Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin canım...

shecim.. fırının azizliği çok etkilemez.... sonuçta ortadan ikiye kesiyorsun... öokta kabarması mühim değil yani canım....

çok teşekkürler canlarım
bakalım akşama kadar ne yapacağıma karar vercem
bildiririm size.

ben geldimmmmmmm

slm kızlarrr :80::80::80:

merhaba kızlar,
ne iştah açıcı tarifler koymuşsunuz eve gidip yapasım geldi

kızlar selammm
güzel geçsin gününüz
ben artık çalışayım.
öptüm herkesi

aha yoruma geliniz: "anneee bizde hani kelepçeli bi kek kalıbı vardı? nooldu?"

annem:"hıı var!"

ben:"ee, nerde, niye kullanmıyoz?"

annem: "e bizim teflonlar gibi değil sanki, yapışrısa falan, hani soğuk salata falan şekilli çıkarmak için kullanırız belki bi gün..."

ben :

annem: tamam yani kullanalım bi gün.

ben:

annem: ay ytamam kullanırız.

bi de eşim bezelye yiyince fırlıyo şeker artık yemiyoruz bezelye

off, peki ne kadar yiyor, hani küçük bir tabak ya da 2-3 yemek kaşığı etkiler mi? ama bezelye, barbunya gerçekten daha şekerli gibi tadları, ilaç kullanıyor mu eşin peki canım?
bendeki gizli şeker, eğer çok dikkatli olup stresi de yenebilirsim tekrar hipoglisemiye yani bir önceki aşamaya geçebilirmişim ama kendime hiç güvenemiyorum nedense, gerçi büyük aşama kaydettim öğünleri ayarlamada ama bakalım

inş. kullanırsınız bir günn

kangamm

annen numunelık mı almış
benımde plastık var hıc kullanmım sankı yapışcak gıbıme gelıo

ben kullanmıyacağım şeyi almam..hediye gelmişse kullanmıcaksam veririm birine gitsin

evde böle kullanılmayan şey bana batıyo

inş. kullanırsınız bir günn

he inşallah :84: ay hep böyle bu kadın yaaa :84:

kangamm

annen numunelık mı almış
benımde plastık var hıc kullanmım sankı yapışcak gıbıme gelıo

ya aslında siyah metal gibi bi şeydi diye hatırlıyorum ama hani alışkın olduğu teflonlardan diil ya, yok böcüşüm hediye getirmişti arkadaşı ama gıcık anam benim işte

ben kullanmıyacağım şeyi almam..hediye gelmişse kullanmıcaksam veririm birine gitsin

evde böle kullanılmayan şey bana batıyo

patişşşş yaramı deşmeee :84: bu evde bana batan şeyleri toplasam ah ah bi bekar evi düzülür en azından, ben her tabak-bardak kırıldığında oh oh yarasın diyorum, neden sizce

he yakın dostlarının hediyelerini asla hediye etmez, manevi ya yakında çöp ev diye tabela ascam, ya da her şeyi fırına atıp yakıcam

yorgun Allah sabır versin ne diyim :))

ben bekarken annemin evinde bi ara cinnet geçirip 3 çuval kullanılmayan eşya çıkarmıştım sadece gardolaptan

onların oraya nasıl sığmış olduğuna şaşırmıştık...kıyafetler kırışıyordu artık sıkış tepiş..

annem o günü hiç unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…