımlar nasılsınız daha önce uğramıştım yanınıza ama uzun zaman oldu ve inanmayacaksınız ama ben bu topiği kaybettim
Benim planım çamaşır yıkamak yemek yapmak iki hafta sonu hep gezdim ev işi yapmak lazımDemin eşime sürpriz yaptım can yücelin seninle yaşlanmak istiyorum adlı şiirini wordden fotomuzun üstüne yazıp fotoğraf şeklinde çıkartıp masasının üstüne koydum çok mutlu oldu
h geldın tekrar cnm
3-4 gündür kasıklarım inanılmaz derecede ağrıyor neden ağrıyor çözemedim
ayaklarını üşütmüş olma:44:benım hep ondan olurda
adacım hoşgeldin allah kabul etsin cnm.
bende bu akşam yemek yapmıyım hamur kızartıyım kandil malum:)
selam herkesee...
biricik annemi hatırlattın bizde hep kandillerde lokma yapardık..
biz hastayız mşdemiz almaz yapamam şimdi..
bilmiyorumki cnm bakalım ay sonu görücez sebebini
selam herkesee...
biricik annemi hatırlattın bizde hep kandillerde lokma yapardık..
biz hastayız mşdemiz almaz yapamam şimdi..
kızlar benim mesaim bitti eve gidiyorum eylul kaçar.Çok öpüyorum hepinizi tekrar hayırlı kandiller kendinize çok süper bakın
selam kızlaaaar
kangaaa nasıl geçti annenlerle hafta sonu
senin de brck
patikçik, tamam haklısın gençsin, evde durman gerekmiyor, ama senin de farkında olduğun gibi yani ne derler herhalde en olmadık aktivitelerden biri olmuşhem soğuk, hem boyun sırt omurgaya yük binen bi durum sanırım:18:
belki arkadaş grubun gidiyordu haliyle heves ettin, en iyis bi sonraki aktivitelerde baştan fikir at ortaya seni de zora sokmayacakmaalesef rahatsızlıklar olduğunda her şeye gözü kapalı atlamamamız gerekiyor. ama şöyle de düşün sağlam insanların bile bir yerleri ağrıyor öyle günlerden sonra, o yüzden bozma moralini çok.
sen ameliyat olacaktın sanırım karıştırıyor muyum? ya da gerek görlümediyse, önce fizik tedavi (belki de gördün) ardından sporla o kaslarını güçlendirirsen günlük hayatında ya da böyle aktivitelerde çok sorun yaşamayacağını umuyorum. ama ağrılı dönemlerde yüklenmek allah korusun sorunu azdırmasın...
canım yaaa kıyamam sanaa.... ağrı kesici falan alsan... fayda etmiyormu sana artık....voltaren alınca kesiliyor benim....
üstüne tabi birde üşütme..... kat bekat artmıştır ağrıların.....
lütfen üzme kendini... bize de böylesi verilmiş.hastalıktan yana çekicekmişiz demekki... ama en azından yanımızdakiler bizi mutlu ediyor... bide bu açıdan bak lütfen.... ve biraz moral toplamaya çalış.....
canım yaaa kıyamam sanaa.... ağrı kesici falan alsan... fayda etmiyormu sana artık....voltaren alınca kesiliyor benim....
üstüne tabi birde üşütme..... kat bekat artmıştır ağrıların.....
lütfen üzme kendini... bize de böylesi verilmiş.hastalıktan yana çekicekmişiz demekki... ama en azından yanımızdakiler bizi mutlu ediyor... bide bu açıdan bak lütfen.... ve biraz moral toplamaya çalış.....[/QUOTE]
patikçik krem falan işe yarıyor mu ek olarak? ofisteyken de hep bir şeyler sarsan kaloriferin üzerinde hani biraz ısıtıp, ağrıları çeken bilir ancakallah dermansız dert vermesin diyelim...
ee yuvarlandın mı bakalım karlarda
günaydın kızlar,nasılsınız?öncelikle
kandiliniz mübarek olsun, bu gece tüm dualarımız kabul olur inşallah.
tabii sevgililer gününüzde kutlu olsun.
ben hala nezleyle boğuşuyorum.patik çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
hoşgeldin tatlım kandilin mübarek olsun sevgililer gününde kutlu olsun
kayınvalidemde yapar sokağa dağıtır hep ama ben çekinirim dağıtamam
kızlarr cnmsınız bnm çok çok teşekkür ederim...
bu arada bi kaç kişiden daha duydum öksürük ateş ve kas ağrısı şeklinde salgın olabilir..
belkide kas ağrılarım o yüzden di ben fıtığa vurdum..
hepiniz dikkat edin nolur...
yorguncum yuvarlanmammı hemde kızak kiraladık onunla kaydım viyuuuuvv :)
fizik tedavi iyi gelmedi cnm..kremlerle yaşıyorum işte..birde büyük yardımcım ağrı kesici spreyim var..
ameliyat olmam gerek evet ama doktor ertele dayan diyor hala :S
şuan kas ağrılarım hafifledi..sadece öksürük var,ada çayı ve ıhlamur içiyorum geçicek inşallah..
hepinizi çok ama çook seviyorum...
biricik bnmde dağıtacak pek kimsem yok bi alt kattakilerle tanıştık iyi insanlar ama annem yaşında tabi kadıncağız..annem yapardı dağıtırdık bizde konşulara ne güzeldi yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?